Billig computer reparation og service i Aalborg

Computer Reparation

Computer reparation med garanti

12 mdr. garanti

Hos CC-Trading får du altid 12 mdr. garanti og 24 mdr reklamation på alle computer reparationer.

PC og Mac reparation i Aalborg

PC og Mac reparation

Vi tilbyder reparation og service af Mac og PC på vores værksted i Aalborg.

Hurtig Mac og PC reparation i Aalborg

Grade A reservedele

Vi har altid mange forskellige computer reservedele på lager og kan i flere påbegynde din reparation med det samme

Hurtig og billig reparation af din computer, bærbar eller MacBook

Hos CC-Trading har vi flere erfarne computerteknikere og kan derfor tilbyde dig hurtig og effektiv reparation af din computer på vores elektronikværksted i Aalborg.

Vores værksted og butik er beliggende på Hadsundvej 70 i Vejgaard, Aalborg, og her har vi altid et stort lager af reservedele til mange forskellige computer modeller og mærker. Du vil derfor ofte kunne opleve, at vi kan gå i gang med din computer reparation med det samme og ikke skal vente i flere dage på, at få bestilt reservedele hjem til din reparation.

Vores teknikere udfører årligt over 10.000 IT reparationer og vi har reparationsaftaler med mere en 50 folkeskoler og 300 virksomheder i Nordjylland. Du kan derfor være sikker på, at din computer bliver repareret af yders kompetente og profesionelle reparatører.

Computer vandskader

At få en væske- eller vandskade på sin computer er noget af det mest ærgerlige, som man kan komme ud for og tit kan det have katastrofale følger for videre brug af din elskede computer.

Tit vil man efter at computeren er tørret helt igen kunne tænde og bruge den. Men får man ikke renset computerens komponenter 100% kan det med tiden ruste og tære igennem nogle af vi vitale elektroniske dele på computeren. Dette sker især hvis væskeskaden er forårsaget af sukker og saltholdige væsker, som fx kaffe, sodavand osv.

Hos CC-Trading har vi dog mulighed for at rense alle dine computers dele i en såkaldt Ultra Sonic Cleaner, der mest af alt ligner en stor frituregryde. Med en ultra sonic cleaner kan man rense de elektroniske dele helt i bund og dermed redde din vandskadede computer fra en alt for tidlig død.

Vandskade på computer
Billig macbook reparation

Reparation af Apple MacBook

Hos CC-Trading ved vi godt, hvor afhængig du er af din MacBook hvis du er studerende eller bruge den til arbejde. Derfor har vi altid et kæmpe lager af reservedele til alle de forskellige typer af bærbare computere fra Apple.

Uanset om du har en almindelig MacBook, Macbook Pro, MacBook Air eller en med Touch Bar, så ligger vi inde med reservedele til den. Du vil derfor opleve, at vi kan gå i gang med din reparation med det samme og dermed have en funktionsdygtig computer igen på meget kort tid.

Hos mange andre reparatører kan man opleve, at de skal bestille reservedelene hjem og først derefter kan udfører reparationen. Hos CC-Trading kan vi derimod gå i gang med reparationen med det samme.

Af samme grund vil vores reparationer også være de billigste, da når vi bestiller reservedele, køber vi ikke enkeltvis, men i større mænger og kan dermed opnå rabatter. Besparelser, som vi giver videre til vores kunder.