Brugte Apple Produkter


Vælg en Apple produktkategori

Brugte og refurbished Apple enheder med garanti

Hos CC-Trading finder du altid et stort udvalg af billige brugte Apple produkter. Alt vores Apple elektronik er blever refurbished og istandsat, og gendannet til deres fabriksindstillinger med den nyest software.

Vælger du derfor, at købe et brugt Apple produkt hos CC-Trading, får du derfor fx iPhone, iPad eller MacBook, som var den købt fra ny. Men til en langt billigere pris end hvis du købte dem fra ny.

Selvom vores Apple produkter er brugte, så tilbyder vi en helt ny garanti, som var den købt fra ny. Det vil sige 12 måneders garanti og 124 måneders reklamationsret.

Forny din iPhone eller reparer den gamle?

Er din iPhone gået i stykker og du ved ikke rigtigt om du vil opgradere til en nyere model endnu?

På vores værksted i Aalborg kan vi tilbyde, at reparere din iPhone og udskifte eventuel ødelagte dele. Vi kan tilbyde reparation af alle iPhone modeller og de fleste reparationer har vi klar på under 1 time.

Besøg vores iPhone reparationsside for mere information omkring vores reparationer.

Har du ikke en iPhone der trænger til reparation, så tilbyder vi bl.a. også iPad reparation og MacBook reparation.

To iPhones der er skilt fra hinanden og har skærmen taget af
Refurbished Apple Produkter

Refurbished Apple Produkter

Hos CC-Trading er vi eksperter i at refurbish Apple Produkter. Det betyder, at vi opkøber, reparere og istandsætter brugte iPhone, iPads, MacBooks og iMac computere, som vi videresælger med ny garanti og reklamationsret.

Hos CC-Trading har vi gjort dette i over 10 år og er efterhånden blevet rigtig dygtige til det. Vi udfører hvert år over 10.000 IT reparationer på vores værksted. Derfor har vi meget erfaring med at reparere og istandsætte Apple produkter.

Vælger du derfor, at købe en brugt Apple enhed hos os, kan du altid forvente, at få et produkt, der fremstår og virker, som var det købt fra ny. Den eneste forskel er, at du har sparet en masse penge.