Biopejs

Du er her: DiverseHus og haveBiopejs
Biopejs til væg, gulv, bord, loft og indbygning. Den er god nok - vi har dem i alle udskæringer! Hos CC-Tradings har vi samlet et bredt og eksklusivt udvalg af biopejse til dig, der søger en stemningsfuld og røgfri opvarmningskilde til stuen. Du finder både modeller til ophæng på væggen og modeller, som fungerer stående. Biopejsene varierer i design. Fælles for hele sortimentet er den eksklusive stil og høje materialekvalitet, der sikrer dig en hyggelig, funktionel og holdbar pejs, der vil fungere som en naturlig og dekorativ del af din indretning.

Vores biopejse er flyttet

På grund af en stigende efterspørgsel efter vores biopejse og biopejs-tilbehør har vi valgt af flytte alle disse produkter over på sin egen hjemmeside. Af den grund bliver vores udvalg af biopejse her på siden kun opdateret i et begrænset omfang.

Ønsker du derfor at se alle de nyeste og flotte produkter og biopejse, så følg nedenstående link til vores nye og smarte webshop.

Biopejs-shop.dk

Der er desværre umiddelbart ingen produkt i denne kategori. Prøv alligevel at kontakte kundeservice live-chatten, info@cc-trading.dk eller tlf. 60 66 96 75 - det kan ske, at det er en fejl :-)

Se vores biopejse katalog her

Tag et kig i udvalget og læs nærmere om fordelene ved de enkelte biopejse. CC-Tradings biopejse kræver ingen opkobling til skorsten og brænder på bioethanol - du kan derfor sikre dig din røgfri pejs allerede idag! Køb din biopejs nu - Perfekt gaveidé! Vi leverer dagligt til hele Norden (Danmark, Sverige, Norge, Grønland, Tyskland, England, Skotland, Irland, Wales).

En biopejs kan meget vel være den perfekte tilføjelse til din bolig, hvis du gerne vil tilføre hygge, varme og god stemning – uden at det skal koste en formue. Her på CC-Trading fører vi et stort udvalg af både stående og væghængte biopejse, der brænder på det organiske bioethanol. En af de helt store fordele ved biopejsen er, at den kommer i mange forskellige størrelser, udformninger og prisklasser. Det giver dig rig mulighed for at finde en ethanolpejs, der passer til netop dit hjem, sommerhus eller terrasse.

Hvad er en biopejs?

En biopejs, ethanolpejs eller bioethanol pejs – kært barn har som bekendt mange navne. De er dog en fælles betegnelse for den samme genstand,som vi her på CC-Trading kalder for biopejsen. En biopejs er en dekorativ tilføjelse til din bolig, der bidrager med varme, hygge og et lækkert design. En biopejs minder nemlig på mange måder om en traditionel pejs – og så alligevel slet ikke.

En traditionel pejs brænder oftest på træ eller gas, hvorfor det er nødvendigt at tilslutte brændeovnen til en skorsten. Det kan derfor hurtigt blive en dyr og besværlig affære at installere en brændeovn, hvis man ikke allerede har skorsten og så videre på plads. Heldigvis er der et alternativ til brændeovnen, der bidrager med mange af de samme positive egenskaber; uden alt det besværlige.

Alternativet er, som du nok har gættet, en biopejs. Biopejsen kræver nemlig ikke tilslutning af en skorsten, da biopejsen brænder på bioethanol, der hverken soder eller afgiver røg. Du kan derfor opsætte ethanolpejsen, hvor du vil, og så er den tilmed væsentligt billigere end en traditionel pejs. Hvis du anvender højkvalitetsbioethanol i din biopejs, så er forbrændingen så ren, at du uden kvaler kan fortynde ethanolen med vand for at forlænge brændetiden.

En biopejs fra CC-Trading i Aalborg giver dig et flot design og god byggekvalitet til en skarp pris. Med en af vores biopejse sikrer du hyggen i stuen, i sommerhuset eller på terrassen. Biopejsen afgiver en fin varme, så den kan med fordel bruges på terrassen, når de kølige aftenener sætter ind. Se vores store udvalg her på siden, og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål angående pris, levering eller udvalg.

Hvor kan jeg bruge min biopejs?

Som vi ser det, så er en af de helt store fordele ved biopejsen den fleksibilitet, der medfølger. Der findes nemlig så mange forskellige modeller og størrelser, at du kan tilpasse din biopejs til lige netop din bolig. Her på CC-Trading.dk finder du både væghængte biopejse og stående biopejse.

En væghængt biopejs er som udgangspunkt større end en stående biopejs, og derfor egner den sig særligt godt til større rum – som eksempelvis stuen, spisestuen eller udestuen. Vi kan også varmt anbefale vores væghængte biopejse til sommerhuset, da de større modeller afgiver en del varme, hvorfor de kan være med til at opvarme rummet.

Vores stående biopejse er velegnede til at stå på et bord eller på gulvet. De er som udgangspunkt mindre end vores væghængte biopejse, og prisen er derfor også lavere. En stående biopejs er særdeles velegnet til eksempelvis terrassen, da den uden problemer kan stå på et bord, hvor den afgiver varme og hygge.

Bioethanol – Hvad koster det?

Er det billigste bioethanol lige så godt som det dyre, og hvad koster det egentligt at holde ild i sin biopejs? Vi vil her forsøge at give dig lidt information om kvalitet, brændetid og hvad du bør være opmærksom på i din søgen efter god og billig bioethanol.

Hos CC-Trading forhandler vi ikke den billigste bioethanol, for vi har istedet valgt at fokusere på at sælge ethanol af en rigtig god kvalitet til en fair pris. Det skyldes, at der er stor forskel på kvaliteten af bioethanol, og nogle af de mindre gode kvaliteter kan ofte have en stærk lugt af sprit og brænder ofte hurtigere end ethanol af en højere kvalitet.

Hvor meget bioethanol bruger min biopejs så? Det afhænger selvfølgelige af biopejsens størrelse, variant og producent. En god tommelfingerregel er dog, at en biopejs brænder omkring 5 timer pr. 2 liter ethanol. Det betyder, at hvis du køber dit bioethanol hos os, hvor du kan få det helt ned til under 25 kr per liter, så koster det ca. 10 kr i timen at have din biopejs til at brænde. Bruger du derfor din pejs 6 timer om ugen, giver det en total omkostning på ca. 250 kr per måned. Ønsker man en længere brændetid per liter, kan man med fordel vælge at blande sin bioethanol op med vand. Vores ethanol er af en så høj kvalitet, at den kan fortyndes helt op til 1:10 og derved øge brændetiden. Vælger man at fortynde sin bioethanol, så vil man dog også opleve, at flammen bliver mindre.

En biopejs er derfor ofte et rigtigt godt alternativ til den ordinære brændeovn. Med en biopejs slipper man også for at skulle have brænde liggende til tørre i flere år, inden det kan bruges, og besværret med at skulle transportere større mængder af brænde, der ofte kan være hårdt og tidskrævende.

Vedligeholdelse af biopejs

En biopejs er meget nem at vedligeholde, og den kræver ikke meget rengøring (også selvom den benyttes rigtig flittigt). I forhold til den almindelige brændeovn, så kræver en bioethanol pejs ingen skorsten. Dette gør, at man ikke har brug for at få besøg af en skorstensfejer og man slipper derfor for en årlig ekstraregning på flere hundrede kroner.

Vedligeholdelsen af en biopejs består derfor hovedsageligt af at holde den pæn og ren, og dette kan ofte klares med en fugtig klud. Fra tid til anden kan man vælge at polere pejsen med pudsemiddel og derved få den til at fremstå som ny, længe efter at den er blevet installeret.