iPad tilbehør

iPad tilbehør i lange baner fremvises her på siden. Klik løs, og find vores store udvalg af forskelligt tilbehør til iPad. Vi har samlet alt det nyeste iPad tilbehør til alle modeller, så du kan få mest muligt ud af din iPad. Du kan finde en masse gode tilbud på blandt andet etui, beskyttelse, headset og meget mere. Alle produkterne er naturligvis af den højeste kvalitet.
Udover tilbehør har vi et omfattende sortiment af reservedele til din iPad. Du kan således købe dine reservedele samt det fornødne værktøj her hos os, såfremt du ønsker selv at reparere din iPad.

iPad’en – Apple supplement til en bærbar

Det er fantastisk, hvordan Apple inden for alle IT-genrér kan imponere verden. Deres iPad, som er tilsvarende en håndholdt bærbar låst med Apples eget styresystem, er så udbredt i hele verden og særligt i Danmark, at alle er bekendt med ordet, iPad. Apples iPad kaldes også en tablet, hvilket får dem i direkte med konkurrence med eksempelvis Samsung Galaxys Tab-, Sony Xperias Tablet-, Microsofts Surface modellerne.

Den første iPad kom på gaden i 2010. Denne blev lanceret under navnet iPad, men er senere hen kaldet iPad 1, fordi de efterfølgende hedder henholdsvis 2, 3 og 4. En iPad produceres typisk i flere modeller – med eller uden 3G (Plads til SIM kort) samt i forskellige farver med enten sort eller hvid skærm. Herudover varierer kapaciteten af hukommelse også i enhederne, hvorfor der også skal tages højde for dette, når det kommer til iPad. Visionen med lanceringen af iPad’en er at dække behovet, som eksisterer mellem en SmartPhone og en bærbar computer. Det må siges at lykkedes, da Apple i slutningen af 2010 havde en markedsandel på 95 % - ganske enkelt imponerende, men fortjent med så vellykket et produkt!

Apple iPad – funktioner og muligheder

En Apple iPad er produceret med det formål, at den kan tilgå internettet enten via WiFi (Det trådløse netværk i boligen) eller med forbindelse gennem et SIM kort fra en teleudbyder. Apples iPad kan tilmed anvendes som dagbog eller notesblok, hvor det er muligt at holde styr på kontakter og aftaler i den indeholdende kontaktbog og kalender. Her kan der med fordel investeres i en touch pen til iPad eller iPhone. Vores pinde til iPad sælges på siden fra kr. 49 og findes under tilbehør til iPad.

Derudover er det også perfekt til rejsen eller de lange ture, idet der er indbygget musikafspiller og diverse applikationer til afspilning af video film og spil på iPad. Det kan dog vise sig at være et forsyrrende element for andre rejsende, hvorfor de kan være en godt idé at investere i et headset eller øretelefoner til iPad, så freden nydes individuelt. Du kan finde alt i lydtilbehør til iPad hos CC-Trading – kig eventuelt forbi én af vores butikker og prøv de gadgets som netop du er interesseret i.

De danske folkeskoler har også taget iPad’en til sig, idet kommunen har bestemt, at eleverne skal gøre brug af Apples vidunder i undervisningen. Tabletten er ideel til børn og unge, hvorfor denne bruges med stor succes i folkeskolen og blandt børnefamilier generelt. Den anvendes tilmed som det perfekte legetøj og til læring blandt små børn. Dette sker blandt andet via tegneprogrammer og spil til Apples iPad, hvilket gør børnene til unge eksperter i brugen i Apples tablet. Dog kan en iPad være hårdt udsat for skader, når den befinder sig i hænderne på børn. Derfor kan det være en god idé at beskytte den med et skridsikkert børnecover til iPad, så sandsynligheden for en defekt iPad minimeres. Skulle uheldet være ude, kan vi dog også udføre en reparation af iPad i Aalborg og Nørresundby på et af vores værksteder.

Koster det penge at hente programmer i App Store

App Store er en fantastisk udviklet applikation, der gør det muligt at hente programmer, spil og lignende ned på din iPad, så du kan få endnu mere glæde ud af den. Det er gratis at have App Store kørende på din iPad, og ligeså er udvalget af applikation – lige indtil, at der er angivet en pris for det ønskede program eller. Der står meget tydeligt, hvorvidt applikationen koster penge eller er helt gratis. De fleste standardapplikationer kan hentes gratis ned på din iPad uden at koste en krone. Derfor skal du ikke lade dig skræmme at App Store, da det er en reel udbyder software muligheder. Nogle applikationer er udviklet specifikt til iPhone eller iPod, men kan forstørres, så de er kompatible med iPad skærmen.

iPad tilbehør til rejsen

Apples iPad er oplagt at medmindre på ferie. Først og fremmest som erstatning for en computer, og dernæst som en forbedring af din SmartPhone. Skal du på en lang flyrejse kan det være optimalt at købe et beskyttelsescover med holder, der kan dreje 360 grader hele vejen rundt. På denne måde kan iPad’en monteres trygt og sikkert i coveret, og efterfølgende placeres på bordet foran dig, mens du læner dig tilbage og nyder rejsen. Hermed sikres den bedste start på ferien!

Husk også at investere i et headset til iPad, så lyden ikke generer nabosædet og ikke mindst dig selv. Larmen i flyet kan gøre det svært at lytte, hvorfor det er optimalt at lukke lyden væk udefra ved at placere et headset i ørerne. Undgå at være asocial og ikke mindst at skuffe kæresten – køb en splitter til at dele lyden til din iPad. Du kan finde vores aux lydsplitter til iPad hos CC-Trading til kun kr. 49. Dét er billigt, og super hyggeligt!