Brugt iPhone 6 - 16 GB - 4,7 tommer - Grade B. Fuld garanti

Brugt iPhone 6, 16GB, Grade B, Sølv

Brugt og refurbished iPhone 6, 16 GB, i farven Sølv. Fuld garanti- og fortrydelsesret!

Se produktspecifikationer

Varenummer: CBMIP110


Tilvalg


Pris: 1.299,00 DKK

(1.299,00) ekskl. moms


1 på lager - 1-2 dages leveringstid

Fragtpriser Gratis fragt ved køb for over 1.000 Kr.


Billig pre-owned iPhone 6, 16GB, Sølv, Grade B

Det følger med til din nye brugte iPhone 6

  • iPhone 6
  • Strømadapter/oplader
  • 1 meter Ladekabel
  • Headset
  • SIM-kort værktøj

Billig brugt iPhone 6

iPhone 6 er nede i et prisleje, hvor de fleste kan være med. En fantastisk telefon, som er istandsat og sælges med helt ny garanti. Nu kan der spares 60-75% af, hvad udsalgsprisen var i 2015.

iPhone 6 rummer alle de gængse specifikationer, som typisk findes i de nyere generationer fra Apple. Den fås med fire forskellige hukommelsesstørrelser; 16, 32, 64 og 128 GB. Af farver kan den købes i sølv, guld og space grey, som er en sort med grålig nuance. Den har en fantastisk størrelse på 13,8 cm, en lav vægt på 129 gram og ligger generelt rigtig godt i lommen såvel som hånden.

Kameraet har 8 megapixel, så der er rig mulighed for at tage det perfekte feriebillede og se det på den indbygget HD Retina skærm. Ønsker du ikke at låse din telefon op med kode, kan du også gøre brug af fingeraftrykslæseren. Den kan genkende dit aftryk og dermed låse op eller lade dig købe den sidste nye applikation i App store uden sikkerhedskode.

16 GB lagringshukommelse

Perfekt til standardbrugeren, som ikke dagligt tager adskillige portrætfotos eller filmer den nye babys fremgang i familien. Har du brug for en SmartPhone, som kan foretage opkald, sende SMS beskeder, surfe på internettet og bruge sociale apps som eksempelvis SnapChat, Facebook og Instagram, så vil 16GB typisk være tilstrækkelig med hukommelse. Skulle det ikke være tilfældet, vil det dog altid være muligt at købe en iPhone med mere end 16 gigabyte kapacitet. Har du behov for meget plads til fotos, musik og podcasts, vil vi anbefale en større model.

Grade B – god stand

Denne kvalitet beskrives ofte som værende i ”God stand”. Det betyder, at denne iPhone er fuld ud funktionsdygtig – alle funktioner virker fortrinligt. Forskellen fra Grade A til B ligger ved, at denne enhed kan have mindre kosmetiske skrammer og ridser.

Disse skrammer kan befinde sig såvel på skærm som bagside. Ingen af disse brugsspor vil have effekt på hverken touch skærmen, dens billede eller anden funktion på enheden.

Der vil medfølge oplader, strøm adapter samt headset.

Silver – sølv

Den sølv iPhone er efterhånden en klassisker i Apple SmartPhone-serie. Farven har været en del af sortiment siden femte generation, hvor den klassiske hvid bagside blev erstattet af silver-udgaven.

Vores iPhones med sølv bagside har en displayskærm i hvid.

Derfor skal du købe en brugt iPhone

En iPhone kan være forholdsvis dyrt at anskaffe, hvis du søger efter topmodellen hver gang. Den tendens har vi forsøgt at gøre op med, så Apples iPhones nu kan erhverves til med fordelagtige priser. Når det så er sagt, så anbefaler vi naturligvis at handle med professionelle, når det kommer til køb af brugt iPhone. Hos CC-Trading istandsætter, nulstiller, klargør og tester vi alle enheder inden de bliver lagt på salgshylden. Vi tilbyder tilmed en garanti og reklamationsret på nøjagtigt samme vilkår tilsvarende køb af en ny iPhone.

Der indgår ligeledes en miljømæssig faktor, når du investerer i en ”ny” brugt iPhone. Der undgås yderligere miljøbelastning, og du vil som forbruger give et skulderklap til miljøet. Vi forsøger at nedsætte belastningen af miljøet, og forsøger så vidt muligt at have den tanke i bevidstheden gennem hele processen af klargøringsforløbet.

Dermed kan vi finde mange fordele for, hvorfor du bør købe brugte pre-owned iPhones frem for en ny SmartPhone. Først og fremmest vil prisen være betydelig lavere, du vil skåne miljø, undgå dyre telefoniabonnementer og opnå præcis samme garanti som ved ny. Herudover er der mulighed for at spare ekstra mange penge på grund af ubetydelige brugsspor som beskrevet i vores standbeskrivelser.