Anmeldelse af Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

2021-03-01
Anmeldelse af Samsung Galaxy S21 Ultra 5GVi anmelder den nye Samsung Galaxy S21 Ultra 5G. Kan den leve op til forventningerne?

5G

2020-09-21
5GTDC tænder for 5G-mobilnettet, men hvornår kan du forvente vanvittige hastigheder på din smartphone?
Læs mere om: 5G

Den længeventede PS5 udkommer i år

2020-05-05
Den længeventede PS5 udkommer i årSå har Sony bekræftet, at den helt nye spillekonsol PlayStation 5 rammer markedet i slutningen af 2020, hvor entusiastiske gamere kan se frem til hurtigere og flottere spiloplevelser! Hvad end man er til hæsblæsende biljagt, adventure verdener eller virtuelle krigsmissioner, så kan PS5 levere.

Game of Phones - iPhone X indtager tronen

2017-09-13
Game of Phones - iPhone X indtager tronenTirsdag d. 12. september blev al opmærksomhed fra gadget og teknologi interesserede rettet mod Steve Jobs Theater, der er en del af det nye Apple hovedkvarter i Cupertino. Tech-journalister fra hele verden sad klar til, at tage noter fra første sekund af den keynote, der præsenterede de nye produkter fra Apple.

Køb brugt men godt

2017-04-25
Køb brugt men godtNye telefoner og tablets er altid lige om hjørnet - uanset hvilken årstid eller måned man befinder sig i. Nogle vil altid gerne have det nyeste og bedste, men det kan være en dyr ting at begive sig ud i. I dag er det et fåtal af smartphones, der hører til i toppen, der kan anskaffes for under 5.000 kr fra ny.
Læs mere om: Køb brugt men godt

Sådan sælger du din iPhone

2017-02-21
Sådan sælger du din iPhoneSælg din iPhone: CC-Trading opkøber din brugte telefon, tablet eller computer. Læs mere her, og se hvordan du får penge for dit gamle elektronik.

Er iPhone 7 telefonen vi altid har ventet på?

2016-09-08
Er iPhone 7 telefonen vi altid har ventet på?Vandtæt, bedre kamera, Jetsort, 256GB lager – og intet stik til hovedtelefoner. Her er alt du har brug for at vide om den nye telefon fra Apple. Efter flere måneders rygter så er iPhone 7 og iPhone 7 Plus her (næsten)! Apple har netop offentliggjort dem begge og de er klar til salg i Danmark fra d. 16 september, med en startpris på 5.799 kr.

Forskellen på originale og kompatible blækpatroner

2016-09-08
Forskellen på originale og kompatible blækpatronerDer har længe været en masse forvirring omkring forskellene mellem originale og kompatible blækpatroner. Vi vil i denne artikel gøre et forsøg på at opklare noget af den forvirring du måtte have, og guide dig til en beslutning om køb af patroner til din printer.

iPhone reparation - kan det svare sig?

2015-10-09
iPhone reparation - kan det svare sig?Apples iPhone er ofte menneskets kæreste eje, hvorfor der som regel ikke er budgetteret med en iPhone reparation, hverken økonomisk eller tidsmæssigt. Det har vi forståelse for hos CC-Trading, hvorfor vi har valgt at tilbyde markedets billigste pris (tjek selv) og reparation, mens du venter.

Hvilken bærbar skal jeg vælge?

2014-05-07
Hvilken bærbar skal jeg vælge?Det kan være forvirrende og svært at finde den helt rigtige bærbar, når den gamle model skal udskiftes – og derfor får du i dette blogindlæg en hjælpende hånd. Her på CC-Trading forhandler vi både nye og brugte bærbare, der kommer i forskellige prisklasser. Fælles for dem alle er dog, at de er klargjort og parat til brug. Vi har et udsnit af vores udvalg her på hjemmesiden, medens vi løbende får bærbare computere til spotpris i vores butikker.

Tips til beskyttelse af din smartphone

2014-05-07
Tips til beskyttelse af din smartphoneHer på CC-Trading forhandler vi ikke kun videoovervågning og udstyr til huset. Vi har også mange års erfaring med at udføre service og reparation af smartphones, tablets og bærbare computere. Faktisk var vi nogle af de første i Aalborg til at tilbyde iPhone-reparationer, og vi har sidenhen udvidet med reparationer af bl.a. Samsung, Sony, HTC og Nokia.