Brugt iPhone 7 - 32 GB - 4,7 tommer - Grade B. Fuld garanti

Brugt iPhone 7, 32GB, Grade B, Mat sort

Brugt og refurbished iPhone 7, 32 GB, i farven Matt Black. Fuld garanti- og fortrydelsesret!

Se produktspecifikationer

Varenummer: CBMIP291


Tilvalg


Pris: 1.799,00 DKK

(1.799,00) ekskl. moms


12 på lager - 1-2 dages leveringstid

Fragtpriser Gratis fragt ved køb for over 1.000 Kr.


Billig pre-owned iPhone 7, 32GB, Mat sort, Grade B

Det følger med til din nye brugte iPhone 7

  • iPhone 7
  • Strømadapter/oplader
  • 1 meter Ladekabel
  • Lightning til AUX adapter
  • Headset
  • SIM-kort værktøj

Køb iPhone 7 til langt under nyprisen!

Nu kan du købe en brugt iPhone 7 til en pris under det sædvanlige. Det skyldes naturligvis, at Apple fortsætter deres fremtogt og dominans, så der allerede nu er kommet mange nyere generationer til. Heldigvis betyder det, at vi har mulighed for at sælge en iPhone 7 på tilbud til en meget lav pris.

iPhone 7 er kendetegnet ved dens lækre design, som gør, at telefonen ligger let og behageligt i hånden og lommen. Apples syvende generation af SmartPhones er for alvor veludviklet, hvilket også afspejles af den ”manglende S-udgave”. Der sprang direkte videre til næste generation, som i dag har fået et anderledes design og med en højere vægt. iPhone 7 fås i farverne rosaguld, guld, sølv, sort og jetsort samt med kapacitet på enten 32- eller 128 GB.

32 GB kapacitet til adskillige fotos, spil og lignende

Fin størrelse til den private bruger, som ikke nødvendigvis anvender telefonen til at tage billeder med i arbejdsbrug, hvor den skal kunne lagre adskillige fotos. 32 gigabyte kan være lige knap, hvis du stopfylder din iPhone med billeder, videoer, spil, musik og film – ellers bør denne størrelse hukommelse være mere end tilstrækkeligt til at dække de fleste behov. Undersøgelser viser, at mange har en masse uanvendte apps og andre medier liggende på sin SmartPhone, som i princippet ville kunne slettes på grund af forældelse.

Grade B – god stand

Denne kvalitet beskrives ofte som værende i ”God stand”. Det betyder, at denne iPhone er fuld ud funktionsdygtig – alle funktioner virker fortrinligt. Forskellen fra Grade A til B ligger ved, at denne enhed kan have mindre kosmetiske skrammer og ridser.

Disse skrammer kan befinde sig såvel på skærm som bagside. Ingen af disse brugsspor vil have effekt på hverken touch skærmen, dens billede eller anden funktion på enheden.

Der vil medfølge oplader, strøm adapter samt headset.

Derfor skal du købe en brugt iPhone

En iPhone kan være forholdsvis dyrt at anskaffe, hvis du søger efter topmodellen hver gang. Den tendens har vi forsøgt at gøre op med, så Apples iPhones nu kan erhverves til med fordelagtige priser. Når det så er sagt, så anbefaler vi naturligvis at handle med professionelle, når det kommer til køb af brugt iPhone. Hos CC-Trading istandsætter, nulstiller, klargør og tester vi alle enheder inden de bliver lagt på salgshylden. Vi tilbyder tilmed en garanti og reklamationsret på nøjagtigt samme vilkår tilsvarende køb af en ny iPhone.

Der indgår ligeledes en miljømæssig faktor, når du investerer i en ”ny” brugt iPhone. Der undgås yderligere miljøbelastning, og du vil som forbruger give et skulderklap til miljøet. Vi forsøger at nedsætte belastningen af miljøet, og forsøger så vidt muligt at have den tanke i bevidstheden gennem hele processen af klargøringsforløbet.

Dermed kan vi finde mange fordele for, hvorfor du bør købe brugte pre-owned iPhones frem for en ny SmartPhone. Først og fremmest vil prisen være betydelig lavere, du vil skåne miljø, undgå dyre telefoniabonnementer og opnå præcis samme garanti som ved ny. Herudover er der mulighed for at spare ekstra mange penge på grund af ubetydelige brugsspor som beskrevet i vores standbeskrivelser.