Tilbage til toppen

Kundeservice tlf. 60 66 96 75
Prisgaranti på alle varer
Modtag næste hverdag, bestil før kl. 16:00

iPhone reparation i Aalborg

Reparation af alle iPhone modeller

Find din model for at se vores priser

iPhone reparation i Aalborg til Danmarks billigste priser. Vi reparerer større og mindre skader på alle typer iPhones. Uanset om det drejer sig om en smadret skærm, et flækket bagcover eller andre defekter, vil vores professionelle medarbejdere gøre hvad de kan, for at finde en løsning til en fordelagtig pris. Vi udskifter blandt andet glas og displays til Danmarks billigste priser.

Undersøg prisen på din model - er du i tvivl om, hvilken defekt din iPhone har, er du velkommen til at kontakte os på mail, chat eller telefon 60 66 96 75, hvor du kan få et uforpligtende tilbud. Vi besvarer alle henvendelser inden for 12 timer.

Alle CC-Tradings priser på reparation af iPhone er inkl. Grade A kvalitetsreservedele reservedele.
Se også vores billige tilbehør til iPhone.


Hos CC-Trading tilbyder vi kvalitetsbevidste, hurtige og billige reparationer af din iPhone. Vi har mange års erfaring med udskiftning af reservedele på de forskellige modeller af den populære iPhone – og vi har eget værksted i Aalborg, hvor vores erfarne teknikere hurtigt klarer din opgave.

Vi ved godt, at du ikke vil undvære din iPhone længere end højest nødvendigt, og derfor forsøger vi altid at klare reparationen indenfor 48 timer. Hvis du kigger forbi vores butikker, så kan du dog også være heldig, at vi kan klare udskiftning af eksempel skærm eller batteri på få timer.

Billig iPhone reparation i Aalborg

Hos CC-Trading har vi tilbudt reparationer og servicering af din iPhone i mange år – og der er ikke nogle modeller, som vi ikke har haft i hænderne mange gange før. Vi kan derfor tilbyde hurtig og billig reparation af din iPhone på eget værksted.

Hvis du skal have udskiftet skærmen, batteriet eller andet på din iPhone – så er det vigtigt, at de reservedele der bliver brugt, er af høj kvalitet. Hos CC-Trading bruger vi kun Grade A reservedele, der er af den højeste standard. Det sikrer dig et godt produkt, og at din reparation holder som den skal.

Hvor lang tid tager en reparation af iPhone?

Mange butikker har lange ventetider på reparation og servicering af iPhone, men det har vi ikke hos CC-Trading. Vi har erfarne teknikere på eget værksted i Aalborg, der altid står klar til at tage imod din iPhone. Vi tilbyder hurtige reparationer, og vi kan ofte klare en simpel udskiftning af skærm eller batteri samme dag.

Hvis du har spørgsmål eller lignende vedrørende vores produkter, reparationer eller andet – så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Du kan ligeledes bestille tid til reparation på vores telefon eller per mail. Vi tilbyder også reparation af din HTC smartphone eller Samsung Galaxy smarthone.

iPhone skærm reparation
Uanset om du har en iPhone fra 4-, 5- eller 6-serien, så er den klart hyppigste reparation på Apple mobilen en iPhone skærm reparation. Displayet er udsat, i og med materialet er glas, hvorfor det ofte kan kræve en glas udskiftning for at gøre enheden funktionsdygtig igen. En ny iPhone skærm er produceret således, at selve LCD displayet og glasskærmen er monteret som én enhed. Derfor anbefaler vi ikke at få foretaget en skærm reparation, hvor der eksempelvis kun foretages en iPhone glas udskiftning med en kopi-skærm – hermed menes en reparation uden LCD displayet udskiftes. Dette vil oftest resultere i, at støv, fedtede fingre og frafaldende dele vil påvirke resultatet af din reparation.
Vi gør en ære i at reparere Apple telefoner for vores kunder, hvorfor vi altid forsøger at bruge de bedste iPhone reservedele på markedet. Vi stiller os ikke tilfreds med, at foretage eksempelvis en iPhone glas udskiftning på 15 minutter, hvis kvaliteten ikke er i orden. Derfor sikrer vi altid, at vores iPhone reservedele er af høj kvalitet inden vi foretager en mobil reparation.

Hvis du er i tvivl om, hvilken model din Apple iPhone er, kan du med fordel læse beskrivelsen neden for, der kan være behjælpelig til at guide dig i nærheden af, hvilken model du er i besiddelse af. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os på mail, chat eller opkald, hvis du ønsker hjælp til at finde din model eller bare har brug for vejledning vedrørende din reparation.

iPhone 6S Plus reparation
Apple har designet denne model sammen med den almindelig iPhone 6S. Som noget helt unikt har disse 6S-modeller 3D touch, hvilket ikke tidligere har været set i iPhone serien. Denne iPhone 6S Plus-udgave har en 5,5” skærm, hvorimod den almindelige størrelse har en 4,7” skærm. Apple har tidligere lanceret en Plus-model på nogenlunde samme størrelse. Der er få millimeter, der adskiller den fra den tidligere model. Dette betyder, at der anvendes det samme tilbehør såsom opladere, beskyttelsescover og skærmbeskyttelse. En iPhone 6S Plus skærm er ligesom i tidligere modeller hårdt udsat for skader, hvorfor en reparation af iPhone 6S Plus oftest er en skærm reparation.

iPhone 6S reparation
iPhone 6S er en videreudviklet af den tidligere lanceret iPhone 6. Myten går ofte på, at S-udgaven oftest produceres med et formål om at udbedre de fejl eller mangler, der eventuelt kunne være hos den først-lancerede udgave. En iPhone 6S er lynhurtigt og har den helt specielle og unikke 3D-touch funktion. 3D-funktionen lader dig hurtigt åbne programmer og udnytte det væld af muligheder fuldt ud, der er på din iPhone 6S. Det er ikke bare en iPhone 6S skærm, der er anderledes set i forhold til den tidligere iPhone 6 – Apple har også forbedret telefonens batteri og processor, hvilket tydeligvis taler for en iPhone 6S. En iPhone 6S er markeret med et lille S på bagsiden, hvilket udseendemæssigt kan adskille en iPhone 6S fra en iPhone 6.

iPhone 6 Plus reparation
Apple havde ved lanceringen i september 2014 ikke produceret en lignende model. Det nærmeste vi kan komme kan nærmest findes i iPad-serien, hvor en iPad mini størrelsesmæssigt kan ligne Plus-udgaven. Apple lancerede en større iPhone 6 Plus skærm på 5,5”, hvilket kun er set hos andre telegiganter tidligere. Telefonen er utrolig smart til brugere med dårligt syn, fordi billedet på skærmen er forstørret. Det taler for en iPhone 6 Plus, at skærmen er stor, hvis den ofte anvendes til eksempelvis at se film eller videoer på enheden. Telefonen kan være følsom overfor tab, da den er relativt tung set i forhold til andre og dermed tidligere modeller. Den større vægt medfører, at en iPhone 6 Plus kan lande hårdt, når den eksempelvis rammer et gulv, hvorfor dette kan medvirke til, at skærmen krakelerer eller at metalrammen bøjes. Derfor vil det være en god idé at beskytte denne iPhone med et stødsikkert beskyttelsescover, så der kan undgås en reparation i form af en ny iPhone 6 Plus skærm.

iPhone 6 reparation
iPhone 6 blev lanceret i september 2014. Denne gang formåede IT-Giganten, Apple, endnu engang at imponere hele verden med det stilrene og minimalistiske design. Apples iPhone 6 er flottere end tidligere udgivelser – det kan selvsagt diskuteres, men denne overbevisning deles af mange Apple-entutiaster. Reparationsdelen på en iPhone 6 har ligeledes ændret sig. Det har vist sig, at 6’eren kan være meget følsom overfor hårde slag. Rammen og hermed bagcover har det med at bøje, således skærmen kan løsrive sig fra metallet. I den forbindelse kan det kræve en udretning af dit bagcover, hvis der skal foretages en udskiftning af glas på iPhone 6. En iPhone 6 skærm er 4,7”, hvilket gør, at springet fra iPhone 5 til iPhone 6 kunne føles relativt stort, da den gamle iPhone kunne betjenes med én hånd, hvilket kan være besværligt med en iPhone 6. Derfor kan brugerne af telefonen have problemer med en håndtere 6’eren, hvilket kan lede til tab og derfor defekter. Som følge heraf har vi erfaret, at behovet for en iPhone 6 skærm reparation ofte kan være forårsaget af en ændret brugsmønster fra den tidligere generation af iPhones.

iPhone 5S reparation
Denne iPhone blev præsenteret i september måned i 2013. Som noget nyt i Apple-teknologien blev touch-id-funktionen præsenteret. Dette er en fingeraflæser, der gør, at du kan åbne din iPhone ved at berøre telefonen uden at indtaste en kode. Denne funktion er tidsbesparende og særdeles attraktiv til den moderne Apple-bruger på farten. Ligesom de mange andre Apple-produkter, så kræver denne iPhone 5S ofte en udskiftning af skærmen. En iPhone 5S skærm kan på vores værksteder ofte udskiftes på få minutter, hvorfor du ikke skal undvære din telefon så længe, hvis skaden er sket. En iPhone 5S kan virke nostalgisk for iPhone 6-brugere, fordi den af mange betragtes som den mest behagelige for hånden. Telefonen har en perfekt størrelse til, at kunne administrere funktioner med en hånd, hvilket foretrækkes af mange.

iPhone 5C reparation
Denne model blev lanceret sammen med S-udgaven i iPhone 5-serien. En C-model har ikke tidligere været en del af Apples sortiment, og har ligeledes ikke være det fremadrettet. Formålet med modellen var, at forbrugere med mindre budgetter også skulle være i stand til at erhverve sig en iPhone 5C. Størrelsesmæssigt ligner den meget iPhone 5 og iPhone 5S – dog adskiller målene sig fra disse modeller, hvilket tilmed betyder, at telefonen bruger unikke beskyttelsescovers. En iPhone 5C skærm reparationer har altid ligget på samme niveau som iPhone 5 og iPhone 5S, hvorfor reparationsprisen er klassificeret på samme stadie som de andre modeller i iPhone 5-serien. Telefonen kan ofte kendes ved at have et farverigt plastik bagcover i gul, grøn, blå eller hvid, hvilket tilmed ikke tidligere er set på andre Apple-modeller.

iPhone 5 reparation
iPhone 5 blev lanceret med et helt nyt design i forhold til den forrige generation. Det blev en såkaldt letvægter, fordi den virker relativt let i forhold til en iPhone 4. Det var tilmed i den overgang, hvor Apple for alvor slog igennem på designet. Omvendt er nogle iPhone 5 produceret med række fejl, hvor særligt batteriet har været dårligt. Skærmen er som altid lavet af glas, hvorfor det naturligvis er den hyppigste reparation. Mens det på en iPhone 4 ofte var begge sider, der var smadret, er det på en iPhone 5 oftest en glas udskiftning, der er tale om, da bagcoveret ikke længere er produceret i ren glas. Bagcoveret er omvendt et stål cover med glasstykker i top og bund, hvorfor den ikke er så hårdt udsat for krakelering som tidligere version. Derimod har bagcover med at blive meget ridset, da materialet kan virke meget følsom overfor andre metaldele, nøgler eller lignende. En iPhone 5 skærm er lidt større en vi har set i de tidligere generationer, og er for mange den perfekte lommetelefon på grund af dens fysiske størrelse. En iPhone 5 skærm reparation kan ofte laves på vores værksted på få minutter.

iPhone 4S reparation
Udseendet på iPhone 4 og iPhone 4S er næsten det samme. Langt de færreste ikke-Apple brugere kan utvivlsomt se forskel på, hvorvidt det er den ene eller anden model. Samlingerne på metalrammen er på en iPhone 4S foretaget på siden af modellen, mens de forekommer i toppen af en almindelig iPhone 4. Indmaden i en iPhone 4S er derimod særligt forbedret – dette kan eksempelvis mærkes på Apples systemopdatering, der virkeligt kan påvirke din iPhones tilstand. Den nyere processor i en iPhone 4S har medført, at denne kan håndtere nyere opdateringer, hvilket ikke kan siges at være gældende for den ældre version af iPhone 4. En iPhone 4S skærm reparation kan typisk foretages på under en halv time, mens en udskiftning af iPhone 4S bagcover kan håndteres på blot fem minutter.

iPhone 4 reparation
Apples iPhone 4 tog verden med storm. Den blev lanceret i juni 2010, hvorfor Apple oplevede kæmpe succes, fordi de bekræftede deres indtag i telefonibranchen med en videreudvikling af den succesfulde iPhone 3GS. Modellen kom med en masse nye funktioner og et velfungerende OiS styresystem, der selv for den mindre IT-kyndige kan virke brugervenligt. De mest kendte reparationer på en iPhone er: iPhone 4 glas udskiftning, iPhone 4 udskiftning af bagglas, iPhone 4 udskiftning af batteri eller reparation af iPhone 4 ørehøjtaler. Apple har sidenhen forbedret gitteret til ørehøjtaleren, som tilsyneladende har været relativt udsat, da mange forbrugere har været nødsaget til, at få foretaget denne reparation. Vi har foretaget et utal af iPhone 4 reparationer på vores værksted i Aalborg, hvorfor vi er ekspertiser i disse reparationer.

iPhone 3GS reparation
En klassisk iPhone, der er kendetegnet ved at have et rundende bagcover, hvorimod de nyere modeller af iPhones er produceret med rektangulære tendenser. Dette er dog med undtagelser af iPhone 6, der kan ligne en større og mere stilren udgave af iPhone 3GS. En iPhone 3GS er begrænset i forhold til, hvilke opdateringer, der kan installeres til modellen. Dette skyldes, at telefonens processer ikke kan understøtte de nye tendenser, der er udviklet til Apples nyere telefoner. En iPhone 3GS skærm reparation foretages anderledes set i forhold til de nyere modellers udskiftning af skærme. Forskellen ligger i, at det ikke er nødvendigt at udskifte LCD displayet i en iPhone 3GS, hvis det bare er glasset, der er i stykker. LCD displayet og digitizeren er nemlig ikke produceret som én helhed, men derimod to separate, hvilke kan være hovedårsagen til at prisen på en iPhone 3GS reparation er relativt lav set i forhold til de nyere modeller, der ligeledes kan siges at være forældet.

iPhone 3G reparation
Apple lancerede denne model i 2008, da de i juni præsenterede denne model i San Francisco. Den kom til Danmark i Juli, og har sidenhen været kendt for den første iPhone-model i landet. Dette er princippet ikke korrekt, da der tidligere har været en iPhone 2, som dog ikke var udbredt i tilnærmelsesvidt samme grad. Apples iPhone 3G blev opfrisket i forhold til den tidligere generation med en smart plastik-bagcover, som en forbedret iPhone version. Det var her den første 16 GB iPhone blev produceret, hvilket var noget særligt inden for SmartPhones med indbygget hukommelse.