Brugt iPad


Køb en billig iPad – med garanti

Brugt Apple iPad til Danmarks bedste priser. Nu kan du købe en iPad fra Apple til en uhørt lav pris, med det helt samme indhold og med almindelig garanti! Køb en brugt billig iPad hos CC-Trading og oplev nøjagtigt den samme brugeroplevelse! Vi opdaterer jævnligt i vores sortiment, da vi har stor udskiftning i lagerbeholdningen, hvad angår modeller og type af stand.

I sortimentet nedenfor kan du finde et udvalg af Apple iPads såsom iPad 1, 2, 3, 4, iPad mini, iPad Air og lignende. Disse findes i forskellige tilstande, hvilket er angivet på produktbeskrivelsen. En Grade A ligner et helt nyt produkt, mens en Grade B kan være lettere ridset eller have brugsskader. En Grade C vil have klare brugstegn, og derfor være ekstra nedsat. Produkterne findes tilmed i forskellige farver og størrelser, hvilket også kan have indflydelse på prisen. Søger du en bestemt model iPad, så kontakt os eventuelt, hvis den ikke er offentliggjort på siden. Vi ligger ofte inde med et udvalg på vores værksted, der endnu ikke er lanceret på hjemmesiden.

Køb en billig Apple iPad hos CC-Trading, og få fuld garanti på produktet - helt uden ekstragebyrer. Vi tilbyder udover almindelig garanti på vores brugte produkter, også en fortrydelsesret på 14 dage.

Produkterviser – Refusbished iPad


  Filter
Model
GB
Farve
WiFi | Cellular
Stand
Højest mulige iOS

Der er desværre umiddelbart ingen produkt i denne kategori. Prøv alligevel at kontakte kundeservice live-chatten, info@cc-trading.dk eller tlf. 60 66 96 75 - det kan ske, at det er en fejl :-)

Hvorfor købe en billig brugt iPad frem for en ny?

Der er mange penge at spare, når der investeres i en brugt billig tablet frem for en ny. Hos CC-Trading kan du købe en brugt iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad Mini og for den sags skyld kan du også investere i en anden brugt tablet hos CC-Trading. Vi tilbyder en almindelig garanti og reklamationsret, når du handler brugt IT og elektronik hos CC-Trading. Derudover har vi de normale 14 dages fortrydelsesret. Derfor kan du være sikker på at få en kvalitetsprodukt hos CC-Trading, da der handles ud fra normale handelsbetingelser. Du kan læse mere om vores garanti og reklamationsret på brugte iPads i følgende afsnit.

Hvordan fungerer det med garanti og reklamation på brugte iPads?

Vi sælger vores brugte Apple iPads med fuld garanti og reklamationsretten efter købeloven. Det betyder derfor, at du har normal garanti og reklamationsret – præcis ligesom, når der handles et komplet nyt produkt. Derfor tilbydes to års reklamationsret samt et års garanti, hvilket svarer til købelovens vilkår. Du kan derfor være lige så sikker på, at din iPad kan repareres over garantien på samme vilkår som hvis din iPad var købt fra ny. Skulle det mod forventning ske, at der opleves en fejl eller mangel på din brugte iPad, så repareres denne typisk samme dag på ét af vores værksteder. Derfor har vi en reparationsservice ud over det normale. Er der tale om en større reparation, tilbydes ofte en iPad til lån indtil enheden er klarmeldt igen. Skulle din iPad gå i stykker ved et tab eller på en anden selvforskyldt måde, kan vi naturligvis også reparere det til en lav pris. Vi reparerer alle iPads uanset om det er en iPad Air, iPad Mini, iPad Pro eller en helt ny model – vi er eksperter i Apple reparationer, og kan altid reparerer de nyeste modeller på markedet. Se mere om, hvad det koster at få repareret din Apple enhed i næste afsnit. For normale priser på reparation se mere her: iPhone reparation - iPad Reparation

Hvad koster det, hvis jeg smadrer skærmen på min Apple iPad?

En iPad reparation kan variere prismæssigt alt efter, hvad der er galt med den samt hvilken model, der kan være tale om. Den typiske reparation for en iPad er normalt en skærmreparation. Skærmen er produceret i glas, og er af denne grund følsom overfor slag, tab og skader. Det skyldes i særdeleshed, at iPad’en er forholdsvis tung sammenlignet med en SmartPhone som eksempelvis en iPhone, og tabet derfor kan forårsage større skade end en telefon. Når en iPad rammer på hjørnet, hvor display glas og ramme i form af et bagcover er monteret, kan skærmen ofte krakelere som følge af det slag, der opstår ved tabet. Dette kan eventuelt forebygges med et iPad beskyttelses cover, da dette både kan beskytte en iPad mod stød, slag og ridser. Dette sker i form af, at en iPad kan klikkes ned i et cover, der beskytter mod stød ved tab. Læs mere om, hvor effektivt et beskyttelsescover til iPad er i næste afsnit.

iPad beskyttelsescover – din sikring mod smadret skærm

Apple enheden sidder fastspændt i et cover, hvor hvert hjørne er garderet med en forhøjet kant, der bevirker, at iPad’en er beskyttet mod glassiden også. Som en ekstra beskyttelse er coveret designet således, at der typisk er et kunstlæder materiale, der beskytter iPad’en yderligere på for- og bagsiden. Ønskes en iPad beskyttet yderligere kan det være muligt at tilføje endnu en beskyttelse i form af et Panzerglass, som er et hærdet glas, der monteres ovenpå iPad glasset for at beskytte Apple enheden yderligere.

Hvad er forskellen på en refurbished iPad og en brugt iPad?

Der er i princippet ikke den store forskel. En refurbished iPad klassificeres hos CC-Trading som en Grade A brugt iPad. Der er der tale om en Apple iPad, de er istandsat og klargjort således den er klar til brug, og i princippet ser ud som ny – både software- og hardwaremæssigt. Brugt og refurbished anvendes ofte som synonym for hinanden, hvilket også kan være tilfældet på vores hjemmeside. Derfor anbefaler vi at læse beskrivelsen af det brugte produkt nøje således der ikke opstår nogen form for tvivl. Vi har angivet alle vores produktbeskrivelser med eventuelle mangler eller fejl ved en brugt Apple iPad.Refurbished betyder direkte oversat fra engelsk til dansk, at en iPad er renoveret. Derfor kan det forventes, at en brugt iPad har været repareret og dermed været i brug af andre brugere. Dog vil Apple enhederne oftest være istandsat med spritnye reservedele, der kan få din Apple iPad til at se ud som ny.

Hvorfor handle med en forhandler frem for privat på en brugtbørs

Først og fremmest har du ingen garanti, når der handler med en privatperson på en brugtbørs portal. Derudover kan der ofte opstå svindelnumre og lignende ved sådanne handler. Derfor viser det sig ofte, at stjålne telefoner og tablets af og til afsættes på brugtbørsportaler, hvilket er særdeles uheldigt, hvis de eventuelt sælges med et falsk navn og med eksempelvis et taletidskort. I sådanne tilfælde kan det ofte opleves, at din nye erhvervet iPhone eller iPad er iCloud-låst med den tidligere brugers Apple-id. I så fald vil det ikke være muligt at åbne op for enheden medmindre, der medfølger en gyldig faktura. Hvis du er i besiddelse af denne faktura kan Apples kundeservice være medhjælpelig til at låse telefonen op, og dermed frakoble Find My iPhone. Vi anbefaler derfor at handle sikkert ved at købe din billige iPad hos en forhandler, der tilbyder garanti, reklamations- og fortrydelsesret. Dette er tilfældet hos CC-Trading, og vi kører i øvrigt prisgaranti på vores brugte Apple iPads.

Billig tablet med Android vs. billig iPad

Denne diskussion er uendelig – der findes mange tilhængere af både billige Android tablets, og på den anden side også anbefalere af billige Apple produkter som iPads. Vi oplever ofte, at Apple enheder ofte ligger lidt højere end Android tablet som Medion, Denver og lignende, mens Samsung, Asus og eksempelvis Lenovo ligger i et nogenlunde tilsvarende prisniveau. Udnyt vores billige tilbud på iPad – køb en brugt iPad i dag og få den leveret med posten allerede i morgen.