iPhone 12 er landet

2020-12-07
iPhone 12 er landetiPhone 12-serien er nu endelig landet. Vi dykker ned i alle de vigtige facts om den nye generation af iPhones.
Læs mere om: iPhone 12 er landet

Oplever du tekniske problemer med PS5? Her er dine muligheder

2020-10-09
Oplever du tekniske problemer med PS5? Her er dine mulighederHvis du oplever tekniske udfordringer eller problemer med din PlayStation 5, er der forskellige ting, du kan gøre. Herunder følger en række gode råd, som du med fordel kan benytte dig af, hvis der opstår problemer med din konsol.

5G

2020-09-21
5GTDC tænder for 5G-mobilnettet, men hvornår kan du forvente vanvittige hastigheder på din smartphone?
Læs mere om: 5G

Hvad betyder AIA, TVO og ADK? Læs her og bliv klogere på disse tre begreber

2020-07-14
Hvad betyder AIA, TVO og ADK? Læs her og bliv klogere på disse tre begreberMåske har du lagt mærke til nogen af disse tre begreber på de sociale medier eller i søgemaskinerne? Det er ikke usædvanligt hvis det er tilfældet, alle disse tre begreber bliver nemlig ofte brugt som forkortelser i sikkerhed- og el-branchen. I denne artikel vil vi sætte dig ind i hvad begreberne betyder.

Den længeventede PS5 udkommer i år

2020-05-05
Den længeventede PS5 udkommer i årSå har Sony bekræftet, at den helt nye spillekonsol PlayStation 5 rammer markedet i slutningen af 2020, hvor entusiastiske gamere kan se frem til hurtigere og flottere spiloplevelser! Hvad end man er til hæsblæsende biljagt, adventure verdener eller virtuelle krigsmissioner, så kan PS5 levere.

Sådan optimerer du hastigheden på dit bredbånd, uden at betale for mere

2020-04-20
Sådan optimerer du hastigheden på dit bredbånd, uden at betale for mereHvis du, som de fleste danskere, har Wi-FI i dit hjem, har du måske bemærket noget besynderligt. Alt efter hvilket rum, du befinder dig i, varierer signalet. I nogle rum kan det måske forsvinde helt og aldeles. Selvom du måske her får lyst til at fikse problemet ved med det samme at købe dig til bedre bredbånd, er der flere løsninger til problemet, som er fuldstændigt gratis for dig. Her giver vi nogle tips og tricks til at optimere dit bredbånds hastighed i dit hjem, så du kan få mere stabilt internet i hele hjemmet.

Apple amok! Teknologivirksomheden har netop lanceret hele tre nye iPhones

2018-09-24
Apple amok! Teknologivirksomheden har netop lanceret hele tre nye iPhones

13 snydemetoder til at stoppe tyven i at begå indbrud i dit hjem

2018-03-05
13 snydemetoder til at stoppe tyven i at begå indbrud i dit hjemSikkerhed i hjemmet er blevet en topprioritet for husejere. Tanken om, hvordan du skal stoppe uvedkommende i at bryde ind i dit hjem, kan give bekymringer som er uudholdelige.
I Danmark begås fire indbrud i timen, FBI har rapporteret 1,7 millioner årlige indbrud og på verdensplan begås fire indbrud i minuttet. Det er skræmmende statistikker! Derfor har vi udarbejdet denne guide til at skræmme tyven inden det er for sent.

Game of Phones - iPhone X indtager tronen

2017-09-13
Game of Phones - iPhone X indtager tronenTirsdag d. 12. september blev al opmærksomhed fra gadget og teknologi interesserede rettet mod Steve Jobs Theater, der er en del af det nye Apple hovedkvarter i Cupertino. Tech-journalister fra hele verden sad klar til, at tage noter fra første sekund af den keynote, der præsenterede de nye produkter fra Apple.

Køb brugt men godt

2017-04-25
Køb brugt men godtNye telefoner og tablets er altid lige om hjørnet - uanset hvilken årstid eller måned man befinder sig i. Nogle vil altid gerne have det nyeste og bedste, men det kan være en dyr ting at begive sig ud i. I dag er det et fåtal af smartphones, der hører til i toppen, der kan anskaffes for under 5.000 kr fra ny.
Læs mere om: Køb brugt men godt

Klar til en mobil sommer?

2017-04-06
Klar til en mobil sommer?Vi går hastigt mod tiden, hvor solen står højt og temperaturen stiger. I takt med vejret bliver bedre og bedre, så vil en hel række af aktiviteter tilbyde sig udendørs. Parken bliver grønnere, stranden kalder og festivaller afholdes - og mobilen skal da med!

Sådan sælger du din iPhone

2017-02-21
Sådan sælger du din iPhoneSælg din iPhone: CC-Trading opkøber din brugte telefon, tablet eller computer. Læs mere her, og se hvordan du får penge for dit gamle elektronik.

Sikkerhed og tryghed med MaxSmart

2017-02-07
Sikkerhed og tryghed med MaxSmartSikkerhed og tryghed er emner, der altid er relevante. Hjemmet skal være trygt for alle i familien og virksomheden skal ligeledes sikres mod uønsket besøg. En af de ting, der holder nogle tilbage fra at anskaffe et sikkerhedssystem kan være manglende research omkring pris og muligheder.

Videoovervågning og lovgivning

2016-12-08
Julen er højsæson for indbrud, så hvorfor ikke sikre dig selv og dit hjem mod en ubehagelig overraskelse, ved at få installeret videoovervågning der i første omgang kan skræmme tyven væk og eller hjælpe med opklaringen efterfølgende, hvis uheldet alligevel skulle være ude.

Julegaver og julegaveidéer 2016

2016-12-01
Julegaver og julegaveidéer 2016Er du på udkig efter Årets Julegave 2016? Det er aldrig nemt at finde på nye, sjove og anderledes julegaver. Vi har derfor samlet en liste over de mest spændende julegaver, så du kan finde de helt rigtige julegave til dem du holder af, uanset julegavebudgettet.

Er iPhone 7 telefonen vi altid har ventet på?

2016-09-08
Er iPhone 7 telefonen vi altid har ventet på?Vandtæt, bedre kamera, Jetsort, 256GB lager – og intet stik til hovedtelefoner. Her er alt du har brug for at vide om den nye telefon fra Apple. Efter flere måneders rygter så er iPhone 7 og iPhone 7 Plus her (næsten)! Apple har netop offentliggjort dem begge og de er klar til salg i Danmark fra d. 16 september, med en startpris på 5.799 kr.

Forskellen på originale og kompatible blækpatroner

2016-09-08
Forskellen på originale og kompatible blækpatronerDer har længe været en masse forvirring omkring forskellene mellem originale og kompatible blækpatroner. Vi vil i denne artikel gøre et forsøg på at opklare noget af den forvirring du måtte have, og guide dig til en beslutning om køb af patroner til din printer.

Montering af vandfontæne

2015-11-27
Montering af vandfontæneMonterings- og brugervejledning.

Rengøring af vandfontæner

2015-11-27
Rengøring af vandfontænerLæs våres artikel om hvordan du skal rengøre din vandfontæne her.

Gode råd til forhindring af virus på din smartphone

2015-11-17
Gode råd til forhindring af virus på din smartphoneDen stigende brug af smartphone har gjort det til et interessant medie for udvik-lere af virus at forsøge at få adgang til. Det er blandt andet mulighederne for at installere applikationer, tjekke mails, betale regninger, surfe på nettet, der gør din smartphone sårbar overfor angreb af virus. Jeg vil med denne blog give nogle gode råd til, hvordan du forhindrer at få virus og hvordan du forbedrer sikker-heden på din smartphone.

Sådan opfylder du din biopejs sikkert

2015-10-12
Sådan opfylder du din biopejs sikkertGuide til at opfylde din biopejs med bioethanol på den mest sikre måde. Vi opstiller en trin for trin guide, hvori det beskrives, hvordan du sikkert kan påfylde din pejs med bioethanol.

iPhone reparation - kan det svare sig?

2015-10-09
iPhone reparation - kan det svare sig?Apples iPhone er ofte menneskets kæreste eje, hvorfor der som regel ikke er budgetteret med en iPhone reparation, hverken økonomisk eller tidsmæssigt. Det har vi forståelse for hos CC-Trading, hvorfor vi har valgt at tilbyde markedets billigste pris (tjek selv) og reparation, mens du venter.

HD video overvågning

2015-10-01
HD video overvågningVideo overvågning har længe været en budgettung omkostninger for mange virksomheder. Overvågning af private boliger har længe været for rige mennesker med luksuriøse levestandarder, men prisen er nu sænket til et niveau, hvor selv middelklassen kan være med.
Læs mere om: HD video overvågning

Gode råd til boligen - nabohjælp

2014-09-29
Gode råd til boligen - nabohjælpHvis du gerne vil sikre din bolig imod indbrud og ubudne gæster – så kan nabohjælp være en rigtigt god ide. Det er nemlig en effektiv og ganske gratis måde, at sikre boligen på. I denne artikel vil vi fortælle lidt om hvad nabohjælp er for en størrelse, og hvordan det kan gavne dig som boligejer.

Biopejse og indeklima

2014-06-12
Biopejse og indeklimaDu kender sikkert allerede til de populære biopejse, og hos CC-Trading i Aalborg og Nørresundby finder du et stort udvalg af både stående og væghængte biopejse. De skaber masser af hygge, atmosfære og varme – og så er de billige i drift. En biopejs leverer dog en åben flamme, og det har indflydelse på din boligs indeklima – det er faktisk det samme som at have et stort stearinlys tændt. Man kan dog nemt sørge for det gode indeklima, og det kan du læse mere om i dette indlæg.
Læs mere om: Biopejse og indeklima

Gratis tips til at sikre boligen

2014-06-09
Gratis tips til at sikre boligenVi går sommeren og helligdagene i møde med en masse sol og varme – og det er der vist ikke mange, der kan klage over. Det betyder nemlig for de fleste, at stranden, sommerhuset eller noget helt tredje kalder. Men, det betyder desværre også, at indbrudstyvene er ekstra aktive, da mange danskeres boliger står tomme. Du kan heldigvis gøre rigtigt meget til, at de springer netop dit hus over. I dette indlæg kommer vi med nogle gratis tips til sikringen af din bolig.

Hvornår kan du bruge et spionkamera?

2014-06-09
Hvornår kan du bruge et spionkamera?Hos CC-Trading er vi specialister i videoovervågning, og vi har et stort udvalg af komplette overvågningssystemer samt tilbehør. I de senere år har vi oplevet en stigende interesse for videoovervågning, da det er en nem og effektiv måde at sikre boligen på. Videoovervågning giver dig nemlig muligheden for håndgribeligt bevismateriale i forbindelse med indbrud eller hærværk – men det har også en præventiv effekt.

Ideer til sommeren

2014-05-28
Ideer til sommerenDer har allerede været et par dejlige sommerdage er i Nordjylland, og det ser ud til, at det går den rigtige vej. Det betyder forhåbentligt masser af godt vejr, solskin og varme. Det betyder også, at det er tid til at bruge terrassen og haven igen. I den anledning kan du i dette blogindlæg finde inspiration til, hvad du kan investere i til terrassen eller haven. Her på CC-Trading finder du nemlig et stort udvalg af forskellige produkter til hus og have.
Læs mere om: Ideer til sommeren

Hvilken bærbar skal jeg vælge?

2014-05-07
Hvilken bærbar skal jeg vælge?Det kan være forvirrende og svært at finde den helt rigtige bærbar, når den gamle model skal udskiftes – og derfor får du i dette blogindlæg en hjælpende hånd. Her på CC-Trading forhandler vi både nye og brugte bærbare, der kommer i forskellige prisklasser. Fælles for dem alle er dog, at de er klargjort og parat til brug. Vi har et udsnit af vores udvalg her på hjemmesiden, medens vi løbende får bærbare computere til spotpris i vores butikker.

Tips til beskyttelse af din smartphone

2014-05-07
Tips til beskyttelse af din smartphoneHer på CC-Trading forhandler vi ikke kun videoovervågning og udstyr til huset. Vi har også mange års erfaring med at udføre service og reparation af smartphones, tablets og bærbare computere. Faktisk var vi nogle af de første i Aalborg til at tilbyde iPhone-reparationer, og vi har sidenhen udvidet med reparationer af bl.a. Samsung, Sony, HTC og Nokia.

Hvad er bioethanol?

2014-04-24
Hvad er bioethanol?Du er sikkert allerede stødt på biopejsen i mange forskellige sammenhænge, og måske er du selv på jagt efter en. En biopejs er nemlig en ganske fin tilføjelse til stuen, terrassen eller sommerhuset – og den behøver ikke koste en bondegård. Her på CC-Trading har vi et stort udvalg af biopejse i forskellige størrelser og prisklasser. I dette indlæg kan du læse mere om hvad der får flammen frem hos en flot biopejs.
Læs mere om: Hvad er bioethanol?

Moderne sikkerhedsudstyr

2014-04-24
Moderne sikkerhedsudstyrHer på CC-Trading har vi et stort udvalg af moderne sikkerhedsudstyr og videoovervågning. Det er nemlig blevet billigt og lettilgængeligt at sikre sin bolig, og det er særligt noget private kan få nytte af. Men hvad findes der egentlig af moderne sikkerhedsudstyr, og hvad har man brug for? Det er spørgsmål som vi møder tit, og som vi vil prøve at besvare i dette indlæg.

Er en biopejs farlig?

2014-04-24
Er en biopejs farlig?Det er et spørgsmål som vi ofte støder på, her på CC-Trading – og det mener vi naturligvis ikke, at den er. Ellers var der ikke megen ide i at sælge den, og det var sikkert heller ikke lovligt at gøre det. Der er dog nogle forholdsregler, som alle med en biopejs bør tage sig, og det vil vi skrive lidt om her.
Læs mere om: Er en biopejs farlig?

Kvaliteten på dit overvågningskamera

2014-04-15
Kvaliteten på dit overvågningskameraDer findes ualmindeligt mange forskellige løsninger indenfor videoovervågning, og det kan om noget være en jungle at bevæge sig rundt i. Det vrimler med forskellige løsninger, kvaliteter og smarte applikationer. Man kan hurtigt blive rundforvirret, og det vil vi gerne rode lidt bod på. I dette blogindlæg kan du derfor læse lidt om hvordan du vurderer – og sammenligner – kvaliteten på forskellige overvågningskameraer.