Brugt iPhone X - 64 GB - 5,8 tommer - Grade B. Fuld garanti

Brugt iPhone X, 64 GB, Grade B, Space grey

Fuld garanti- og fortrydelsesret!

Se produktspecifikationer

Varenummer: CBMIP375


Tilvalg


Pris: 4.499,00 DKK

(4.499,00) ekskl. moms


9 på lager - 1-2 dages leveringstid

Fragtpriser Gratis fragt ved køb for over 1.000 Kr.


Billig pre-owned iPhone X, 64GB, Space Grey, Grade B

Det følger med til din nye brugte iPhone X

  • iPhone X
  • Strømadapter/oplader
  • 1 meter Ladekabel
  • Lightning til AUX adapter
  • Headset
  • SIM-kort værktøj

Brugt iPhone X jubilæumsmodel på tilbud

iPhone 10 eller iPhone X som den også kaldes er noget helt nyt. Apple brugerne i hele verden har accepteret den lidt højere pris som er fastsat på telefongigantens jubilæumsmodel. Heldigvis kan du her købe en refurbished iPhone X til en nedsat pris.

Apple X’eren kom i 2017, og blev af mange først modtaget i 2018 grundet den voldsomme efterspørgsel på produktet. Den udkom med glas på både front- og bagside, hvilket ikke for alvor er set siden iPhone 4 generationen. Telefonen blev præsenteret i to farver, nemlig Space Grey og Sølv, samt i to størrelse af 64 og 256 GB. Dimensionerne på iPhone X er lidt større end normalt, da Apple har forsøgt at indbygge alle de smarteste funktioner på daværende tidspunkt. Heldigvis er det lykkedes, den amerikanske SmartPhone-leder at stopfylde deres vidunder med al det nyeste. Særligt deres OLED Multi-touch skærm imponerer selv de mest kræsne brugere. Her får man et design produkt samt en skærm- og kameraoplevelse udover det sædvanlige. Hertil kommer naturligvis også alle de nyeste teknologier som vi selvsagt tager for givet i telefonen.

64 GB plads masser billeder og apps

Med en lagerplads på 64 GB har brugeren rigeligt plads til både Apples styresystem, som efterhånden fylder flere gigabytes samt et hav af Apps og underholdning. Denne størrelse iPhone kan rumme et hav af billeder fra fotoalbummet og samtidig kan du downloade podcasts, musik og film til den lange rejse. Perfekt med ekstra lagringsplads på din iPhone til timevise underholdning.

Grade B – god stand

Denne kvalitet beskrives ofte som værende i ”God stand”. Det betyder, at denne iPhone er fuld ud funktionsdygtig – alle funktioner virker fortrinligt. Forskellen fra Grade A til B ligger ved, at denne enhed kan have mindre kosmetiske skrammer og ridser.

Disse skrammer kan befinde sig såvel på skærm som bagside. Ingen af disse brugsspor vil have effekt på hverken touch skærmen, dens billede eller anden funktion på enheden.

Der vil medfølge oplader, strøm adapter samt headset.

Space Grey – Sortgrå

Den traditionelle Apple-farve kendetegnes ved en sort displayskærm. Space grey har været en fast af farveserien siden lanceringen af den femte generation af Apples iPhone.

Når en iPhone leveres i space grey vil der være tale om en telefon, hvor skærmen er sort og bagsiden er produceret i sortgrålige nuancer.

Derfor skal du købe en brugt iPhone

En iPhone kan være forholdsvis dyrt at anskaffe, hvis du søger efter topmodellen hver gang. Den tendens har vi forsøgt at gøre op med, så Apples iPhones nu kan erhverves til med fordelagtige priser. Når det så er sagt, så anbefaler vi naturligvis at handle med professionelle, når det kommer til køb af brugt iPhone. Hos CC-Trading istandsætter, nulstiller, klargør og tester vi alle enheder inden de bliver lagt på salgshylden. Vi tilbyder tilmed en garanti og reklamationsret på nøjagtigt samme vilkår tilsvarende køb af en ny iPhone.

Der indgår ligeledes en miljømæssig faktor, når du investerer i en ”ny” brugt iPhone. Der undgås yderligere miljøbelastning, og du vil som forbruger give et skulderklap til miljøet. Vi forsøger at nedsætte belastningen af miljøet, og forsøger så vidt muligt at have den tanke i bevidstheden gennem hele processen af klargøringsforløbet.

Dermed kan vi finde mange fordele for, hvorfor du bør købe brugte pre-owned iPhones frem for en ny SmartPhone. Først og fremmest vil prisen være betydelig lavere, du vil skåne miljø, undgå dyre telefoniabonnementer og opnå præcis samme garanti som ved ny. Herudover er der mulighed for at spare ekstra mange penge på grund af ubetydelige brugsspor som beskrevet i vores standbeskrivelser.