Brugt IT og Mobil


Køb Refurbished mobil, tablet og computer med garanti

Køb din nye smartphone, tablet eller computer hos CC-Trading og spar penge på dit køb, når du vælger at købe brugt IT der er 100% funktionsdygtig.

Vi har altid et stort udvalg af brugte telefoner, tablets og computere til salg, du kan derfor helt sikkert finde noget der passer til dine behov og budget.

Vælger man at købe brugt elektronik, frem for nyt, sparer man ikke bare penge. Man sparer også miljøet for yderligere belastning!

Selvom vores IT er brugt, så tilbyder vi fuldstændig samme garanti og reklamationsret, som hvis det var købt fra ny! 1 års garanti og 2 års reklamationsret. Yderligere tilbyder vi dig også 14 dages fortrydelsesret, hvis ikke du er fuldt tilfreds med dit køb.

Vælg kategori herunder og se vores udvalg.Køb din nye smartphone, tablet eller computer hos CC-Trading og spar penge på dit køb, når du vælger at købe brugt IT der er 100% funktionsdygtig.

Vi har altid et stort udvalg af brugte telefoner, tablets og computere til salg, du kan derfor helt sikkert finde noget der passer til dine behov og budget.

Vælger man at købe brugt elektronik, frem for nyt, sparer man ikke bare penge. Man sparer også miljøet for yderligere belastning!

Selvom vores IT er brugt, så tilbyder vi fuldstændig samme garanti og reklamationsret, som hvis det var købt fra ny! 1 års garanti og 2 års reklamationsret. Yderligere tilbyder vi dig også 14 dages fortrydelsesret, hvis ikke du er fuldt tilfreds med dit køb.

Vælg kategori herunder og se vores udvalg.

Hvad betyder Grade A, Grade B og Grade C?

Stort set alt elektronik og IT, som vi sælger er såkaldt refurbished. Det betyder, at det er brugt og efterfølgende istandsat og nulstillet til fabriksindstillingerne.

Køber du derfor et brugt og refurbished produkt hos CC-Trading, får du en vare, som vil fremstå og virke, som var den købt fra ny. Men da den er brugt, kan der dog være kosmetiske skader på produktet, som vi ikke har haft mulighed for at udbedre.

Derfor har vi inddelt vores produkter i tre forskellige kategorier, alt afhængig af hvor mange skader de har.

Sælg os dit brugte IT

Har du udskiftet din mobil til en ny model og nu ligger den gamle bare i skuffen?

CC-Trading tilbyder, at opkøbe dit brugte elektronik, som vi kan refurbishe og sælge videre, eller bruge dem, som donor enheder når vi reparere og istandsætter andet brugt elektronik.

Tjek vores side omkring opkøb af brugt elektronik og se om vi kunne være interesseret i, at opkøbe din brugte mobil, tablet eller computer.

Er kvaliteten tilsvarende det fabriksinstalleret?

Ja, vores refurbished produkter er geninstalleret, så de står som ny ved levering. Derudover forlænges garantien på produkterne, så de igen får helt ny garanti. Er produktet ikke lige dig, så har du tilmed 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan tilbagelevere produktet.
Enhederne står som minimum med samme indstillinger og indhold som fra ny. Enkelte modeller kan endda være opgraderet med nyere styresystemer eller eksempelvis en SSD harddisk for at optimere maskinerne.

Skynd dig - vi har stor udskiftning i sortimentet!

Vores brugte IT er populært, hvorfor vi ikke kan garantere lagerbeholdning fra den ene dag til den anden. Derfor anbefaler vi dig at købe eller bestille produktet med det samme og eventuelt benytte dig af dine 14 dages fortrydelsesret, da vi oplever stor interesse på de nedsatte enheder.

Refurbished – det fine ord for brugt?

Ja, både og – i hvert fald er en refurbished vare, brugt elektronik som genbruges. Der vil dog oftest være tale om en istandsat telefon, tablet eller computer, når der investeres i en refurbished vare. Refurbished betyder gen-istandsat, hvor den er repareret med nye reservedele, så enheden fremstår ny eller delvist ny. En brugt eller istandsat vare kategoriseres typisk med forskellige grader af kvalitet. Disse benævnes Grade A, Grade B og Grade C, hvor A indikerer den bedste stand, mens C er udtryk for en enhed med tydelige skader. En Grade C refurbished enhed er oftest nedsat til en yderst lukrativ pris, hvilket oftest skyldes, at produktet har lettere skrammer eller lignende.

Sådan sparer du penge på brugt IT

Spar penge ved at købe en brugt computer, tablet, iPad, iPhone eller helt anden telefon eller enhed. Der er ofte en del at spare, når der købes en istandsat brugt vare frem for en ny. Vi sælger oftest brugte mobiler, computere og tablets under halvdelen af normalprisen. Der vil ofte være besparelser helt op til 80 % af nyprisen, hvilket tydeligt understreger værdien af at investere i genbrugt IT. Udover prisen får du som standard oveni købet fuld garanti på produktet medmindre andet er angivet i produktbeskrivelsen. Det betyder derfor, at du som udgangspunkt har et års garanti og efterfølgende et års reklamationsret, der dækker din enhed som om den var helt ny.

Inden køb af refurbished IT hos CC-Trading sikrer vi, at alt virker inden produktet lanceres online og i butik. Markedet for brugt IT er i direkte konkurrence med diverse brugtbørs portaler, hvor der ofte kan gøres gode handler med brugt informationsteknologi. Fordelen ved at handle disse steder er, at varerne oftest kan indkøbes til en meget lav pris. Omvendt er det dog svært at gennemskue, hvorvidt enheden er brugbar eller har diverse defekter. I så fald har køber ingen sikkerhed eller garanti overfor sælgeren, hvis en computer, mobiltelefon eller andet er defekt eller låst med en sikkerhed af eksempelvis Apple eller Microsoft. Skulle sådan tilfælde, mod forventning, ske overfor en forhandler er du altid sikret dig mod købeloven, hvor du som køber eksempelvis har mulighed for at lade købet gå tilbage, få fejlen udbedret eller udleveret erstatningsenhed, hvis det er muligt. Herudover gælder garantien tilmed også, hvis enheden eksempelvis skulle få en defekt ni måneder efter købet, da du i så fald kan gøre brug af din garanti på dit købte IT.

Det er ikke kun din økonomi, der forbedres af de lavere priser – miljøet skånes også betydeligt! Efter verden for alvor har fået øjnene op for genanvendelsen af brugte IT-enheder istandsættes produkterne ofte med mindre dele frem for en reproduktion. På denne måde skånes miljøet mod den nye produktion, da der anvendes allerede eksisterende produkter, som i princippet er brugbare men kan kræve en istandsættelse. CC-Trading har fokus på miljøet, hvilket understreges af vores strategi med at investere i brugt IT.

Kan man reservere en kommende vare?

Som skrevet ovenfor har vi stor udskiftning i vores sortiment, da efterspørgslen for billigt brugt computer eller anden IT er markant stigende. Det betyder derfor også, at populære produktgrupper afsættes hurtigt, hvorfor mange ønsker at blive skrevet op til eksempelvis en brugt MacBook, iPad eller anden enhed. Det er muligt at blive skrevet op til en decideret vare, hvorefter vi så kan tage kontakt til vores kunde for at oplyse om vores nyeste sending af brugte IT-enheder. Det anbefales dog at synes godt om vores Facebook side eller tilmelde vores nyhedsbrev for at få de nyeste refurbished modeller og bedste tilbud. Det er i øvrigt ligeledes muligt at deltage i vores konkurrencer og spil, hvis du følger CC-Trading på vores sociale medier.

Søger du en decideret vare, som du ønsker at købe brugt, fordi prisen på et nyt produkt er for højt. Er det desværre ikke muligt at finde produktet på vores hjemmeside, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi har oftest idéer om, hvilke produkter, der kan være på vej i sortimentet, så kontakt gerne vores kundeservice på chat, mail, Facebook, telefon eller SMS på 60 66 96 75.