Brugte og refurbished iPhones med garanti

Hos CC-Trading kan du købe brugte og istandsatte Apple iPhone modeller til markedets bedste priser. Selvom telefonerne er brugte, så tilbyder vi fuld garanti og reklamationsret, som var telefonerne købt fra ny.

Alle iPhones er blevet istandsat, nulstillet og testet inden salg. Du vil derfor få en telefon, der virker, som var den købt fra ny. De brugte iPhones kan dog have brugsspor, evt. i form af små ridser og skræmmer i coveret. Vi har derfor inddelt vores brugte iPhone i tre forskellige kategorier, afhængig af deres stand; Grade A, Grade B, Grade C og Grade D. Læs mere om hvad de forskellige Grades betyder her

Har du en ældre iPhone, som du gerne vil af med samtidig med, at du opgradere til en ny model. Så kan vi tilbyde gode opkøbspriser på din brugte iPhone. Se opkøbspriser her.

Produktviser - Refurbished iPhones


Filter
Model
Lager
Farve
Højest mulige iOS
Stand

Der er desværre umiddelbart ingen produkt i denne kategori. Prøv alligevel at kontakte kundeservice live-chatten, info@cc-trading.dk eller tlf. 60 66 96 75 - det kan ske, at det er en fejl :-)

Hvad betyder de forskellige Grades?

Hos CC-Trading inddeler vi alle brugte og refurbished iPhones i 3 forskellige kategorier, afhængig af brugssport og skader. Du kan derfor få en fornemmelse af hvordan vores forskellige billige brugte iPhones ser ud, ved at vælge dem ud fra deres Grade.

Grade A: Vores højeste og bedste rangering. En Grade A iPhone betyder at telefonen har minimale brugssport og er uden ridser i skærmen. Telefonen vil derfor være nærmest, som var den købt fra ny.

Grade B: Her får du en iPhone med mindre brugsspor, som fx mindre ridser og buler i coveret og der kan være helt minimale ridser i skærmen. Oftest udskifter vi dog alle skærme inden salg.

Grade C: Med en Grade C iPhone får du en telefon der kan have tydelige brugsspor i coveret i form af ridser og buler. Skærmen kan have mindre ridser, men næsten alle skærme udskiftes inden salg.

Grade D: Med denne iPhone får du en telefon med mindre defekter. Den hyppigste defekt ved en Grade D iPhone er Touch-ID (fingeraftrykslæseren), som ikke fungerer efter hensigten. Defekten vil fremgå af produktbeskrivelsen på det enkelte produkt.

iPhone Grade A
iPhone Grade B
iPhone Grade C

Skån miljøet - køb genbrugt

Ved at købe IT udstyr, som er refurbished (genbrugt og istandsat), kan du mindske miljøbelastningen, fordi enheder som eksempelvis en brugt iPhone bliver genbrugt i stedet for at blive smidt på lossepladsen. CC-Trading opkøber også brugt elektronik, som er blevet ødelagt, hvorefter dette repareres, klargøres og hernæst sælges. På denne måde sparer vores leverandør også tid og besvær med at kassere elektronikken. Miljøet skånes derfor ganske enkelt ved at købe genbrugt mobil telefoner, iPhone og tablets.

Samme funktioner - bare billigere!

Vores iPhones, Samsung Galaxy, HTC, Sony og andre brugte mobil telefoner sælges med de samme funktioner som nye telefoner. Derfor kan du lave et scoop ved at købe en brugt iPhone eller andet telefon, fordi den kan købes til en lavere pris end den vejledende pris for en ny telefon. Går med du tanken om enten at købe en ny telefon eller få den gamle repareret, så se også vores priser på reparation her.

Hvorfor købe en brugt iPhone frem for en spritny?

Der er et utal af penge at spare, hvis du køber en billig brugt iPhone i stedet for en ny. Vi sælger stort set alle typer af iPhones, så som iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone SE og alle fremtidige modeller. Vi sælger primært brugte modeller, men kan også lagerføre nye iPhone eller få dem hjem fra dag til dag til fordelagtige priser. Vi tilbyder almindelig vilkår, hvad angår garanti og reklamation, hvilket er specielt ved salg af brugte iPhones. Dette gælder desuden altid, når du handler brugt IT og elektronik hos CC-Trading medmindre andet er angivet i produktbeskrivelsen.

Udover de forbedrede handelsbetingelser tilbyder vi yderligere 14 dages fortrydelsesret på produktet. Derfor kan du være sikker på at få et kvalitetsprodukt hos CC-Trading, da der handles ud fra normale handelsbetingelser. Du kan læse mere om vores garanti og reklamationsret på brugte iPhones i følgende afsnit. 

Garanti og reklamation på køb af en brugt iPhone fra CC-Trading?

Vi sælger vores brugte Apple iPhones med et års garanti og to reklamationsret, hvilket er tilsvarende de normale rettigheder, der er gældende for forbrugere ved normale køb. Dermed tilbydes normal garanti og reklamationsret – præcis som, hvis man handler et helt nyt produkt. Derfor tilbydes, som sagt, to års reklamationsret samt et års garanti, hvilket svarer til købelovens handelsbetingelser. Du kan derfor være lige så sikker på, at din iPhone kan repareres over garantien på samme vilkår som hvis din iPhone var bestilt helt ny. Skulle det mod forventning ske, at der er defekt eller fejl på din refurbished iPhone, så repareres denne typisk samme dag eller inden for få minutter på ét af CC-Tradings værksteder. Derfor har vi en ekspresservice på reparation ud over det sædvandlige. Hvis det er en større reparation, tilbydes ofte en iPhone eller anden SmartPhone som lånetelefon indtil enheden er færdigrepareret igen. Skulle din iPhone gå i stykker efter tab eller slag måde, kan enheden selvsagt repareres hos os til en billig pris. Vi reparerer alle iPhone uanset om det er en iPhone 3, iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6 eller SE-serien – vi er specialister i Apple reparationer, og kan altid håndtere skaderne på de nyeste modeller på markedet. Se mere om fordelene ved køb af en brugt iPhone med garanti i afsnittet neden for.

Brugt iPhone med garanti

Køb en brugt iPhone hos CC-Trading, og få helt ny garanti oveni uden ekstragebyrer. Sådan kan du sikre dig, at der handles med garanti ved køb af brugte iPhones, hvilket ofte ikke gør sig gældende hos andre brugtforhandler eller brugtbørser. Hos os handles altid med garanti – uanset om det er en brugt iPhone, computer, tablet, SmartPhone eller noget helt andet. Derfor kan du være sikker på, at hvis din iPhone leveres med en skade, fejl eller lignende, så kan du med sikkerhed og helt omkostningsfrit få repareret denne på garantien inden for den gældende garantiperiode, som efter købeloven er et år. Herudover er der yderligere to års reklamationsret – denne tilbydes tilmed omkostningsfrit ved køb af en brugt iPhone hos CC-Trading. Skulle du tilmed fortryde dit køb inden for 14 dage, så har du hos CC-Trading ligeledes en fortrydelsesret på 14 dage. Dette indebærer dog, at du ikke har taget din brugte computer i brug efter købet. Har du brug for hjælp i forbindelse med køb af en brugt computer, så kontakt os gerne på telefon, chat, mail eller Facebook – vi sidder her for at guide dig til det bedste køb.

Hvad koster det, hvis jeg smadrer skærmen på min iPhone?

En iPhone reparation kan variere prismæssigt alt efter, hvad der er galt med den samt hvilken model, der kan være tale om. Den typiske reparation for en iPhone er normalt en display reparation. Skærmen er produceret i glas, hvilket gør sig gældende for alle Apples SmartPhones. Skærmen er meget følsom overfor slag, tab og skader. Det skyldes i særdeleshed, at iPhone’en nemt kan falde ud af lommen, og tabet derfor kan forårsage større skade på en SmartPhone. Når en Apple iPhone rammer på hjørnet, hvor display glas og ramme i form af et bagcover er monteret, kan skærmen ofte krakelere som følge af det slag, der opstår ved tabet. Dette kan eventuelt forebygges med et iPhone beskyttelsescover, hvilket kan findes under vores iPhone tilbehør. Disse covers til iPhone kan beskytte mod stød, slag og ridser.

iPhone beskyttelsescover – din sikring mod smadret skærm

Apple enheden sidder fastspændt i et cover af enten den ene eller slags. Vi har iPhone beskyttelsescover, der udelukkende dækker bagsiden eller fungerer som en stødsikker kant rundt om telefonen. Derudover har vi et stort udvalg i etuier, hvor hvert hjørne er garderet med en forhøjet kant, der bevirker, at din iPhone er beskyttet mod displayet også. Som en ekstra beskyttelse er coveret designet således, at der typisk er et kunstlæder materiale, der beskytter iPhone yderligere på for- og bagsiden. Ønsker du at beskytte din iPhone yderligere kan det være muligt at tilføje endnu en beskyttelse ved at påmontere et Panzerglass, der er et hærdet glas, der påklistres ovenpå iPhone glasset for at beskytte Apple enheden yderligere.

Brugt iPhone eller reparation

Er du i tvivl om, du skal få repareret din iPhone eller om der skal ofres lidt mere på en ny SmartPhone. Få foretaget et gratis reparationstjek af din gamle iPhone. Lad os komme dig tvivlen til livs – kig forbi med din telefon, så giver vi dig en gratis fejlanalyse af Apple-enheden og giver i den forbindelse et gratis uforpligtende tilbud på at reparere din Apple iPhone. Vi tilbyder også en byttepris mod køb af en ny/brugt iPhone, at købe din defekte iPhone eller blot at udlevere din enhed kvit og frit uden en reparation foretages.Derfor kan du få en pris på en reparation inden det besluttes om der skal investeres i en ny. Vi oplever, at rigtig mange af vores kunder er i tvivl om de skal reparere den gamle iPhone eller om der skal købes en ny. Det betyder også, at det kan være fordelagtigt at købe en brugt iPhone, hvis budgettet ikke lige er til en nyere model, der sælges til en nypris. Vi vurderer, at der fås mere for pengene, når der købes brugt elektronik end når der investeres i nyere enheder. Specielt når du kan købe en brugt iPhone med fuld garanti hos CC-Trading.

Forskel på en refurbished iPhone og en brugt?

I princippet er der ikke den store forskel. En refurbished iPhone kaldes ofte for en brugt iPhone. Refurbished betyder oversat til dansk, renoveret. Derfor er der oftest tale om en repareret iPhone, der er istandsat og klargjort således den er klar til brug, og i princippet ser ny ud – både indvendigt og udvendigt (I et teknisk sprog: Software- og hardwaremæssigt). En brugt iPhone og en refurbished iPhone bruges typisk som et synonym for hinanden, hvilket også kan gøre sig gældende på vores webshop. Derfor anbefaler vi at læse beskrivelsen af den pågældende brugte iPhone grundigt således der ikke opstår nogen form for tvivl. Er du i tvivl, så tøv endelig ikke med at kontakte vores kundeservice. Vi har angivet alle vores beskrivelser af produkter med eventuelle mangler eller fejl ved en brugt Apple iPhone. Refurbished iPhone betyder, som tidligere nævnt, direkte oversat fra engelsk til dansk, at en iPhone er renoveret. Derfor kan det forventes, at en brugt iPhone har været skilt af og repareret og ydermere været i brug af andre personer. Dog vil Apple enhederne oftest være istandsat med helt nye reservedele, der kan få din Apple iPhone til at se ny ud.

Hvordan ser jeg min iPhones stand?

Vi har på hvert enkelt produkt angivet en Grade A, B, C eller D. Disse angiver den pågældende stand for det givne produkt. A betegner den bedste standklasse, mens C angiver den mest slidte. En Grade A enhed vil umiddelbart se tilnærmelsesvist eller komplet ud som en ny, hvorimod en Grade C vil have tydelige brugsspor og sågar ridser. Nogen har måske allerede regnet klassificeringen ud for B-standen. Den angiver nemlig en mellemting, hvor telefonen vil have brugsspor i nogen grad. Salg af de enkelte stand vurderes i vores kvalitetsafdeling. Fælles for de tre klassificeringer er, at de alle er fuldt ud funktionsdygtige.

Den fjerde standtype er D. Vi har valgt at betegne den som D, fordi det først og fremmest er næste bogstav i rækken. Herudover har alle vores D-produkter en defekt. Det kan eksempelvis være defekt fingertouch-id. Sådanne telefoner kommer til salg med en max besparelse. Her kan du for alvor gøre en god handel. Det gælder både for mini og max eller 64, 128 eller 256 GB. Samme er selvfølgelig gældende for farverne, så du kan være heldig, der er en guld eller sort tilgængelig, hvis det er din yndliingsfarve.

Vores betegnelser for en stand er gældende for alle vores istandsatte produkter. Så hvis du lander på MacBook siden, kan du forventer samme standtyper for de enkelte produkter.

Hvorfor handle med en forhandler frem for privat på en brugtbørs

Du sikrer dig at have garanti på dit køb, når køber en brugt iPhone hos CC-Trading. Der kan være visse ulemper ved at handle med brugte telefoner hos privatpersoner. Først og fremmest har du ingen garanti, når der handles med en privat på eksempelvis en brugt børsportal. Ydermere kan der ofte være eksempler på svindelnumre og lignende ved sådanne privathandler. Det kan ofte vise sig at være stjålne telefoner og tablets, som afsættes af kriminelle, når der købes på brugt børsportaler, hvilket er meget uheldigt, hvis de eventuelt sælges under et dæknavn og eksempelvis med et telefonnummer under registrering (taletidskort). I sådanne tilfælde kan det ofte erfares, at den nyerhvervet iPhone eller iPad er låst med iCloud af den oprindelige ejers Apple-id. I sådanne tilfælde er det ikke muligt at åbne op for enheden medmindre, der medfølger en gyldig faktura. Er i besiddelse af fakturaen kan Apples kontaktes, idet deres kundeservice kan være behjælpelig til at låse telefonen op, og herefter frakoble Find My iPhone.Vi anbefaler derfor at handle sikkert ved at købe din billige iPhones hos en butik eller webshop, der tilbyder garanti, reklamationsret og fortrydelsesret. Dette er tilfældet hos CC-Trading, og vi kører i øvrigt prisgaranti på vores brugte Apple iPhones.

iPhone vs. Samsung Galaxy

Denne diskussion fortsætter uden en slutning – der findes for og imod af både Samsung Galaxy og Apple iPhone produkter. Det er ofte styresystemet, der kommer på tales om, hvorvidt der skal vælges det ene eller andet produkt. Apple har udviklet deres eget styresystem, der hedder iOS – det er et forholdsvist lukket system, der blandt andet kan snakke yderst smart sammen med iPads, iMacs, MacBooks og andre Apple enheder. Omvendt bruger Samsung Galaxy Android som er mere almindelig i mobilverden. Android anvendes af langt de fleste mobilproducenter, og kan således understøtte Windows produkter og lignende systemer, som er relativt åbne overfor tilslutningsmuligheder. Vi oplever ofte, at Apple enheder ofte ligger lidt højere end Android telefoner. Udnyt vores billige tilbud på iPhone – køb en brugt iPhone nu, og få den leveret med posten allerede i morgen.

Få samme indstillinger på iPad

Apple-universet vil ingen ende tage, når det drejer sig om brugervenlighed og en vis vanedannelse. Telefonigiganten er netop verdensmester i at gøre det nemt for dig som bruger. Med dit Apple-id kan du nemlig opsætte de samme indstillinger på iPad og telefon, så det på denne måde er muligt at opsætte dine yndliingsapplikaitioner og kontakter med det samme. Det gælder uanset om, du har investeret i en Max, Mini elller en helt tredje model - den skal blot kunne opdateres til den samme opdatering.

Har du i øvrigt en iPhone Max plus en iPad mini, så er de næsten samme størrelse. Det er en lidt sjov tanke, når der er tale om to forholdsvis forskellige artikler. Nogte såkaldt universelt tilbehør kan i så fald benyttes til både en iPad og din Max eller for den sags skyld plus telefon. Her tænkes eksempelvis på tilbehør som covers.

En eksempel kunne være, at du købte Max udgaven i telefonversionen og den fjerde generation af Mini udgaven som tablet. I sådanne tilfælde vil begge kunne opdateres til nyeste softwareopdatering. Derfor kan du have de helt samme indstilling på såvel telefonen som tablet. Er du i besiddelse af et "mismatch", hvor den ene enhed kan softwareopdateres, mens den anden ikke kan? Fortvivl ikke - sælg den gamle og få penge til at købe en ny. Vi opkøber også det brugte elektronik, så du billigere kan opgraderes på hardwaren.

Første generation af Mini og Air kan eksempelvis ikke softwareopdateres, så derfor kan det være problematisk at anvende de sidste nye apps. Det skyldes, at der ikke længere udvikles til forældede generationer. En Air eller Mini for den sags skyld vil stadig være brugbar til visse funktioner, men det er ikke alle udbydere af apps, der tillader ældre softwareopdateringer.