Du er her: PrinterCanonCanon PIXMA

Canon PIXMA printerpatron

Blækpatroner til Canon printere i Pixma serien. Køb din printerpatron til Canon i dag, og få den leveret med posten i morgen.

Kæmpe udvalg af printer patroner til Canon. De typisk Canon patronnumre hedder PG-40, CL-41, PG-510, CL-511, PG-520, CLI-521, PG-525, CLI-526, PG-5, CLI-8. Disse patron numre fra Canon er blot et udvalg af de mange modeller. Vi har printerpatroner til over 2.000 printer, så derfor findes der naturligvis også andre modeller.

Forbrug af Canon blækpatroner

Canons printer er ofte produceret således, at de indeholder to, fem eller syv blækpatroner. Som tommelfingerregel kan det siges, at jo flere printerpatroner printeren kan rumme - desto billigere er printeren i forbrug. Dette skyldes, at en Canon printerpatron med tre forskellige farver i én først og fremmest er dyrere end de enkeltfarvede. Dernæst skal det nævnes, at multi farvepatronen typisk indeholde cyan (blå), magenta (rød) og yellow (gul), hvilket betyder, at hvis forbrugeren printer meget gul, så vil dette også tære på de øvrige farver, idet printerpatronen skal udskiftes, når én af farverne er løbet tør. Derfor kan der tales for at have en printer med separate enkeltfarver i hver Canon printerpatron, da der på denne måde kan udskiftes farvepatron alt efter, hvilken farve der rent faktisk anvendes.

Undgå pludseligt at løbe tør for Canon printerblæk


CC-Trading leverer printerpatroner til Canon fra dag til dag med Post Danmark. Alternativt kan de naturligvis også afhentes i én af vores butikker, så forbrugeren nødigt skulle stå med en printer, der ikke kan printe. Det viser sig jo desværre, at blækpatronerne typisk mangler netop, når printeren skal anvendes. Undgå disse situationer ved at købe ekstra printerpatroner til din Canon printer, idet patronerne til din printer bliver billige, når der købes ind i større mængder.