Brugt iPhone 8 - 64 GB - 4,7 tommer - Grade B. Fuld garanti

Brugt iPhone 8, 64 GB, Grade B, Sølv

Fuld garanti- og fortrydelsesret!

Se produktspecifikationer

Varenummer: CBMIP333


Tilvalg


Pris: 2.799,00 DKK

(2.799,00) ekskl. moms


1 på lager - 1-2 dages leveringstid

Fragtpriser Gratis fragt ved køb for over 1.000 Kr.


Billig pre-owned iPhone 8, 64GB, Sølv, Grade B

Det følger med til din nye brugte iPhone 8

  • iPhone 8
  • Strømadapter/oplader
  • 1 meter Ladekabel
  • Lightning til AUX adapter
  • Headset
  • SIM-kort værktøj

Tilbud på brugt iPhone 8

iPhone 8 refurbished til langt under nyprisen. Spar penge ved at købe en fuld funktionsdygtig brugt iPhone 8 med garanti og reklamationsret som den var ny. Dette vidunder af en iPhone blev lanceret i september 2017, og har siden taget Apple verden med storm. Som noget nyt i mobiltelefon-, og ikke mindst Apple-hjørnet, kan denne 8. generation understøtte trådløs opladning.

Skærmen på en iPhone 8 er en Retina HD-skærm og måler 4,7”. Som den nyere generation af iPhones indeholder den 3D touch samt har en fedt- og fingeraftryksafvisende belægning. Hvad angår vand- og støv, så er iPhone 8 ligeledes klassificeret som afvisende overfor både vand og støv. Derfor vil man være bedre stillet i forhold til en reparation. Enheden findes både med 64 GB og 256 GB.

64 GB plads masser billeder og apps

Med en lagerplads på 64 GB har brugeren rigeligt plads til både Apples styresystem, som efterhånden fylder flere gigabytes samt et hav af Apps og underholdning. Denne størrelse iPhone kan rumme et hav af billeder fra fotoalbummet og samtidig kan du downloade podcasts, musik og film til den lange rejse. Perfekt med ekstra lagringsplads på din iPhone til timevise underholdning.

Grade B – god stand

Denne kvalitet beskrives ofte som værende i ”God stand”. Det betyder, at denne iPhone er fuld ud funktionsdygtig – alle funktioner virker fortrinligt. Forskellen fra Grade A til B ligger ved, at denne enhed kan have mindre kosmetiske skrammer og ridser.

Disse skrammer kan befinde sig såvel på skærm som bagside. Ingen af disse brugsspor vil have effekt på hverken touch skærmen, dens billede eller anden funktion på enheden.

Der vil medfølge oplader, strøm adapter samt headset.

Silver – sølv

Den sølv iPhone er efterhånden en klassisker i Apple SmartPhone-serie. Farven har været en del af sortiment siden femte generation, hvor den klassiske hvid bagside blev erstattet af silver-udgaven.

Vores iPhones med sølv bagside har en displayskærm i hvid.

Derfor skal du købe en brugt iPhone

En iPhone kan være forholdsvis dyrt at anskaffe, hvis du søger efter topmodellen hver gang. Den tendens har vi forsøgt at gøre op med, så Apples iPhones nu kan erhverves til med fordelagtige priser. Når det så er sagt, så anbefaler vi naturligvis at handle med professionelle, når det kommer til køb af brugt iPhone. Hos CC-Trading istandsætter, nulstiller, klargør og tester vi alle enheder inden de bliver lagt på salgshylden. Vi tilbyder tilmed en garanti og reklamationsret på nøjagtigt samme vilkår tilsvarende køb af en ny iPhone.

Der indgår ligeledes en miljømæssig faktor, når du investerer i en ”ny” brugt iPhone. Der undgås yderligere miljøbelastning, og du vil som forbruger give et skulderklap til miljøet. Vi forsøger at nedsætte belastningen af miljøet, og forsøger så vidt muligt at have den tanke i bevidstheden gennem hele processen af klargøringsforløbet.

Dermed kan vi finde mange fordele for, hvorfor du bør købe brugte pre-owned iPhones frem for en ny SmartPhone. Først og fremmest vil prisen være betydelig lavere, du vil skåne miljø, undgå dyre telefoniabonnementer og opnå præcis samme garanti som ved ny. Herudover er der mulighed for at spare ekstra mange penge på grund af ubetydelige brugsspor som beskrevet i vores standbeskrivelser.