Du er her: PrinterBrotherBrother MFC

Brother MFC printerpatron

Blækpatroner og lasertoner til Brother MFC printere. Køb din printerpatron til Brother i dag, og få den leveret med posten i morgen. Brothers printerpatroner hedder ofte noget med LC efterfulgt af et patronnummer. Dette kan evt. aflæses ud fra din gamle patron. De typiske blækpatroner til Brother hedder eksempelvis LC900, LC950, LC985, LC1000, LC1100, LC121, LC123, LC127. Alternativt kan du søge på printerens patronnummer, modelnummer (Fx MFC 5500) i søgefunktionen, så kommer de kompatible printerpatroner frem. Printeren kan også udpeges i listen over Brother printermodeller nedenfor.

Levering af Brother blæk- og laserpatroner

CC-Trading leverer printerpatroner til Brother fra dag til dag. Dette gælder alle lagervarer. Stort set alle vores Brother blækpatroner er lagerførte, så derfor vil dag-til-dag leveringen være yderst aktuel. Lagerstatussen fremgår tydeligt for hvert enkelt produkt. Vi yder vores bedste for altid at have vores Brother printer patroner på lager, så kunden ikke pludselig står med en printer, der er ude af stand til at udskrive.

Brother original eller uoriginal blækpatron

Garantien er den samme uanset om din Brother printerpatron er original eller uoriginal. Kvaliteten på de uoriginale er på helt samme linje som de originale Brother blækpatroner. Søger du efter en printerpatron af andet mærke, så kan dette findes i menuen til venstre ovenfor.

Kompatible Brother forbrugsstoffer

Vores kompatible printer blæk til Brother indeholder mere blæk end normalt. De kan derfor betegnes som XL patroner, fordi der oftest er langt mere blæk i end på normal vis. Printer patronerne til Brother ligger typisk i et prisleje omkring kr. 49, mens der ved køb af et helt sæt kan spares gennem mængderabat.