iPhone Reparation i Aalborg


Vælg din iPhone model og se priser på reparation

Alle iPhone reparationer udføres på vores værksted i Vejgaard, Hadsundvej 70, 9000 Aalborg. De fleste reparationer kan vores erfarne teknikere klare på under 1 time og du får altid 1 års garanti og 2 års reklamation på alle udskiftede dele.

Hurtig og billig iPhone reparation i Aalborg

Uanset hvor i Nordjylland du kommer fra, får du hurtig og billig reparation af iPhone i Aalborg. Vi reparerer større og mindre skader på alle typer iPhones. Uanset om det drejer sig om en ødelagt iPhone skærm, et nyt batteri, et flækket bagcover eller andre defekter, vil vores professionelle og erfarne iPhone reparatører gøre hvad de kan, for at finde en løsning til en fordelagtig pris. Vi udskifter blandt andet glas og displays til Danmarks billigste priser.

På vores iPhone-værksted, der ligger sammen med vores butik, Hadsundvej 70, i Aalborg. Kan vi udføre næsten alle iPhone reparationer på 30-60 minutter. Det kan vi fordi, at vi altid har et kæmpe lager af reservedele til Apple iPhone. Så uanset om du har brug for reparation af en iPhone 6, iPhone 6s Plus, iPhone 8 eller den nyere iPhone X, kan vi påbegynde din reparation med det samme og du vil derfor have din elskede iPhone tilbage igen på ingen tid. Dette er praktisk for den travle familie, eller hårdtarbejdende tømre. Vores butik ligger få minutter fra motorvej E45, hvorfor besøgende fra Brønderslev, Støvring mm. har nem adgang til vore services.

Hvilken model iPhone har jeg?

Har du en iPhone, der har brug for reparation. Men du er ikke helt sikker på hvilken model det er, som du har?

Bare rolig. Hos CC-Trading er vi altid behjælpelige med alle dine spørgsmål omkring Apple iPhone. Du skal derfor være mere end velkommen til, at tage din telefon med ind i butikken. Så kan vi med det samme se om det er den ene model eller den anden. Vi har samtidig også mulighed for, at lave en gratis fejlanalyse og give dig et helt uforpligtende tilbud på en reparation. 

Er ud mere til selv lige, at tjekke din telefons model. Så har Apple lavet en fremragende guide, der kan hjælpe dig med at identificere din iPhone model. Følg linket lige her under og find ud af hvilken iPhone din telefon er.

Hvad er min iphone model
Sådan undgår du dyre iPhone reparationer

Undgå dyre iPhone reparationer

Har du en iPhone, så er du helt sikkert super glad for den og vil gerne undgå dyre reparationer på den. Derfor kan det være en god idé, at beskytte den med fx et iPhone cover eller et panserglas.

Hos CC-Trading har vi et stort udvalg af forskellige tilbehør til mobiltelefoner og Apple iPhone er ingen undtagelse. Du kan derfor her på hjemmeside eller i vores butik, finde et stort udvalg covers og skærmbeskyttelse til iPhone.

Reparation af iPhone med kvalitetsdele

Hos CC-Trading tilbyder vi kvalitetsbevidst, hurtig og billig iPhone rep. Vi har mange års erfaring med udskiftning af ødelagte skærme og andre reservedele på alle de populære iPhone modeller – alle reparationer bliver udført af vores erfarne teknikere, på eget værksted i Aalborg. Du er derfor altid sikret hurtige reparationer, uanset hvilken skade din iPhone har fået. 

Alle CC-Tradings priser på iPhone reparation er inkl. kvalitetsreservedele.

De fleste reparationer af iPhone telefoner kan vi klare samme dag og du skal derfor ikke undvære din uundværlige iPhone i ret mange timer. I langt de fleste tilfælde kan vi faktisk klarer reparationerne på under 1 time og ny skærm på din iPhone på bare 30 minutter.

Når du har fået repareret din iPhone, så vil det altid være en god idé at beskytte den med et godt mobil cover eller et panserglas for at undgå endnu en ødelagt telefon. Derfor har vi også altid et stort udvalg af billigt tilbehør og beskyttelse til iPhone.

 

Billig iPhone rep i Aalborg

Hos CC-Trading har vi tilbudt reparationer og servicering af din iPhone i mange år – og der er ikke nogle modeller, som vi ikke har haft i hænderne mange gange før. Vi kan derfor tilbyde hurtig og billig iPhone reparation, i Aalborg, på eget værksted.

Hvis du skal have udskiftet skærmen, have nyt batteri eller andet på din iPhone – så er det vigtigt, at de reservedele der bliver brugt, er af høj kvalitet. Hos CC-Trading bruger vi kun Grade A reservedele, der er af den højeste standard. Det sikrer dig et godt produkt, og at din reparation holder som den skal.


Hurtig iPhone skærmskift med garanti og reklamationsret

Uanset om du har en iPhone fra 4-, 5-, 6- eller 7-serien, så er den klart hyppigste reparation på Apple mobilen en iPhone skærm reparation. Displayet er udsat, i og med materialet er glas, hvorfor det ofte kan kræve en glas udskiftning for at gøre enheden funktionsdygtig igen. En ny iPhone skærm er produceret således, at selve LCD displayet og glasskærmen er monteret som én enhed. Derfor anbefaler vi ikke at få foretaget en skærm reparation, hvor der eksempelvis kun foretages en iPhone glas udskiftning med en kopi-skærm – hermed menes en reparation uden LCD displayet udskiftes. Dette vil oftest resultere i, at støv, fedtede fingre og frafaldende dele vil påvirke resultatet af din reparation.
Vi gør en ære i at reparere Apple telefoner for vores kunder, hvorfor vi altid forsøger at bruge de bedste iPhone reservedele på markedet. Vi stiller os ikke tilfreds med, at foretage eksempelvis en iPhone glas udskiftning på 15 minutter, hvis kvaliteten ikke er i orden. Derfor sikrer vi altid, at vores iPhone reservedele er af høj kvalitet inden vi foretager en mobil reparation.

Hvis du er i tvivl om, hvilken model din Apple iPhone er, kan du med fordel læse beskrivelsen neden for, der kan være behjælpelig til at guide dig i nærheden af, hvilken model du er i besiddelse af. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os på mail, chat eller opkald, hvis du ønsker hjælp til at finde din model eller bare har brug for vejledning vedrørende din reparation.

Reparation af iPhone X

iPhone X var den dominerende nyhed, da den blev præsenteret sammen med iPhone 8-serien. Fra d. 3. november, 2017, kunne den købes af forbrugerne. iPhone X er en jubilæums model, der fejre det 10. leveår for iPhone-serien, der indtog verden i 2007. Udover at være en hyldest til alle de forrige iPhones, så er iPhone X også en slags showcase, der viser hvilken retning Apple ønsker at gå med iPhone fremover. Skærm der går kant til kant, ingen fysiske knapper på fronten. Dette flagskib af en mobiltelefon bør beskyttes med et cover, så man ikke får ødelagt skærmen på sin iPhone X.


Reparation af iPhone 8 og iPhone 8 Plus

iPhone 8 og iPhone 8 Plus så dagens lys 22. september 2017. Igen er der med iPhone 8-serien tale om en direkte opgradering af flagskibet fra Apple. Designet af iPhone 8 og iPhone 8 Plus er mest kendt for, at have bragt bagsiden af glas tilbage, der ellers ikke har været brugt siden iPhone 4. Ellers er det udover opgraderet hardware mest features som trådløs opladning og et bedre kamera, der adskiller iPhone 8 og iPhone 8 Plus fra deres forgængere. Hvis man har lært lidt af historien, så passer man godt på sin iPhone 8 med et cover for på den måde, at undgå en skærm reparation.


Reparation af iPhone 7 og iPhone 7 Plus

iPhone 7 og iPhone 7 Plus kom i handlen 16 september, 2016. Det var den nye generation af flagskibet fra Apple, der skulle overtage tronen fra 6S og 6S Plus. Designet på 7-serien ligger på mange punkter tæt p 6S-serien. Én bestemt ting fik dog mere opmærksomhed end forventet, nemlig manglen p det traditionelle 3,5mm jack stik. Som ventet var iPhone 7 en opgradering på nærmest alle fronter af hardware. Det var ikke alle, der var lige vilde med iPhone 7, da den på nogle områder ikke var fornyende nok - og på samme tid var det modigt af Apple, at fjerne jack stikket fra iPhone 7 modellen. Skærm reparation er igen, som med andre smartphones, det mest udførte på iPhone 7 serien.


Reparation af iPhone SE

31 marts, 2016, kom iPhone SE på markedet. Da iPhone SE udkom efter 6-serien, så er det ikke helt logisk, at det er en efterfølger til iPhone 5S, hvilket dog er tilfældet. Tidens klassiske 4” og et generelt design meget tæt på 5S modellen. Dog er iPhone SE et skridt foran 5S modellen, da den kommer med udvalgt hardware fra iPhone 6S. Det var også med denne generation, at man første gang så farven Rose Gold. I marts 2017 udkom en re-release af iPhone SE med nye valgmuligheder af kapacitet. Generelt blev iPhone SE godt modaget af både anmeldere og forbrugere. Det var modellen med den nye teknik i den klassiske størrelse, som folk havde ønsket sig. På iPhone SE er reparation af skærm det mest hyppige.


iPhone 6S Plus reparation

Apple har designet denne model sammen med den almindelig iPhone 6S. Som noget helt unikt har disse 6S-modeller 3D touch, hvilket ikke tidligere har været set i iPhone serien. Denne iPhone 6S Plus-udgave har en 5,5” skærm, hvorimod den almindelige størrelse har en 4,7” skærm. Apple har tidligere lanceret en Plus-model på nogenlunde samme størrelse. Der er få millimeter, der adskiller den fra den tidligere model. Dette betyder, at der anvendes det samme tilbehør såsom opladere, beskyttelsescover og skærmbeskyttelse. En iPhone 6S Plus skærm er ligesom i tidligere modeller hårdt udsat for skader, hvorfor en reparation af iPhone 6S Plus oftest er en skærm reparation.


iPhone 6S reparation

iPhone 6S er en videreudviklet af den tidligere lanceret iPhone 6. Myten går ofte på, at S-udgaven oftest produceres med et formål om at udbedre de fejl eller mangler, der eventuelt kunne være hos den først-lancerede udgave. En iPhone 6S er lynhurtigt og har den helt specielle og unikke 3D-touch funktion. 3D-funktionen lader dig hurtigt åbne programmer og udnytte det væld af muligheder fuldt ud, der er på din iPhone 6S. Det er ikke bare en iPhone 6S skærm, der er anderledes set i forhold til den tidligere iPhone 6 – Apple har også forbedret telefonens batteri og processor, hvilket tydeligvis taler for en iPhone 6S. En iPhone 6S er markeret med et lille S på bagsiden, hvilket udseendemæssigt kan adskille en iPhone 6S fra en iPhone 6.


iPhone 6 Plus reparation

Apple havde ved lanceringen i september 2014 ikke produceret en lignende model. Det nærmeste vi kan komme kan nærmest findes i iPad-serien, hvor en iPad mini størrelsesmæssigt kan ligne Plus-udgaven. Apple lancerede en større iPhone 6 Plus skærm på 5,5”, hvilket kun er set hos andre telegiganter tidligere. Telefonen er utrolig smart til brugere med dårligt syn, fordi billedet på skærmen er forstørret. Det taler for en iPhone 6 Plus, at skærmen er stor, hvis den ofte anvendes til eksempelvis at se film eller videoer på enheden. Telefonen kan være følsom overfor tab, da den er relativt tung set i forhold til andre og dermed tidligere modeller. Den større vægt medfører, at en iPhone 6 Plus kan lande hårdt, når den eksempelvis rammer et gulv, hvorfor dette kan medvirke til, at skærmen krakelerer eller at metalrammen bøjes. Derfor vil det være en god idé at beskytte denne iPhone med et stødsikkert beskyttelsescover, så der kan undgås en reparation i form af en ny iPhone 6 Plus skærm.


iPhone 6 reparation

iPhone 6 blev lanceret i september 2014. Denne gang formåede IT-Giganten, Apple, endnu engang at imponere hele verden med det stilrene og minimalistiske design. Apples iPhone 6 er flottere end tidligere udgivelser – det kan selvsagt diskuteres, men denne overbevisning deles af mange Apple-entutiaster. Reparationsdelen på en iPhone 6 har ligeledes ændret sig. Det har vist sig, at 6’eren kan være meget følsom overfor hårde slag. Rammen og hermed bagcover har det med at bøje, således skærmen kan løsrive sig fra metallet. I den forbindelse kan det kræve en udretning af dit bagcover, hvis der skal foretages en udskiftning af glas på iPhone 6. En iPhone 6 skærm er 4,7”, hvilket gør, at springet fra iPhone 5 til iPhone 6 kunne føles relativt stort, da den gamle iPhone kunne betjenes med én hånd, hvilket kan være besværligt med en iPhone 6. Derfor kan brugerne af telefonen have problemer med en håndtere 6’eren, hvilket kan lede til tab og derfor defekter. Som følge heraf har vi erfaret, at behovet for en iPhone 6 skærm reparation ofte kan være forårsaget af en ændret brugsmønster fra den tidligere generation af iPhones.


iPhone 5S reparation

Denne iPhone blev præsenteret i september måned i 2013. Som noget nyt i Apple-teknologien blev touch-id-funktionen præsenteret. Dette er en fingeraflæser, der gør, at du kan åbne din iPhone ved at berøre telefonen uden at indtaste en kode. Denne funktion er tidsbesparende og særdeles attraktiv til den moderne Apple-bruger på farten. Ligesom de mange andre Apple-produkter, så kræver denne iPhone 5S ofte en udskiftning af skærmen. En iPhone 5S skærm kan på vores værksteder ofte udskiftes på få minutter, hvorfor du ikke skal undvære din telefon så længe, hvis skaden er sket. En iPhone 5S kan virke nostalgisk for iPhone 6-brugere, fordi den af mange betragtes som den mest behagelige for hånden. Telefonen har en perfekt størrelse til, at kunne administrere funktioner med en hånd, hvilket foretrækkes af mange.


iPhone 5C reparation

Denne model blev lanceret sammen med S-udgaven i iPhone 5-serien. En C-model har ikke tidligere været en del af Apples sortiment, og har ligeledes ikke være det fremadrettet. Formålet med modellen var, at forbrugere med mindre budgetter også skulle være i stand til at erhverve sig en iPhone 5C. Størrelsesmæssigt ligner den meget iPhone 5 og iPhone 5S – dog adskiller målene sig fra disse modeller, hvilket tilmed betyder, at telefonen bruger unikke beskyttelsescovers. En iPhone 5C skærm reparationer har altid ligget på samme niveau som iPhone 5 og iPhone 5S, hvorfor reparationsprisen er klassificeret på samme stadie som de andre modeller i iPhone 5-serien. Telefonen kan ofte kendes ved at have et farverigt plastik bagcover i gul, grøn, blå eller hvid, hvilket tilmed ikke tidligere er set på andre Apple-modeller.


iPhone 5 reparation

iPhone 5 blev lanceret med et helt nyt design i forhold til den forrige generation. Det blev en såkaldt letvægter, fordi den virker relativt let i forhold til en iPhone 4. Det var tilmed i den overgang, hvor Apple for alvor slog igennem på designet. Omvendt er nogle iPhone 5 produceret med række fejl, hvor særligt batteriet har været dårligt. Skærmen er som altid lavet af glas, hvorfor det naturligvis er den hyppigste reparation. Mens det på en iPhone 4 ofte var begge sider, der var smadret, er det på en iPhone 5 oftest en glas udskiftning, der er tale om, da bagcoveret ikke længere er produceret i ren glas. Bagcoveret er omvendt et stål cover med glasstykker i top og bund, hvorfor den ikke er så hårdt udsat for krakelering som tidligere version. Derimod har bagcover med at blive meget ridset, da materialet kan virke meget følsom overfor andre metaldele, nøgler eller lignende. En iPhone 5 skærm er lidt større en vi har set i de tidligere generationer, og er for mange den perfekte lommetelefon på grund af dens fysiske størrelse. En iPhone 5 skærm reparation kan ofte laves på vores værksted på få minutter.


iPhone 4S reparation

Udseendet på iPhone 4 og iPhone 4S er næsten det samme. Langt de færreste ikke-Apple brugere kan utvivlsomt se forskel på, hvorvidt det er den ene eller anden model. Samlingerne på metalrammen er på en iPhone 4S foretaget på siden af modellen, mens de forekommer i toppen af en almindelig iPhone 4. Indmaden i en iPhone 4S er derimod særligt forbedret – dette kan eksempelvis mærkes på Apples systemopdatering, der virkeligt kan påvirke din iPhones tilstand. Den nyere processor i en iPhone 4S har medført, at denne kan håndtere nyere opdateringer, hvilket ikke kan siges at være gældende for den ældre version af iPhone 4. En iPhone 4S skærm reparation kan typisk foretages på under en halv time, mens en udskiftning af iPhone 4S bagcover kan håndteres på blot fem minutter.


iPhone 4 reparation

Apples iPhone 4 tog verden med storm. Den blev lanceret i juni 2010, hvorfor Apple oplevede kæmpe succes, fordi de bekræftede deres indtag i telefonibranchen med en videreudvikling af den succesfulde iPhone 3GS. Modellen kom med en masse nye funktioner og et velfungerende iOS styresystem, der selv for den mindre IT-kyndige kan virke brugervenligt. De mest kendte reparationer på en iPhone er: iPhone 4 glas udskiftning, iPhone 4 udskiftning af bagglas, iPhone 4 udskiftning af batteri eller reparation af iPhone 4 ørehøjtaler. Apple har sidenhen forbedret gitteret til ørehøjtaleren, som tilsyneladende har været relativt udsat, da mange forbrugere har været nødsaget til, at få foretaget denne reparation. Vi har foretaget et utal af iPhone 4 reparationer på vores værksted i Aalborg, hvorfor vi er ekspert i disse reparationer.