iPhone reparation

iPhone reparation i Aalborg til Danmarks billigste priser. Vi reparerer større og mindre skader på alle typer iPhones. Uanset om det drejer sig om en smadret skærm, et flækket bagcover eller andre defekter, vil vores professionelle medarbejdere gøre hvad de kan, for at finde en løsning til en fordelagtig pris. Vi udskifter blandt andet glas og displays til Danmarks billigste priser.


Undersøg prisen på din model - er du i tvivl om, hvilken defekt din iPhone har, er du velkommen til at kontakte os på mail, chat eller telefon 60 66 96 75, hvor du kan få et uforpligtende tilbud. Vi besvarer alle henvendelser inden for 12 timer.

Alle CC-Tradings priser på reparation af iPhone er inkl. Grade A kvalitetsreservedele reservedele.
Se også vores billige tilbehør til iPhone.


Hos CC-Trading tilbyder vi kvalitetsbevidste, hurtige og billige reparationer af din iPhone. Vi har mange års erfaring med udskiftning af reservedele på de forskellige modeller af den populære iPhone – og vi har eget værksted i Aalborg og Nørresundby, hvor vores erfarne teknikere hurtigt klarer din opgave.

Vi ved godt, at du ikke vil undvære din iPhone længere end højest nødvendigt, og derfor søger vi altid at klare reparationen indenfor 48 timer. Hvis du kigger forbi vores butikker, så kan du dog også være heldig, at vi kan klare udskiftning af eksempel skærm eller batteri på få timer.

Billig iPhone reparation i Aalborg og Nørresundby

Hos CC-Trading har vi tilbudt reparationer og servicering af din iPhone i mange år – og der er ikke nogle modeller, som vi ikke har haft i hænderne mange gange før. Vi kan derfor tilbyde hurtig og billig reparation af din iPhone på eget værksted.

Hvis du skal have udskiftet skærmen, batteriet eller andet på din iPhone – så er det vigtigt, at de reservedele der bliver brugt, er af høj kvalitet. Hos CC-Trading bruger vi kun Grade A reservedele, der er af den højeste standard. Det sikrer dig et godt produkt, og at din reparation holder som den skal.

Hvor lang tid tager en reparation af iPhone?

Mange butikker har lange ventetider på reparation og servicering af iPhone, men det har vi ikke hos CC-Trading. Vi har erfarne teknikere på eget værksted i Aalborg og Nørresundby, der altid står klar til at tage imod din iPhone. Vi tilbyder hurtige reparationer, og vi kan ofte klare en simpel udskiftning af skærm eller batteri samme dag.

Hvis du har spørgsmål eller lignende vedrørende vores produkter, reparationer eller andet – så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Du kan ligeledes bestille tid til reparation på vores telefon eller per mail. Vi tilbyder også reparation af din HTC smartphone eller Samsung Galaxy smarthone.