Brugt PC med garanti

Du er her: Brugt IT og MobilBrugt PC
Her finder du både nye og brugte stationære computer. Billig stationær computer udbydes til lave priser. Vi sælger kun kvalitetscomputere fra anerkendte mærker, såsom IBM, HP og Fujitsu Siemens. Alle vores stationære computere er testet inden salg og installeret med Windows XP. Køb en god computer til lave priser.

Der er desværre ingen produkter i denne kategori

Brugt computer med garanti

Ved køb af en brugt computer hos CC-Trading sælges denne med garanti. Derfor kan du være sikker på, at når der handles brugte computere hos os, vil du altid købe en brugt computer med garanti. Derfor kan du være sikker på, at hvis din PC levere med en defekt, fejl eller mangel, så er du sikker på omkostningsfrit at kunne få denne repareret på garantien inden for den gældende garantiperiode, som efter købeloven er et år. Herudover er der yderligere to års reklamationsret – denne tilbydes tilmed omkostningsfrit ved køb af en brugt computer hos CC-Trading. Skulle du tilmed fortryde dit køb inden for 14 dage, så har du hos CC-Trading ligeledes en fortrydelsesret på 14 dage. Dette indebærer dog, at du ikke har taget din brugte computer i brug efter købet. Har du brug for hjælp i forbindelse med køb af en brugt computer, så kontakt os gerne på telefon, chat, mail eller Facebook – vi sidder her for at guide dig til det bedste køb.

Brugt computer sælges billigt

Du kan spare mange penge ved at købe en brugt computer hos en forhandler frem for at investere i en hel ny PC. Vi sælger refurbished computer til en pris, der oftest ligger under det halve af, hvad de koster i udsalgspris fra ny. Vi oplever op til 80 % rabat i forhold til nyprisen. Enkelte computere kan dog være ændret i produktspecifikationerne i forhold til, da disse blev lanceret på markedet. Der er dog oftest tale om en forbedring i form af et nyere komponent, styresystem eller lignende.Køb en ny brugt computer, og få den leveret med posten dagen efter. Vi leverer vores lagervarer fra dag til dag, hvorfor du kan forvente at modtage din brugte computer den efterfølgende dag, hvis denne er bestilt inden klokken 16.00. Det er også muligt at afhente brugte computere i vores butik Aalborg. Se mere om vores brugte computere i Aalborg neden for.

Brugt computer i Aalborg

Spar penge – køb en brugt computer i Vejgaard ved Aalborg. Du finder vores brugte computer i Aalborg-butik på Hadsundvej 70 i Vejgaard. Det vil i denne butik være muligt at se en computer før et eventuelt køb af maskinen. På denne måde kan der også indgås aftaler om eksempelvis en opgradering af hardware eller software i den ønskede computer. Det kan ske i form af en opgradering af styresystemet, hvor der Windows kan forbedres fra Windows 7 til Windows 10. Omvendt kan det også ske hardwaremæssigt, hvor der eksempelvis kan ønskes en større harddisk end den fabriksindstillede. Et andet alternativt kan være at montere en SSD harddisk i computeren for at gøre den hurtigere ved opstart og i processer generelt. Gør et kup – find en brugt computer hos vores butik i Aalborg eller online på vores webshop.

Brugt computer hardware

Vi får ligeledes en del forespørgsler på brugt computer hardware, hvilket vi umiddelbart ikke tilbyder det store sortiment i online. Vi har derimod en del brugte reservedele liggende på vores værksted i Aalborg, hvor det kan være muligt at gøre en god handel på brugt computer hardware. Der kan være tale om harddiske, strømforsyninger, RAM samt andre dele til PC. Vi har naturligvis også tilbehør og renseudstyr til at fikse til computer i hjemmet. Det kan ofte være nødvendigt med trykluft spray til at rengøre blæseren for støv eller de andre komponenter inde i pc’en. Et andet værktøj til at reparere din blæser kan eksempelvis være kølepasta. Det skal ofte udskiftes, hvis computeren bliver varm eller giver en mærkværdig lyd fra sig.

Brugt computer eller reparation

Er du i tvivl om, du skal købe en brugt computer eller få foretaget en reparation af din gamle PC. Lad os komme dig tvivlen til livs – kig forbi med din computer, så laver vi en gratis fejlanalyse af enheden og giver i den forbindelse et gratis uforpligtende tilbud på at reparere din computer. Vi tilbyder også en byttepris mod køb af en ny/brugt computer, at opkøbe din PC eller blot at udlevere din enhed kvit og frit uden yderligere reparation.Derfor kan du få en pris på en reparation inden du beslutter dig for at købe en ny. Vi oplever, at rigtig mange af vores kunder er i tvivl om de skal reparere den gamle computer eller købe en ny. Af samme årsag kan det være fordelagtigt at købe en brugt computer, hvis budgettet ikke lige er til en nyere model, der sælges til en nypris. Vi vurderer, at der fås mere for pengene, når der investeres i brugt elektronik eller i nyere enheder. Specielt når du kan købe en brugt computer med garanti hos CC-Trading.