Vandfontæner

Med en vandfontæne får du et levende kunstværk – en lille skulptur med rindende vand. En fontæne er ikke blot smuk i sig selv, den skaber også en beroligende, hyggelig atmosfære, der kan have en nærmest meditativ effekt.

Hos os finder du et bredt udvalg af vandfontæner med mange forskellige skulpturer, fra de kunstneriske fontæner med delfiner og vandkander til de morsomme fontæner, som for eksempel den farverige julefontæne og den vinkende Captain Morgan.

Nogle af fontænerne er beregnet til indendørs brug. Det er de mindre modeller, der er perfekte til et spisebord – eller måske en kommode i entréen, hvor den kan stå og tage imod husets gæster.

Andre fontæner er større, og er beregnet til udendørs brug, hvor de kan pryde græsplænen og skabe hygge på de lange sommeraftener.

Hvad enten du søger en indendørs eller en udendørs vandfontæne, sparer du penge ved at bestille den her hos os – vi sælger vore fontæner op til 70 % under den vejledende butikspris!

Vandet i alle fontæner drives rundt af en indbygget, skjult elektrisk pumpe. Ledning til pumpen følger naturligvis med alle bestillinger.

    

Indendørs vand fontæne - Nu på kampagne!


Udendørs vand fontæne - Aldrig set billigere!Her på CC-Trading har vi et stort udvalg forskellige artikler og produkter til huset og haven. Vi har derfor også et stort udvalg af de populære vandfontæner, der bringer liv og bevægelse til din have. Man taler tit om vandfontæner som værende levende vandkunst – og det er meget rammende. En vandfontæne kan findes i mange forskellige udformninger, så der er helt sikkert også én, der passer dig.

Hvordan fungerer en vandfontæne?

En vandfontæne er meget nem at sætte op, og lige så nem at tilslutte. Alle vores vandfontæner har nemlig en indbygget elektrisk pumpe, der er gemt godt af vejen i skulpturen. Vandfontænen sluttes nemt til en stikkontakt, og så starter pumpen. Du kan derfor let opsætte din vandfontæne hvor du lyster, og derved skabe lidt ekstra liv og bevægelse i haven, på terrassen eller i sommerhuset.

Hos CC-Trading finder du både vandfontæner til indendørs- og udendørs brug. Vi har et stort udvalg af mange forskellige vandskulpturer, der med garanti kan skabe liv og glæde i haven eller på terrassen. En ekstra gulerod til dig, der leder efter en vandfontæne på nettet, er at vi sælger vores vandfontæner til langt under vejledende udsalgspris.

Der er ikke meget vedligeholdelse forbundet med en vandfontæne, hvorfor den er blevet meget populær til brug i sommerhuset eller kolonihavehuset også. En vandfontæne skaber hygge uden mage når den er i gang under de lune sommeraftenener. Med en vandfontæne fra CC-Trading har du valget mellem vandfontæner med eller uden lys. Hvis du påtænker at bruge vandfontænen under aftenhyggen også, så kan du altså skabe god stemning med en vandfontæne med indbygget lys.

Hvad er de væsentligste forskelle på indendørs og udendørs vandfontæner?

En af de helt store forskelle er, at vores udendørs vandfontæner er større end de indendørs modeller. Det er naturligvis fordi, at de er tiltænkt et større areal – og fordi en vandfontæne uden problemer kan være centerstykke i haven.

En vandfontæne til indendørs brug kommer ofte i en størrelse, der passer perfekt til entreen eller spisebordet. Her kan den skabe liv og hygge, når I har en hyggelig middag – eller får gæster på besøg. Hos CC-Trading har vi erfaret, at kombinationen mellem en vandfontæne og en biopejs er lige øjet, når det handler om at skabe dynamik og hygge i huset.

Hvis du køber en vandfontæne hos CC-Trading, så er du sikret et kvalitetsbevidst produkt til den laveste pris. Vi fører altid et stort udvalg af produkter til huset og haven, og vi søger altid at tilbyde vores produkter til langt under vejledende udsalgspris. Hvis du har spørgsmål angående vores vandfontæner, størrelser eller behov – så er du mere end velkommen til at kontakte os.