Acer bærbar oplader

Du er her: ComputerStrømforsyningAcer
Oplader til Acer bærbar. Køb din lader til din bærbar her, hvis den gamle er gået i stykker. Vi har strømforsyninger til stort set alle Acer bærbare computer, så uanset om du har brug for en lader til en Acer Travelmate, Aspire, Extensa, Acernote Light eller anden model, så har vi med stor sandsynlighed også den oplader, der skal bruges til at lade batteriet op på din Acer laptop op.

Kan du ikke finde den oplader til din Acer eller er du i tvivl om, hvilken lader der passer til dit batteri, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på telefon, mail eller chat - vi sidder lige på den anden side af skærmen, og er her for at hjælpe vores kunder. Bemærk LiteOn opladere til en bærbar passer til opladning af batteriet på din Acer.
  Liteon 19V 4.74A 90W 5.5/2.5mm strømforsyning - Kompatibel version | Oplader til strømstik

  Liteon 19V 4.74A 90W 5.5-2.5mm strømforsyning - Kompatibel version

  Lager | 1 stk.

  Pris 399 Nu 299 DKK

  (239)ex moms

  Vare nr: CCA20247
  Træt af at slæbe rundt med opladeren?
  Køb en ekstra lader til din bærbar computer, så du undgår at skulle pakke din oplader sammen hver gang du skal have den med i skole, på universitet eller blot med over til vennerne. For sølle kr. 299 kan typisk få en ekstra oplader til din Acer bærbar, så overvej lige en gang om denne omkostning ikke er det hele værd - tænk på det du ikke længere skal pakke din nuværende oplader til computeren sammen, fordi du nu har en "tag-med-farten" oplader til din Acer bærbar.

  Hvordan sikrer jeg mig, at opladeren passer til min Acer?
  Er du det mindste i tvivl, så tøv ikke med at kontakte os, så kan vi hurtigt guide dig igennem. Men du kan tjekke om målet på selve stikker, der går ind i din Acer computer stemmer overens med målene på beskrivelsen af opladeren. Dernæst er det en god idé at undersøge din nuværende opladers volt og ampere, så din Acer bærbar for den korrekte strøm. Har du fået opladeren væk til din Acer bærbar, så står strømforsyningens volt og ampere under din bærbar.