GSM Alarm

Du er her: TyverisikringAlarmsystem

Vil du forebygge indbrud og besøg af uvedkommende i dit private hjem eller i din virksomhed? Så er et GSM alarmsystem den oplagte løsning. Til en overkommelig pris og uden fast abonnement er et GSM Alarmsystem det oplagte valg, hvis du vil sikre dig mod indbrud. Opsætningen af vores GSM-systemer er super simpel, og det tager derfor ikke lang tid fra du har modtaget dit alarmsystem, til at det kan alarmere dig, hvis uheldet er ude. Med et utal af tilbehør kan systemerne tilpasses lige netop dine behov.

Der er desværre umiddelbart ingen produkt i denne kategori. Prøv alligevel at kontakte kundeservice live-chatten, info@cc-trading.dk eller tlf. 60 66 96 75 - det kan ske, at det er en fejl :-)

Hvad er et GSM Alarmsystem?

GSM alarm er et moderne alarmsystem der kommunikere med alarmcentralen og/eller indehaveren via mobilnettet. GSM alarm benytter mobilnettet til den trådløse kommunikation, og du behøver altså derfor ikke en fastnetforbindelse eller en internetforbindelse for at benytte dette alarmsystem og du slipper altså derfor for en ekstra udgift hertil. Det kan nemlig ofte være en dyr, og helt unødvendig, fornøjelse at få etableret en fastnet- eller internetforbindelse, hvis der ikke allerede er adgang til dette. GSM alarm benytter som sagt i stedet mobilnettet og giver mulighed for at sende SMS beskeder via GSM-netværket, så du og en række personer, udvalgt af dig, modtager alamerings- og statusbeskeder direkte på jeres mobiltelefoner.

Vores trådløse GSM alarmer giver dig de nyeste og mest moderne systemer indenfor elektroniske ”vagthunde” – alt dette endda til en lavpris.

GSM alarmer har et integreret modul som vi kender fra mobiltelefoner, hvor der udsendes informationer via SMS eller opkald. Når systemet slår alarm af enten den ene eller anden årsag, så udsendes signaler til aktuelle telefonnumre. Derfor vil det være smart at have naboen eller andre nærliggende bekendtskaber registreret i alarmsystemet. På denne måde sikres en hurtig og effektiv reaktionstid, mens der samtidig undgås månedlige abonnementsomkostninger til et vagtselskab.

CC-Tradings alarmsystemer kan anvendes til mere end blot beskyttelse imod indbrud. Systemerne kan opgraderes med røg- og overfaldsalarmer. Dermed kan såvel boligen som personen føle sig tryg i omgivelserne. Systemet kan naturligvis også forbindes med ekstra tilbehør, såsom en dørkontakt, en røgalarm, sirener samt vores andet tilbehør til alarm.

Hvis du vælger at kombinere din GSM alarm med et overvågningssystem, får du et sikkerhedssystem i topklasse. Billederne fra kameraerne kan lynhurtigt tjekkes på internettet, og det kan afgøres med det samme, om der er tale om en falsk alarm. Hvis ikke der er tale om falsk alarm, vil kameraerne, med lidt held, kunne bruges til at identificere tyvene.

Kontakt os og få en af vores sikkerhedseksperter til at udforme et system, der netop passer til dine behov.

Altid to skridt foran tyven

Med et GSM alarmsystem fra CC-Trading vil du altid være to skridt foran tyven. For skulle tyven vælge at klippe din telefonledning inden sit forsøg på at bryde ind i dit hjem, så er dit hjem stadig sikret. Siden GSM alarm benytter sig af mobilnetværket og trådløs kommunikation, så er den altså IKKE afhængig af hverken din fastnet eller internetforbindelse. Så selv hvis begge disse kablede forbindelser skulle være sat ud af drift, vil de og dine dine udvalgte kontaktpersoner modtage en SMS advarsel. Nu kan du og dine personer fra dit nabohjælp-netværk reagere med det samme og derved mindske risikoen for at du mister noget af dit indbo og uerstattelige genstande.

God pris på GSM alarm

Her hos CC-Trading tilbyder vi altid en god og konkurrencedygtig pris på en GSM Alarm. Når du har købt din alarm hos os, så betaler du kun den udsalgspris, som du ser her på webshoppen. Det betyder altså ingen dyre ekstraregninger til lejeafgifter og ingen udgifter til abonnementer. Tag et kig her på webshoppen og find den GSM alarm kombination der passer perfekt til dig. Har du brug for hjælp, så ring til os i vore åbningstid på telefon 60 66 96 75 eller send os en mail, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du skal også altid være velkommen til kigge ind i vores butik i Aalborg, til en snak med en af vores sikkerhedseksperter, så finder vi den GSM alarm der passer perfekt til dig.