Apple iPad Reparation


Hurtig og effektiv reparation af iPad i Aalborg

Hurtig og billig reparation af iPad på eget værksted i Aalborg. Hos CC-Trading har vi erfarne teknikere, der hurtigt, nemt og billigt tager hånd om din iPad reparation, hvis uheldet har været ude. At vi reparerer din iPad på vores eget værksted i Aalborg, betyder for dig at du ofte kan få din iPad tilbage igen samme dag. Du slipper derfor for at skulle undværer den længere end højst nødvendigt.

CC-Trading er desuden reparationspartner med over 200 folkeskoler og virksomheder i Nordjylland, hvor vi bl.a. står for alle deres iPad reparationer. Vi er derfor; De måske mest erfarne reparatører af iPads i Aalborg.

Er du i tvivl om hvilken model din iPad er? Brug Apples egen guide lige her.

Reparation af alle iPad i Aalborg

Har du haft et uheld med din iPad, så kan du hos CC-Trading i Aalborg ny iPad skærm, batteriet eller andet til en god pris. Vi tilbyder iPad reparation på eget værksted, og vi har altid hurtig service og lave priser. Kig forbi vores butik eller bestil tid via telefon eller mail. Vi står altid klar til at modtage og reparere din iPad.

Hvor lang tid tager en reparation af min iPad

Hos CC-Trading ved vi at du bruger din iPad meget og derfor nødigt vil undvære den i længere tid. Derfor klare vi langt de fleste iPad reparationer på under 2 timer. Du har derfor ofte din iPad tilbage igen sammen dag, som du indleverer den hos os – Det kalder vi god service!

Den bedste service og de bedste reservedele

Det er ikke uden grund, at CC-Trading udfører mange reparationer af smartphones, iPhones og iPads hver dag. Vi klarer nemlig reparationerne meget hurtigt – og endda til lave priser. Du kan derfor stole på, at din reparation er i orden, når du får den udført hos os.

Vi bruger udelukkende de bedste Grade A reservedele, så fx rep af iPad skærm ikke bliver en trist affære. De bedste reservedele sikrer dig nemlig, at en ny iPad skærm holder som den skal.

iPad (2017) reparation

Med den nye iPad, har Apple droppet det mange forskellige tal og betegnelser for iPad. Det kan derfor være lidt svært at gennemskue hvilken model iPad man har. Men sammen med iPad Pro, er iPad Apples nyeste skud på stammen og den bliver helt sikkert et stort hit blandt forbrugerne. Hos CC-Trading står vi selvfølgelig klar til at reparere og servicere den nyeste model fra Apple, lige så snart det bliver nødvendigt. Du finder vores priser på reparation af den nyeste iPad her.

iPad Pro 9.7 og iPad Pro 12.9 reparation

Som noget helt unikt er en iPad Pro udstyret med en 12,9” skærm, hvilket ikke tidligere er set i iPad-serien. Modellen minder om en blanding af en MacBook og en iPad. MacBook-delen på grund af dens størrelse og iPad-delen som følge af indholdet og funktionerne i Apple-enheden. En iPad Pro kan fås op til 128GB, hvilket ligeledes er nyt for Apples produkter. Skulle din iPad Pro have lidt en skade, kan du se mere om priser, reparationstid og lignende ved at klikke dig ind på iPad Pro reparation.

iPad Mini 4 Reparation

Denne model er den fjerde generation i iPad mini serien. Enheden blev lanceret sammen med Apples iPad Pro i september 2015. På nuværende tidspunkt er det den ene af to iPad mini, der stadig sælges af producenten. Apples iPad mini 4. generation har erstattet iPad mini 3, hvilket er årsagen til, at denne ikke længere udbydes af Apple. Størrelsesmæssigt er den model tilsvarende de øvrige iPad mini modeller, som er produceret med en 9,7” iPad mini skærm. Enheden blev præsenteret sammen med ”Hey Siri”, hvilket kan identificere købsperioden på din iPad mini 4.

iPad Air 2 Reparation

iPad Air 2 har modsat den almindelige iPad Air indbygget en touch id funktion, der kan fingeraflæse brugeren af iPad’en. Det er særligt smart for den hurtige bruger, der kan eventuelt irriterer sig over at skulle indtaste koden, men samtidig ønsker iPad Pro-udgaven låst af sikkerhedsmæssige årsager. Med brugeren finger touch kan iPad’en åbnes uden brug af kode. En iPad Air 2 skærm er produceret således, at LCD display og touch glas er monteret i én enhed, hvilket desværre betyder, at en iPad Air 2 skærm reparation ligger i den dyre ende af reparationsskalaen.  

iPad mini 3 reparation

Apples tredje model i mini-serien er også kendt som iPad mini med Touch id. Enheden blev præsenteret sammen med iPad Air 2 i oktober 2014. Den har nogenlunde samme design og processor som den foregående model, iPad mini 2. Den helt store forskel ligger primært i udviklingen af Touch id, der kan fingeraflæse brugerens fingeraftryk. Derudover er der forskel på størrelsen af hukommelsen i modellerne samt en udvidelse i farvesortimentet, der blev udvidet med en guld version.

iPad Air reparation

Et nyt design blev lanceret, da Apple præsenterede deres nye udgave af iPads. Producentens iPad blev udgivet i et tyndere og lettere design i forhold til tabletgigantens forrige modeller. Designmæssigt har Apple overgået de forrige modeller, og forbrugerne har virkelig taget iPad Air med storm. Det er en af Apples mest solgte modeller. En iPad Air skærm reparation måler sig med de tidligere modellers priser, fordi det kun kræver en iPad Air glas udskiftning, hvis skærmen er krakeleret og LCD displayet stadig funktionsdygtigt.


iPad mini 2 reparation

iPad mini 2 kaldes også iPad mini med retina display. Dette er den anden generation af iPad mini-serien. Forskellen fra den tidligere model ligger primært i, at enheden er udstyret med en Retina skærm, der har en opløsning på 2048 x 1536 pixel. Modellen blev i november 2013 udgivet i en grå og sølv model. En iPad mini 2 skærm reparation er tilsvarende en almindelig iPad mini glas udskiftning – disse anvender den samme skærm.


iPad 4 reparation

Den fjerde generation af iPad er lanceret med en Retina skærm. Enheden er opgraderet i forhold til tidligere modellerne, hvilket blandt andet skyldes en Apple A6X chip og en lightning connector. Apples iPad 4 blev udgivet i oktober 2012, og det installerede styresystem var iOS 6.0. En iPad 4 kan fås i såvel en WiFi udgave som en LTE-udgave, der kan indeholder SIM kort, så enheden kan anvende internettet selvom brugeren er på farten. En iPad 4 skærm kan være hvid eller sort, men bagcoveret er kun produceret i én farve.

iPad mini reparation

Som noget nyt i iPad-serien har Apple lanceret en iPad i en mini udgave. Denne model har ofte været anvendt til skolebrug, hvor kommunerne har foretrukket Apples produkter i undervisningen. En iPad mini glas udskiftning kan ofte foretages inden for en time. En iPad mini er produceret i både sort og hvid, men langt størstedelen af enhederne er afsat i sort. En iPad mini skærm reparation kan udføres på alle CC-Tradings værksteder, som er beliggende i Aalborg og Nørresundby.

iPad 3 reparation

Den nye iPad er denne model også kendetegnet som. En iPad 3 er produceret i sort og hvid med et sølv bagcover. Den hyppigste reparation på denne enhed er en iPad 3 skærm reparation – dette kan ofte være forårsaget af et tab. En iPad 3 fra Apple kan være udsat for krakeleret skærm, hvilket ofte skyldes, at iPad’en er relativt tung, og derfor lider et hårdt slag, når den falder mod gulvet. Derfor kan der ofte være behov for en iPad 3 glas udskiftning.

iPad 2 reparation

Den første "nyere” iPad – det skal forstås således, at der forekom et stort spring fra Apples første generation af iPad til den nyere version, der udkom marts 2011. En iPad 2 er langt hurtigere en den tidligere generation, hvilket primært skyldes den nye dual core A5 processor, der er integreret i enheden. Den er udstyret med en 9,7” iPad 2 skærm. Dette display er udsat for slag lige såvel som Apples øvrige modeller, hvorfor en iPad 2 skærm reparation ofte kan være nødvendigt for at gøre enheden funktionsdygtig igen.