Vand fontæne springvand - Køb dine vandsten & vandfontæner her

Vandfontæner

Med en vandfontæne får du et levende kunstværk – en lille skulptur med rindende vand. En fontæne er ikke blot smuk i sig selv, den skaber også en beroligende, hyggelig atmosfære, der kan have en nærmest meditativ effekt.

Hos os finder du et bredt udvalg af vandfontæner med mange forskellige skulpturer, fra de kunstneriske fontæner med delfiner og vandkander til de morsomme fontæner, som for eksempel den farverige julefontæne og den vinkende Captain Morgan.

Nogle af fontænerne er beregnet til indendørs brug. Det er de mindre modeller, der er perfekte til et spisebord – eller måske en kommode i entréen, hvor den kan stå og tage imod husets gæster.

Andre fontæner er større, og er beregnet til udendørs brug, hvor de kan pryde græsplænen og skabe hygge på de lange sommeraftener.

Hvad enten du søger en indendørs eller en udendørs vandfontæne, sparer du penge ved at bestille den her hos os – vi sælger vore fontæner op til 70 % under den vejledende butikspris!

Vandet i alle fontæner drives rundt af en indbygget, skjult elektrisk pumpe. Ledning til pumpen følger naturligvis med alle bestillinger.

    

Indendørs vand fontæne - Nu på kampagne!


Udendørs vand fontæne - Aldrig set billigere!


Varen er nu tilføjet til din bestilling.


Visning:  Katalog Liste