Vandfontæner


Med en vandfontæne får du et levende kunstværk – en lilleskulptur med rindende vand. En fontæne er ikke blot smuk i sig selv, den skaberogså en beroligende, hyggelig atmosfære, der kan have en nærmest meditativeffekt.

Hos os finder du et bredt udvalg af vandfontæner med mangeforskellige skulpturer, fra de kunstneriske fontæner med delfiner og vandkandertil de morsomme fontæner, som for eksempel den farverige julefontæne og denvinkende Captain Morgan.

Nogle af fontænerne er beregnet til indendørs brug. Deter de mindre modeller, der er perfekte til et spisebord – eller måske enkommode i entréen, hvor den kan stå og tage imod husets gæster.

Andre fontæner er større, og er beregnet til udendørs brug, hvorde kan pryde græsplænen og skabe hygge på de lange sommeraftener.

Hvad enten du søger en indendørs eller en udendørsvandfontæne, sparer du penge ved at bestille den her hos os – vi sælger vorefontæner op til 70 % under den vejledende butikspris!

Vandet i alle fontæner drives rundt af en indbygget, skjultelektrisk pumpe. Ledning til pumpen følger naturligvis med alle bestillinger.

Tromba vandfontæne

Tromba vandfontæne

Pris 1.795,00 Nu 999,00 DKK
Casablanca vandfontæne

Casablanca vandfontæne

Pris 1.995,00 Nu 1.699,00 DKK
Kongekilden vandfontæne

Kongekilden vandfontæne

Pris 1.999,00 Nu 1.095,00 DKK
Picea vandfontæne

Picea vandfontæne

Pris 2.999,00 Nu 1.499,00 DKK
Cori vandfontæne

Cori vandfontæne

Pris 1.999,00 Nu 1.299,00 DKK
Spring vandfontæne

Spring vandfontæne

Pris 1.499,00 Nu 899,00 DKK
Kanji vandfontæne

Kanji vandfontæne

Pris 499,00 Nu 249,00 DKK
Nina vandfontæne

Nina vandfontæne

Pris 499,00 Nu 249,00 DKK
Jule vandfontæne

Jule vandfontæne

Pris 499,00 Nu 249,00 DKK
Santana Vandfontæne

Santana Vandfontæne

Pris 499,00 Nu 249,00 DKK
Dolphins Vandfontæne

Dolphins Vandfontæne

Pris 499,00 Nu 249,00 DKK
Zamora Vandfontæne

Zamora Vandfontæne

Pris 499,00 Nu 249,00 DKK
Rocas vandfontæne

Rocas vandfontæne

Pris 2.499,00 Nu 1.999,00 DKK
Cepa vandfontæne

Cepa vandfontæne

Pris 1.999,00 Nu 1.499,00 DKK
Klondyke vandfontæne

Klondyke vandfontæne

Pris 1.999,00 Nu 1.499,00 DKK
Hacienda vandfontæne

Hacienda vandfontæne

Pris 2.499,00 Nu 1.999,00 DKK
Barila vandfontæne

Barila vandfontæne

Pris 1.999,00 Nu 1.299,00 DKK
Barrel vandfontæne

Barrel vandfontæne

Pris 1.299,00 Nu 1.249,00 DKK
Fiore vandfontæne

Fiore vandfontæne

Pris 599,00 Nu 499,00 DKK
Kontiki vandfontæne

Kontiki vandfontæne

Pris 4.999,00 Nu 3.999,00 DKK
Siena vandfontæne

Siena vandfontæne

Pris 2.499,00 Nu 1.999,00 DKK
Lido vandfontæne

Lido vandfontæne

Pris 1.999,00 Nu 1.699,00 DKK
Amanda vandfontæne

Amanda vandfontæne

Pris 2.499,00 Nu 1.999,00 DKK
Tocon vandfontæne

Tocon vandfontæne

Pris 1.999,00 Nu 1.799,00 DKK
Ruedas vandfontæne

Ruedas vandfontæne

Pris 1.499,00 Nu 999,00 DKK
Bounty vandfontæne

Bounty vandfontæne

Pris 3.999,00 Nu 2.999,00 DKK
Young kiss vandfontæne

Young kiss vandfontæne

Pris 499,00 Nu 249,00 DKK

Her på CC-Trading har vi et stort udvalg forskelligeartikler og produkter til huset og haven. Vi har derfor også et stort udvalg afde populære vandfontæner, der bringer liv og bevægelse til din have. Man talertit om vandfontæner som værende levende vandkunst – og det er meget rammende.En vandfontæne kan findes i mange forskellige udformninger, så der er heltsikkert også én, der passer dig.

Hvordan fungerer en vandfontæne?

En vandfontæne er meget nem at sætte op, og lige så nem attilslutte. Alle vores vandfontæner har nemlig en indbygget elektrisk pumpe, derer gemt godt af vejen i skulpturen. Vandfontænen sluttes nemt til enstikkontakt, og så starter pumpen. Du kan derfor let opsætte din vandfontænehvor du lyster, og derved skabe lidt ekstra liv og bevægelse i haven, påterrassen eller i sommerhuset.

Hos CC-Trading finder du både vandfontæner til indendørs- ogudendørs brug. Vi har et stort udvalg af mange forskellige vandskulpturer, dermed garanti kan skabe liv og glæde i haven eller på terrassen. En ekstra gulerodtil dig, der leder efter en vandfontæne på nettet, er at vi sælger voresvandfontæner til langt under vejledende udsalgspris.

Der er ikke meget vedligeholdelse forbundet med envandfontæne, hvorfor den er blevet meget populær til brug i sommerhuset ellerkolonihavehuset også. En vandfontæne skaber hygge uden mage når den er i gangunder de lune sommeraftenener. Med en vandfontæne fra CC-Trading har du valgetmellem vandfontæner med eller uden lys. Hvis du påtænker at bruge vandfontænenunder aftenhyggen også, så kan du altså skabe god stemning med en vandfontænemed indbygget lys.

Hvad er de væsentligste forskelle på indendørs og udendørs vandfontæner?

En af de helt store forskelle er, at vores udendørsvandfontæner er større end de indendørs modeller. Det er naturligvis fordi, atde er tiltænkt et større areal – og fordi en vandfontæne uden problemer kanvære centerstykke i haven.

En vandfontæne til indendørs brug kommer ofte i enstørrelse, der passer perfekt til entreen eller spisebordet. Her kan den skabeliv og hygge, når I har en hyggelig middag – eller får gæster på besøg. HosCC-Trading har vi erfaret, at kombinationen mellem en vandfontæne og en biopejs er lige øjet,når det handler om at skabe dynamik og hygge i huset.

Hvis du køber en vandfontæne hos CC-Trading, så er du sikretet kvalitetsbevidst produkt til den laveste pris. Vi fører altid et stortudvalg af produktertil huset og haven, og vi søger altid at tilbyde vores produkter tillangt under vejledende udsalgspris. Hvis du har spørgsmål angående voresvandfontæner, størrelser eller behov – så er du mere end velkommen til atkontakte os.


Hvilket materiale er vandfontænen produceret i?

Vores vandfontæner er produceret i glasfiber, og efterfølgende belagt med polyresin eller polystone som det også betegnes. Dette materiale er anvendt, da dette ifølge producenten er det mest naturtro materiale, der minder om ægte træstammer, krukker eller lignende. En fontæne til vand er ofte belagt med polyresin, fordi det netop kan give den perfekte finish for havekunst. Materialet falder i ét med havens smukke omgivelser med træ, grene, krukker og lignende haveelementer. En fordel ved at købe en vandfontæne i polyresin er blandt andet, at dette er et forholdsvist let materiale at flytte rundt på. Derfor kan vandspillet nemt transporteres rundt i haven eller på terrassen. Denne fleksible løsning kræver dog, at vandet tømmes ud af fontænen inden denne flyttes, da vandspillet selvsagt vil være tungt. Vi oplever ofte, at kunder spørger om vandfontænen ikke vælter på grund af materialets lette vægt. Dette er uddybet yderligere i næste afsnit omkring vandfontæner i uvejr.

Kan en vandfontæne vælte ved blæst?

Ja, det kan de. ”Er det så sandsynligt?” Nej, det er det ikke! Det er heldigvis lavet så smart, at der skal hældes vand i fontænerne, hvorfor dette stabiliserer vægten på produktet. Ved voldsom blæst eller storme kan det dog anbefales at hælde vandet fra vandfontænen og flytte fontænen ind under et halvtag eller lignende, hvor vandspillet kan stå i lå. Selvom en vandfontæne kan anvendes til udendørs brug, så er der stadig en grænse for, hvor meget vind og vejr vandfontænen kan klare.En almindelig sund fornuft kan ofte afklare, hvorvidt det er nødvendigt at flytte vandfontænen ind som følge af et dårligt vejr. Det siger sig selv, at hvis en storm lignede ”Bodil” rammer Danmark, så vil det være en god idé at fjerne vandfontænen fra udsatte områder, hvor tagsten eller lignende tunge elementer kan slå ned i haveprodukterne. Alternativt vil det være en god idé at fjerne et vandspil helt fra haven, hvis stormen er meget kraftig – også på trods af, at vandet udgør en stor del af vægtens en vandfontæne udendørs. Det er dog ikke kun blæsten, der rent vejrmæssigt kan være en udfordring i forhold til en vandfontæne udendørs, hvilket fremgår af nedenstående afsnit, der beskriver, hvordan vandfontænen kan sikres mod frostskade.

Hvordan sikrer jeg min vandfontæne om vinteren?

Tøm den for vand, når frosten falder på! Det er vores bedste og klareste råd. Herudover bedes pumpen afmonteres fra vandfontænen, og ligges ind i vinterperioden, hvor den kan opbevares på et tørt sted. Hvis en vandfontæne er købt til udendørs brug, vil forbrugeren typisk være klar over, at det er en sæsonpræget vare, der primært kan sættes i brug, når vejret tillader det. Det udelukker dig dog ikke for at anvende vandfontænen i en indelukket udestue eller lignende, da enheden, som tidligere beskrevet, er meget fleksibel og transportabel.

Vandfontæne til hunde og vandfontæne til katte

Vi har folk, der forespørger på vandfontæne til hunde og vandfontæne til katte. Desværre må vi meddele, at disse ikke er velegnet som fontæne med vand til dyr, da vandet genbruges og cirkulerer rundt vandspillet. I stedet må vi henvise til en dyrhandel eller lignende, der kan udbyde produkter til hunde og katte. Du kan derimod læse i nedenstående afsnit om, hvordan vores vandspil i haven fungerer.

Vandspil til haven – sådan bruges de!

Hos CC-Trading har vi et stort udvalg i vandspil til haven på tilbud. Disse fungerer således, at de leveres færdigsamlet – dog uden, at vandfontæne pumpen er monteret. Dette gøres enkelt ved at fastgøre pumpens slange til vandfontænen, og herefter tilslutte strømstikket til en stikkontakt. Inden en vandspil tilsluttes – uanset om det er et udendørs eller indendørs vandspil, så bedes vandet fyldes i bundkarret af fontænen, så pumpen er overdækket med vand, og produktet dermed er klar til brug. Herefter kører systemet således, at pumpen cirkulerer vandet rundt i fontænen, så væsken fordeles ud over fontænen krukker, træstammer eller hvilke effekter, der ellers er designet. Du kan læse mere om vandet i en vandfontæne i næste afsnit.

Hvor ofte skal jeg opfylde vand i min fontæne?

Umiddelbart skal der ikke hældes nyt vand i en vandfontæne. Dog kan vandet fordampe, hvorfor der selvsagt vil forsvinde dele af vandet. I sådanne tilfælde kan det kræves, at der hældes nyt vand i fontænen for at få havekunsten til at køre optimalt. Derfor kan et varmt sommervejr have indflydelse på vandmængden i fontænen, da vandet alt andet lige vil fordampe mere i denne periode en eksempelvis foråret og efteråret, hvor solen ikke står direkte på i samme grad.