Billig Brugt Android Tablet


Refurbished tablet med Android eller Windows styresystem

Står du og mangler en brugt tablet til en rigtig god pris, men gider ikke at have en iPad fra Apple? Hos CC-Trading finder du et stort udvalg af refurbished tablets med Android styresystem, fra mange forskellige producenter, som fx. Samsung, Huawei, Sony, Microsoft mv.

En refurbished Tablet er brugt, men er nulstillet og kan være repareret med fx. en ny skærm. Du vil derfor med en refurbished tablet, få en tablet der fremstår som ny, men til en billigere pris end hvis du købte den fra ny.

Der er altid garanti og reklamation på vores brugte tablets, som hvis du havde købt den fra ny!

Vil du hellere have en Apple tablet, så kan du finde vores udvalg af billige brugte iPads her.

Produktviser - Brugt Android og Windows tablet


  Filter
Producent
Stand
Farve

Der er desværre umiddelbart ingen produkt i denne kategori. Prøv alligevel at kontakte kundeservice live-chatten, info@cc-trading.dk eller tlf. 60 66 96 75 - det kan ske, at det er en fejl :-)

Hvorfor købe en billig brugt tablet frem for en ny?

Der er mange penge at spare, hvis man investere sig i en brugt billig tablet frem for en ny. Hos CC-Trading kan du købe brugte tablets hos CC-Trading. Vi tilbyder en almindelig garanti og reklamationsret, når du handler brugt IT og elektronik hos CC-Trading. Derudover har vi de normale 14 dages fortrydelsesret. Derfor kan du være sikker på, at få et produkt af god kvalitet hos CC-Trading, da der handles ud fra normale handelsbetingelser. Du kan læse mere om vores garanti og reklamationsret på brugte tablets i følgende afsnit.

Hvordan fungerer det med garanti og reklamation på brugte tablets?

Vi sælger vores brugte tablets med fuld garanti og reklamationsretten efter købeloven. Det betyder derfor, at du har normal garanti og reklamationsret – præcis ligesom, når der handles et komplet nyt produkt. Derfor tilbydes to års reklamationsret samt et års garanti, hvilket svarer til købelovens vilkår. Du kan derfor være lige så sikker på, at din tablet kan repareres over garantien på samme vilkår som hvis din tablet var købt fra ny. Skulle det mod forventning ske, at der opleves en fejl eller mangel på din brugte tablet, så repareres denne typisk samme dag på vores værksted. Derfor har vi en reparationsservice ud over det normale. Er der tale om en større reparation, tilbydes ofte en tablet til lån indtil enheden er klarmeldt igen. Skulle din tablet gå i stykker ved et tab eller på en anden selvforskyldt måde, kan vi naturligvis også reparere det til en lav pris. For mere information omkring reparationspriser, kontakt os endelig 60 66 96 75, tjek vores hjemmeside eller benyt livechatten.

Tablet beskyttelsescover – din sikring mod smadret skærm

Et cover til din tablet, er altid en rigtig god ide. Det kan være lykken, ved en tabt tablet. Tablet vil sidde fastspændt i et cover, hvor hvert hjørne er garderet med en forhøjet kant, der bevirker, at din tablet er beskyttet mod glassiden samt bagsiden af tabletten også. Man kan som ekstra beskyttelse, benytte et Panzerglass, som er et hærdet glas, som monteres ovenpå glasset på din tablet. Det beskytter yderligere mod ridser og eventuelle tab.

Hvorfor handle med en forhandler frem for privat på en brugtbørs

Først og fremmest har du ingen garanti, når der handler med en privatperson på én brugtbørs portal. Derudover kan der ofte opstå svindelnumre og lignende ved sådanne handler. Derfor viser det sig ofte, at stjålne telefoner og tablets af og til afsættes på brugtbørsportaler, hvilket er særdeles uheldigt, hvis de eventuelt sælges med et falsk navn og med eksempelvis et taletidskort. I sådanne tilfælde kan det ofte opleves, at din nye erhvervet tablet eller lignende er låst med den tidligere brugers id. I så fald vil det ikke være muligt at åbne op for enheden medmindre, der medfølger en gyldig faktura. Hvis du er i besiddelse af denne faktura kan producentens kundeservice være medhjælpelig til at låse tabletten op. Vi anbefaler derfor at handle sikkert ved at købe din billige iPad hos en forhandler, der tilbyder garanti, reklamations- og fortrydelsesret. Dette er tilfældet hos CC-Trading, og vi kører i øvrigt prisgaranti på vores brugte tablets.