Brugt iPad Air - 32 GB - 9,7 tommer - Grade B. Fuld garanti

Brugt iPad Air, 32GB, Sort, Grade B

Brugt og refurbished iPad Air, 32GB, Sort, Grade B. Fremstår med brugsspor - med garanti- og reklamationsret.

Se produktspecifikationer

Varenummer: CBTIP088


Tilvalg


Pris: 1.499,00 DKK

(1.499,00) ekskl. moms


59 på lager - 1-2 dages leveringstid

Fragtpriser Gratis fragt ved køb for over 1.000 Kr.


Billig pre-owned iPad Air, 32GB, Sort, Grade B

Brugt iPad Air til nedsat pris

Apple vidunder, som blev præsenteret i et lækkert slim-design. Producenten har formået at skrænke iPad’en endnu mere ind, og samtidig forbedre de indvendige komponenter markant.
Perfekt hvis du ønsker en billig og driftsikker iPad, som stadig er kompatibel med al den nyeste teknologi. Apple iPad Air oplades med det velkendte 8-pin tynde lightning ladestik, som også anvendes i mange af deres nyere telefoner.

iPad Air fra Apple kan købes i såvel sort som hvid og med lagringskapacitet i tre intervaller; 16, 32 og 64 GB. Den udkom i yderligere to udgaver, hvor den ene kun er med WiFi, mens den anden også har et cellular modul til SIM-kort. Derfor kan iPad’en benyttes online uden WiFi.

32 GB kapacitet til adskillige fotos, spil og lignende

Fin størrelse til den private bruger, som ikke nødvendigvis anvender iPad’en til at tage billeder med i arbejdsbrug, hvor den skal kunne lagre adskillige fotos. 32 gigabyte kan være lige knap, hvis du stopfylder din iPad med billeder, videoer, spil, musik og film – ellers bør denne størrelse hukommelse være mere end tilstrækkeligt til at dække de fleste behov. Undersøgelser viser, at mange har en masse uanvendte apps og andre medier liggende på sin SmartPhone, som i princippet ville kunne slettes på grund af forældelse.

Grade B – god stand

Denne kvalitet beskrives ofte som værende i ”God stand”. Det betyder, at denne iPad er fuld ud funktionsdygtig – alle funktioner virker fortrinligt. Forskellen fra Grade A til B ligger ved, at denne enhed kan have mindre kosmetiske skrammer og ridser.

Disse skrammer kan befinde sig såvel på skærm som bagside. Ingen af disse brugsspor vil have effekt på hverken touch skærmen, dens billede eller anden funktion på enheden.

Der vil medfølge oplader, strøm adapter samt headset.

iPad med WiFi modul

Denne iPad er produceret i en WiFi-udgave, så den helt problemfrit kan gå på internettet og generelt fungerer online, når iPad’en er tilsluttet et trådløst netværk. Det vil ligeledes være muligt at gå på internettet, når du er på farten. Dette sker således ved, at der oprettes internetdeling fra eksempelvis din telefon. Herefter forbindes din WiFi iPad med telefonen.

Denne iPad fås også med cellular-modul, så der kan indsættes et datakort. Typisk vil denne WiFi-model være den billigste iPad i serien.

Fordele ved at købe en brugt iPad

En iPad kan være en relativ dyr fornøjelse at anskaffe sig, hvis de økonomiske midler er knappe. Derfor kan det være en god idé at investere i en pre-owned Apple iPad, som er i stand sat. Herudover sælges den med garanti og reklamationsret som var den sprit ny. Derfor kan du hos CC-Trading købe en brugt billig iPad, som sælges langt under normalprisen, men med samme handelsvilkår som i butikkerne. Det er ligeledes fordelen ved at købe brugte iPads hos professionelle frem for køb af private på en brugtbørs.

Der indgår ligeledes en miljømæssig faktor, når du investerer i en ”ny” refurbished iPad. Der minimeres ressourcer til yderligere miljøbelastning, og du vil som forbruger give et skulderklap til miljøet. Hos CC-Trading går vi ind for et grønt miljø, og håber således forbrugeren vil gøre lige så.

Dermed kan vi finde mange fordele for, hvorfor du bør købe brugte pre-owned iPads frem for en ny tablet. Prisen vil naturligvis være betydelig lavere, miljøet vil blive skånet, der undgås bundne telefoniabonnementer og opnås helt samme garanti som ved køb af ny. Der er tilmed mulighed for at spare ekstra mange penge på grund af ubetydelige brugsspor som beskrevet i vores standbeskrivelser.