Sikkerhedsudstyr


Hos os finder du de bedste sikkerhedsløsninger til privatehjem, private virksomheder og offentlige institutioner.

Beskyt dine ejendomme og din familie – der er ikke nogen,der gør det for dig. Politiet kan først gribe ind, når skaden er sket, men dukan selv tage forholdsregler, der holder uønskede personer ude og kun lukker demennesker ind, som du selv vælger skal have adgang.

Her finder du et bredt udvalg af kvalitetsprodukter inden forsikkerhedsudstyr. Vi har sikkerhedslåse, dørtelefoner og dørklokker, dersikrer, at du selv vælger, hvem du lukker ind. Du finder også forskellige trådløseGSM alarmer med tilbehør, der gør opmærksom på uønsket indtrængen samt GPStracking, der lader dig holde styr på, hvor dine ejendomme befinder sig.

Derudover finder du hos os alt andet tænkeligt sikkerhedsudstyr,som for eksempel røgalarmer, sirener, panikknapper og alarmer til gasudslip.

Vi sælger både enkelte produkter og hele sikkerhedspakker –og vi hjælper dig gerne med at finde den løsning, der passer bedst til netopdine behov!

Hos CC-Trading finder du et stort udvalg afsikkerhedsudstyr, der kan øge sikkerheden i din virksomhed eller i dit hjem. Vihar samlede løsninger til både private, virksomheder og offentligeinstitutioner, der kan beskytte dine værdier, dine ansatte eller din familie.Vores sikkerhedsudstyr gør det nemt at tage sine forholdsregler i forbindelsemed røveri eller indbrud, og vi står naturligvis altid klar med vejledning.

GSM Alarm

Vi fører et stort udvalg af moderne GSM alarmer, derer nemme at opsætte og tilslutte. En GSM alarm er særligt anvendelig i forholdtil normale alarmsystemer, da en GSM alarm har integreret modul, der kanudsende informationer via opkald eller SMS. Det er altså et modul med sammefunktionalitet som en mobiltelefon. Det betyder således, at du kan bliveinformeret direkte på SMS hvis alarmsystemet går i gang. Det er særligt smart iforbindelse med hurtig og effektiv udrykning.

Du kan få det optimale ud af din GSM alarm ved at opsætteflere telefonnumre i dit system. Det kan være smart, at alarmen udsenderinformation til eksempelvis din nabo eller bekendte, da det øger chancen for attyvene bliver fanget – eller at de slipper afsted uden nogle værdier. Hvis duikke er hjemme, og din nabo får en SMS om indbrud, så kan han hurtigt kontaktepolitiet eller jage tyvene på farten.

Hos CC-Trading anbefaler vi, at du kombinerer en GSM alarm med et overvågningssystem.Denne sammensætning sikrer dig et alarm- og overvågningssystem i absolutsærklasse, og skulle uheldet være ude, så har du taget alle de tilgængeligeforholdsregler. En konstellation af både GSM alarm og overvågningssystem erendvidere optimalt i forhold til at fange tyvene hurtigst muligt. Alarmen kanbidrage til hurtig kontakt af myndighederne, og overvågningskameraerne kan givedig værdifulde billeder af tyvene.

En af de fede egenskaber ved en GSM alarm er ikke kun, at dufår et topmoderne alarmsystem – det er også, at du kan tilkøbe nyttigttilbehør. Vores tilbehør til en GSM alarm omfatter blandt andet fjernbetjening, dørkontakt ogbevægelsessensor. Der findes med andre ord tilbehør til din alarm, der kan gøredet lidt lettere at sikre sin bolig eller virksomhed.

Dørtelefon med kamera og dørklokke

En solid dørtelefon kan sikre dit hjem eller din virksomhedpå en utroligt effektiv og prisvenlig måde. En dørtelefon tillader nemlig, atdu selv bestemmer, hvem der kan komme ind i dit hjem eller i din virksomhed. Endørtelefon fra CC-Trading har nemlig et indbygget kamera, så du kan seansigterne på dine gæster. Hvis du har mange værdier, og gerne vil sikres imodrøveri, så er en dørtelefon med kamera et godt bud på essentielt sikkerhedsudstyr.

Kameraerne i vores dørtelefoner er ofte meget diskrete, sådine gæster ikke opdager eller bemærker det. En dørtelefon fra CC-Trading kanydermere sættes op til at vise billederne fra kameraet på flere skærme, så dukan følge med fra flere rum eller kontorer. Det er særligt nyttigt forvirksomheden, der gerne vil tage sine sikkerhedsforanstaltninger.

Hvis du er på udkig efter en solid og billig dørklokke, såkan vi også hjælpe dig. Vores store udvalg rummer noget for enhver smag, og vihar alt fra simple dørklokker – til mere avancerede dørklokker med bevægelsessensor. Mange af vores dørklokker harforskellige lyde og melodier, og de kan med fordel anvendes som en del af ensamlet sikkerhedsløsning.

Sikkerhedslås

Et af de største skridt du kan tage i mod sikringen af dine døre og vinduer, er en sikkerhedslås. Hos os kan du finde en billig sikkerhedslås,der holder indbrudstyvene for døren. En sikkerhedslås fra CC-Trading bygger pået nyt koncept, der anvender magnetisme til at forhindre indbrud.

Vores sikkerhedslåse indeholder to magneter, og når dudrejer låsen om, så går der strøm igennem magneterne – hvilket gør dem praktisktalt umulige at skille ad. En anden fordel ved vores låse, er at de afgiver lysog lyd hvis tyvene stik imod al sandsynlighed formår at skille dem ad. Du fåraltså dit eget lille alarmsystem indbygget i sikkerhedslåsen.

GPS tracker

Det sidste i vores store udvalg af sikkerhedsudstyr, er en såkaldt GPS tracker – eller GPS sporer. GPS står for Global Positioning System, og en tracker kanangive sine præcise koordinater. Det er særligt nyttigt hvis du ejer en bil,båd, motorcykel eller andet, som du gerne vil holde ekstra godt øje med. En GPStracker kan nemlig synkroniseres med software på din computer eller smartphone,der fortæller dig hvor i landet den befinder sig.

Vi fører mange forskellige GPS trackere, der har forskelligefunktioner. Vi anbefaler at du kigger vores sortiment igennem, for at blivelidt klogere på hvilke funktioner du kræver af din GPS tracker. Du ernaturligvis altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, hvis duhar spørgsmål eller søger vejledning til køb af vores sikkerhedsudstyr.