Brugt Apple MacBook

Brugte og refurbished Apple MacBooks

Hos CC-Trading er vi eksperter i refurbished og brugt IT og Apple MacBook er ingen undtagelse. Vi har altid et kæmpe udvalg af forskellige bærbare Apple computere til billige priser. Vi sælger refurbished MacBooks, hvilket vil sige, at computerne er blevet istandsat og klargjort til salg. 

Selvom vores MacBooks er brugte, så tilbyder vi stadigvæk 12 mdr. garanti og 24 mdr. reklamation, ligesom hvis de var blevet købt fra ny.

Er du på udkig efter en MacBook Pro eller en MacBook Air, men kan ikke finde en her på siden, som du kan lide? Så kontakt os – vi ligger inde meed et stort udvalg af mange forskellige MacBooks og de blevet løbende udskiftet. Det er derfor ikke altid, at de aller nyeste er blevet oprettet på vores hjemmeside endnu.

Flere af vores brugte MacBooks kan være blevet opgraderet med flere RAM eller en større og bedre harddisk under klargøringen.

Produktviser - Refurbished Apple MacBook


  Filter
MacBook Model
Harddisk
Stand
Skærmstørrelse
CPU
RAM

Der er desværre umiddelbart ingen produkt i denne kategori. Prøv alligevel at kontakte kundeservice live-chatten, info@cc-trading.dk eller tlf. 60 66 96 75 - det kan ske, at det er en fejl :-)

MacBook sælges ofte til under halv pris

Hos CC-Trading kan du finde billige MacBooks som ofte er at finde til priser under halv pris af normalprisen. Derfor er der mange penge at spare, når der investeres i en brugt MacBook. Klik rundt på vores side, og find det MacBook Pro eller MacBook Air tilbud, som passer lige til dine behov. Det vil være muligt at læse om henholdsvis Apples MacBook Pro og Air udgaver længere nede på siden. Det er ikke bare navnet og udseendet, der er forskelligt. Derfor er det en god idé at læse om computeren inden brug, så den rigtige model vælges. Vi sælger stort set alle Apple produkter til en lav pris, så hvis du søger en brugt iPad eller brugt iPhone, så se dig om på siden. Alternativt sidder vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål vedrørende et produkt.

Sådan beskytter du din MacBook

En MacBook skal være smart, og vi er helt enige i, at et beskyttelsescover til MacBook kan virke omfattende og klodset. Derimod kan en sleeve til MacBook være et rigtig godt supplement til din computer, da disse kan fås i yderste elegante designs og samtidig beskytter din MacBook optimalt. En skade på en MacBook sker ofte efter en sat skoletasken, et slag på skrivebordet eller ved spildt væske ned i keyboardet. Alle skaderne er uheldige, og kunne muligvis være forebygget på den ene den anden måde – dog med undtagelsen af det splidte væske. Her er der vist tale om internt reglementer som, at der ikke må drikkes cola ved computeren og lignende.Et slag mod en MacBook Pro eller Air kan dog forebygges med en MacBook sleeve, som er en helt tætsiddende taske i et lækkert stofmateriale. Denne taske beskytter en MacBook mod slag og stød, hvis computeren tabes eller tasken sættes hårdt ned i gulvet. Der kan ofte være tale om reparationer, der løber op i flere tusinde kroner, når der er tale om MacBook reparation. Derfor anbefaler vi på det klareste, at MacBook bruger dækker sin computer ind i beskyttelse. Skulle skaden dog være sket, og der af denne årsag er brug for en MacBook reparation, så fortvivl ikke – vi ser gerne på din Apple computer og giver et gratis og uforpligtende prisoverslag. Du kan i øvrigt finde mere information om hyppige reparationer ved en MacBook samt disses prisklasser.

Reparation af MacBook

MacBook reparation kan hurtigt blive dyrt, idet der udelukkende anvendes luksus reservedele til maskinen. En Mac er et højklasse produkt, hvorfor reparationsprisen ofte kan være relativt høj set i forhold til almindelige bærbar reparationer.En MacBook kan gå i stykker på samme måde som en almindelig bærbar computer. Fordelen ved en Apple Mac kan være at mængder at virus og malware reparationer er begrænset på en MacBook, hvilket kan tale for et køb af en ny eller brugt MacBook. Det kan, set ud fra et teknisk synspunkt, være svært at reparere på en MacBook, fordi den er relativt forseglet i forhold til en almindelig computer.

Apples MacBook er ikke nemme at reparere på, hvorfor vi anbefaler, at der søges mod et reparationsværktøj frem for hjemmereparation. Det kan hurtigt gå galt, hvis et motherboard eller logicboard beskadiges. Hvis dette destrueres bør man overveje om det kan svare sig at reparere på enheden.De hyppigste reparationer på en MacBook er typisk en skærm reparation, DC ladestik, softwarefejl som konsekvens af opdatering eller backup forløb, batteri, blæser, keyboard efter splidt væske samt harddisk flexkablet.

Skærmen på en MacBook går typisk i stykker efter et slag eller tab. Vi oplever ofte, at selve stålkabinettet får et slag eller bule, der tydeligt afgør, hvor hændelsen har fundet sted. Det er ærgerligt, at det sker, men designet taget i betragtning, så skal brugere altså også være skånsomme med deres MacBooks. De er ultra tynde, hvorfor hårde slag selvsagt vil skade displayet på en MacBook.

MacBooks anvender oftest magnetladere til at oplade batteriet, hvorfor denne nærmest automatisk klikker sig på opladestikket. Vi har erfaret, at denne magnetisme ofte kan være medvirkende til at skade selve DC strømstikket. Hvis en MacBook oplader ikke rammer præcis på ladestikket i første forsøg, vil magneten automatisk forsøge at ”trække” stikket ind til sig. Dette kan slide på selve DC bøsningen, som er en integreret del inde i MacBook’en. DC Bøsningen beskadiges ofte, hvorfor det ikke vil være muligt at oplade en MacBook efterfølgende.

En MacBooks batteri kan dø af forskellige årsager. Det kan være varme, det kan være kulde og det kan være lige midt i mellem. Batterier er et sært komponent, som kan være utilregnelig. De kan gå itu af forskellige årsager, de kan springe, så andre reservedele som keyboard og display tilmed beskadiges og de kan forringes på grund af deres begrænset levetid. Et batteri til en MacBook er en forbrugsvare, hvorfor dette skal forventes udskiftning et nogle år, da det ellers ikke vil leve op til sit optimale brugsniveau.

Tidligere i beskrivelsen blev det beskrevet, hvordan MacBooks havde færre softwareproblemer end almindelige bærbar computere. Dog er de ikke helt skadesfrie, da Apple af og til kan opleve opdateringsproblemer, når der lanceres en ny stor opdatering. Nogle MacBooks kan opføre sig utilregneligt og kan i værste fald ikke starte op efter en mislykket opdatering. Derfor kan det være nødvendigt at søge professionelt hjælp. Her forsøger vi gerne at hjælpe – dette kan eksempelvis indledningsvist ske over telefonen. Kan dette ikke udbedre fejlen, laver vi gerne en gratis fejlanalyse på et af vores MacBook værksteder i Nørresundby eller Vejgaard ved Aalborg. En MacBook kan ligeledes opføre sig mærkeligt med kun at vise Apple-logoet, hvorfor computeren ikke kommer videre. Dette kan ofte være et tegn på spildt væske i MacBook’en, hvorfor dette blandt andet kan kræve en rensning af motherboardet, udskiftning af keyboard eller lignende. Der er forskellige ting, der taler for en MacBook Air eller Pro rent reparationsmæssigt.

Ovenstående afsnit har til formål at informere dig om, hvilke fejl, der kan være kendetegnende for en MacBook fra Apple – om du så søger en Brugt MacBook Pro 13 til salg eller blot søger inspiration vedrørende din egen MacBook Air, så siger denne hverken fra eller til, hvad angår køb af en brugt MacBook Air eller Pro. Du vil derimod kunne læse mere om modellerne neden for.

Lær en MacBook Pro at kende

MacBook Pro blev lanceret i januar 2006 under, hvad Apple-koncernen kaldte Macworld Conference & Expo. Apple maskinen findes på nuværende tidspunkt i forskellige størrelse, som hidtil er 13”, 15” og 17”. De to små Mac Pro, det vil sige 13” og 15”, er produceret i en Unibody version, som udkom i 2008. I 2009 blev Apple 17” MacBook Pro lanceret i en Unibody udgave. Denne har et langtidsdrevet batteri indbygget, som kunne holde strøm op til ni timer.I 2010 præsenterede computergiganten i april måned nye forbedrede udgaver af MacBook Pro, som indeholdt de stærke Intel Core I5 og Intel Core I7 processorer i de store modeller – hermed ment 15” og 17”. Omvendt bibeholdt Apple 13” versionen deres Core 2 Duo processor. Apples MacBook Pro har i princippet erstattet deres PowerBook serie. Apple har selv udtalt, at deres Pro-udgave er 4-5 gange hurtigere end deres ældre PowerBook computere. I nyere tid sammenlignes primært MacBook Pro og MacBook Air. Denne adskillelse primært på deres udseende, hvor Pro-udgaven er relativ bred i forhold til den slanke Air-version. Du kan læse mere om MacBook Air i afsnittet neden for.

Lær en MacBook Air at kende

MacBook Air er præsenteret som en ultratynd computer fra Macintosh-serien. Det var Steve Jobs, der i sin tid præsenterede maskinen til Macworld Conference & Expo i januar 2008. En MacBook Air er én af de tyndeste modeller på markedet, men i den senere tid ses blandt andet ASUS som en konkurrent til det ultralette design med deres Zenbook serie. Den nyeste MacBook Air er kun 0,3 cm tyk på det tyndeste sted, men den dog måler 1,7 cm, hvor den er bredest. Apple har arbejdet på at gøre computeren tyndere, og hermed på at reducere maskinens vægt, hvilket har bevirket, at komponenter er blevet sparet væk i Apples MacBook Air. Der er eksempelvis ikke USB drev i en MacBook Air, hvilket betyder, at der oftest sælges eksterne optiske USB drevs ved siden af MacBook Air, hvis der skal installeres programmer fra en cd, afspilles film eller lignende. Der er ligeledes ikke indbygget FireWire-port i en MacBook Air. Ydermere mangler den kendte Ethernet-udgang – dog kan der ligeledes tilkøbes en USB-enhed, der kan skabe Ethernet-tilgang på samme måde som USB drevet. Alle disse komponenter eller mangel herpå er således afholdt fra MacBook Air med det resultat, at Apple kunne præsentere: ”Verdens tyndeste bærbare computer.”

En MacBook Air kan trådløs tilkobles en anden computer i form af en anden MacBook eller Windows PC, hvorpå der er installeret det såkaldte ”Remote disc” program. Ved hjælp af dette program kan der installeres software fra en CD eller DVD, der rent fysisk er placeret i drevet på den tilkoblede pc. På denne måde kan der også geninstalleres det medfølgende styresystem fra den cd, der er medfulgt indkøbet af Apples MacBook Air. Remote disc understøtter netværk således en MacBook Air kan køre direkte over netværk fra en anden computer. Apples MacBook Air kan ikke repareres medmindre man har teknisk snilde. Computeren er nemlig produceret således, at harddisk, internhukommelsen og batteriet er forseglet i MacBook’en. Derfor anbefales det at besøge en professionel reparatør, når der skal udskifte reservedele til en MacBook Air.