Brugt Chromebook

Billige Refurbished Chromebooks

Spar penge og køb en brugt og refurbished bærbar computer. Vi har altid et stort udvalg af forskellige brugte bærbare computere, som vi har opkøbt, gjort i stand og gjort klar til salg.

Alle computere er blevet nulstillet og testet sådan, at du kan være sikker på, at få en velfungerende computer til spotpris. Derudover så får du også helt ny garanti på vores brugte laptops, det vil sige 12 måneders garanti og 24 måneders reklamationsret.

På denne side vises kun vores brugte Windows computere og Chromebooks. Er du i stedet på udkig efter en brugt Apple computer, har vi også en stort udvalg af disse. Du finder dem lige her: Brugte MacBook og Brugte iMac

Produktviser - Chromebooks


  Filter
Producent
Processor
Skærmstørrelse
Ram
Styresystem
Harddisk
Stand

Der er desværre umiddelbart ingen produkt i denne kategori. Prøv alligevel at kontakte kundeservice live-chatten, info@cc-trading.dk eller tlf. 60 66 96 75 - det kan ske, at det er en fejl :-)

Spar penge - køb en brugt SmartPhone

Vi sælger ikke kun brugte bærbare computer til en lav pris. Du kan også spare mange kroner ved at købe en brugt SmartPhone som eksempelvis iPhone, Samsung Galaxy, HTC eller lignende. Vi har både brugte Android og Apple telefoner. Går du også med tanken om at sælge din gamle computer, så kan du forehøre vores personale om, hvad vi kan tilbyde for en brugte eller defekte bærbar computer.

Derfor skal du købe en brugt bærbar

Du får langt mere for pengene, når der investeres i en brugt bærbar computer frem for en helt ny bærbar. Dette er mere eller medmindre gældende uanset, hvilket mærke inden for computerproducenterne, der foretrækkes. Af kendte fabrikanter kan blandt andet nævnes Lenovo, ASUS, Toshiba, Acer, Samsung, DELL, Fujitsu, MSI, Medion og mange andre. Vi har mange kunder, der spørger om, hvilke bærbare computere, der holder bedst. Dette spørgsmål stilles ofte i forbindelse med et eventuelt køb af en brugt laptop. Vi har ikke et decideret favoritmærke at anbefale, når det kommer til, hvilken producenter, der fremstiller de mest holdbare computere. Du kan dog læse mere om, hvilken fabrikant, der ifølge vores erfaringer kan siges at være meget holdbare.

Denne bærbar holder bedst

Det er svært at udpege et decideret mærke eller en specifik model, der kan siges at holde bedst. Og hvad menes i øvrigt med bedst? Er det den, der holder mest strøm? Er det den, der bedst lever op til fremtidens krav til opdateringer og funktioner? Eller er det den, der er mest stabil og kan anvendes på et ligeligt niveau i flere årtier? Behovene er forskellige alt efter, hvilket forbruger vi ekspederer, hvorfor det kan være svært for os i branchen at vurdere, hvilken bærbar, der holder bedst og formentligt er mest pålideligt. Vi oplever dog, at langt de fleste har et godt indtryk af Lenovo, hvorfor vores efterspørgsel på en brugt Lenovo tilmed er stødt stigende eftersom tendensen for køb af brugt elektronik endeligt er inde.Lenovos ry har været konstant positivt i den professionelle verden, hvor langt de fleste virksomheder og offentlige institutioner foretrækker at arbejde med en Lenovo. Dette har gjort sig gældende helt tilbage til IBM-tiden, hvor Lenovo opkøbte den anden stabile computergigant. En stabil computer er vigtig for en virksomheder eller offentlig institution, fordi den ofte kan indeholde personfølsomme data, der enten ikke må komme ud i offentligheden eller som skal bevares. Derfor kan det være meget problematisk med en ustabil computer, der ofte skal til reparation for at få foretaget den ene eller anden reparation. En Lenovo bærbar kan dog have en tendens til at ligge i det højere prisniveau, hvilket kan understrege maskinens indbyggede kvalitetsdele, der selvsagt koster mere end standardprodukterne. Den dyrere bærbar kan derfor lede forbruger over til at overveje et køb om en brugt Lenovo bærbar, da der ofte kan spares over halvdelen af udsalgsprisen.

Spar penge, skån miljøet – køb brugt!

En brugt bærbar koster naturligvis færre penge end en ny computer, i og med enheden har været i brug. Det forholder sig desværre ikke således, at en bærbar stiger i værdi bare fordi den er kørt til. Der udvikles konstant i den teknologiske verden, hvorfor nye bærbar modeller ofte kan være forældet på relativt kort sigt, hvis der pludselig lanceret en ny funktion eller mulighed, der ikke længere er kompatibel med de forrige modelles videnskab. Denne udvikling medfører, at markedsprisen på en brugt bærbar falder, da interessen for nyere produkter stiger, hvorfor der bliver overskud af de forrige bærbare computere. CC-Trading opkøber disse brugte bærbare, hvorefter de bliver genanvendt og klargjort frem for destrueret. I næste afsnit kan du læse mere om vores klargøring af bærbare computere.

Brugt bærbar – klargøringsproceduren!

En bærbar er ikke klar bare, fordi den ser pæn og nydelig ud udvendigt eller fordi den er fabriksindstillet indvendigt. Hos CC-Trading går vi meget op i klargøring af vores brugte computere, der skal sælges inden disse bliver lanceret i vores butikker eller på hjemmesiden.Vores teknikere starter altid med at gennemteste alt hardware i computeren. Her køres en stresstest, der tester harddisk, ram, styresystem med videre. Vi sikrer, at højtalere, alle ind- og udgange kører fejlfrit, at alle taster virker på tastaturet, trackpad’en virker og meget mere. Alt hvad der kan testet, bliver undersøgt inden computerteknikeren går til næste fase. I denne fase rengøres den brugte bærbar, så enheden fremstår pæn og ny, hvilket gør computeren mere indbydende for slutbrugeren. I samme ombæring føres der kvalitetskontrol for at minimere procentdelen af fejl på vores maskiner. Efterfølgende gendannes vores brugte computere til fabriksindstillinger og alt data fra harddisken slettes. Når dette er slettet, og harddisken er formateret, starter installationsfasen, hvor den licenserede Windows-udgave geninstallation med de nyeste drivers og systemopdateringer. Slutteligt sikres en kvalitetsindpakning, så computeren undgår skader under en eventuel transport.

Køb af brugt bærbar er det nye sort

Salget af brugte bærbare er ekspanderet i det seneste årti, hvor vi siden 2011 har oplevet en stor vækst i antallet af solgte bærbare computere fra erhverv til privat. Et salg af en brugt bærbar var før i tiden noget, der skete via en brugtbørs forhandler eller enkelte invider imellem. Dette er dog ikke tilfældet mere. I dag er det helt normalt at købe sig en brugt computer, bærbar, MacBook, iMac, iPhone, iPad, tablet eller lignende med fuld garanti, reklamations- og returret.Det er ikke nogen skam til at købe en brugt computer, fordi mange har allerede fundet ud af, at man som forbruger får langt mere for pengene. Du kan, hos CC-Trading, købe en billig laptop, der i princippet kan mindst lige så meget som en spritny model. Forskellen er dog, at den brugte model har været i brug og dermed har tærret på reservedelene og særligt batteriet, hvorimod den nye model fremkommer i indpakket emballage som en helt ny computer.

Opgradering af brugt bærbar

En bærbar computer kan opgraderes på forskellige måder. Dette bør gøres efter, hvilke behov, der søges. Har du brug for en lynhurtig bærbar, der starter op med det samme eller har du brug for en stor harddisk med plads til en masse billede, videoer og computerspil? Mulighederne er mange, når det kommer til opgradering af en bærbar computer. Hvis der ønskes en bærbar computer, der kan lagre en masse dokumenter, billeder, videoer og spil kan der med fordel investeres i en stor harddisk, der kan håndtere disse. Alternativt kan det eventuelt være en god idé at købe sig en ekstern harddisk, der kan tilkobles computeren ved lejlighed, så selve bærbaren ikke belastes af den store mængde data, der er lagret på maskinen. Det vil alt andet lige forringe hastigheden, hvis harddiskens kapacitet er opbrugt. Omvendt kan en bærbar optimeres på hastigheden ved at tilføje flere ram til computeren. En SSD harddisk er en nyere udvikling i computerbranchen, der for alvor kan sætte op for farten på en bærbar computer. En udskiftning af en harddisk vil dog medføre, at der kræves en geninstallation af Windows på den nye harddisk. Dette er fuldt lovligt så længe denne installeres med den medfølgende licenskode, der ofte er påklistret bunden af computeren eller alternativt integreret på bundkortet i nyere Windows 8 og Windows 10 computere. Har du brug for en opgradering af de bærbar, kan du med fordel se mere om vores reparation af bærbar computer i næste afsnit.

Reparation af bærbar computer

En bærbar computer, kan ligesom alle mulige andre elektroniske enheder, have en del skravanker. En computer er sammensat er en masse mindre komponenter, der hver især bidrager med sit element til det færdige produkt. Derfor kan en enkelt defekt i en mindre del forårsage en nedbrudt computer. En bærbar computer kan ofte have kendte skader som defekt skærm, batteri, tastatur, DC bøsning, hængsel (højre, venstre, top, bund), harddisk, virus, softwarefejl eller lignende.En defekt skærm kan ske på baggrund af forskellige fejl. Der kan både være tale om en upåvirket fejl eller en selvskyldt defekt eksempelvis i form af en slag eller et tab. Vi oplever ofte, at studerende slæber rundt på deres bærbar computer i skoletasken. Dette medfølger en masse slag, når tasken enten smides eller tabes, hvorfor skærmen og i princippet andre dele er særligt udsat. Det kan bevirke et knust glas, pixelfejl på LCD display eller en ustabil forbindelse. En ustabil forbindelse kan til tider repareres med et løst skærmkabel fra skærm til computer. Glas og LCD-skærmen hænger oftest sammen i én enhed, når der udskiftes skærm på en bærbar computer. Dette er dog ikke gældende ved nyere touchskærme, hvor glasset ofte er integreret seperat.Et batteri skal ofte udskiftes på grund af dettes levetid. Batteriet er en forbrugsvare, der i princippet kan miste halvdelen af sin levetid på bare ét år. Derfor skal forbrugere tage højde for, at de kan risikere et defekt batteri inden for relativt kort tid. Vi oplever sjældent, at et tastatur bare går i stykker af sig selv. Dette er oftest forårsaget af, at der er splidt væske i form af cola eller kaffe ned i tastaturet. Der viser sig også ofte, at keyboardet er fuld af skidt, støv og hård, hvilket tilmed kan gøre tastaturet i computeren defekt.

En DC bøsning, som er den del i computeren, hvor strømstikket skal indsættes, kan være meget skrøbeligt, når det kommer til vrid fra opladeren. Der er tale om en meget lille reservedel, der ikke tåler meget skade, hvis denne skal fungere optimal. Hvem har ikke prøvet at sidde med en oplader, der skal holdes i nøjagtigt den korrekte position, hvis computeren skal lade? Dette skyldes typisk et defekt DC ladestik i bærbaren. Selve reparationen er af større karakter, da hele computeren oftest skal skilles af, hvorefter DC bøsningen ofte skal af- eller påloddes på selve motherboardet. Det er derfor ikke en reparation man kan rode sig ud i hjemme i stuen – i sådanne tilfælde anbefales det klart at søge en professionel reparatør. Vi kan ofte reparere et DC ladestik på samme dag, så dit batteri i bærbaren igen kan oplade og være funktionsdygtig.