Tilbage til toppen

Kundeservice tlf. 60 66 96 75
Prisgaranti på alle varer
Modtag næste hverdag, bestil før kl. 16:00

Computer & bærbar reparation

Du er her: ReparationComputer
Har du problemer med din bærbare computer? Hos CC-Trading i Aalborg udfører vi reparation af PC, bærbar eller stationær, til en fordelagtig pris.

Vores service omfatter udskiftning af reservedele. Om det drejer sig om et defekt display, tastatur, batteri, laderstik, grafikkort, bundkort eller CPU-køler mm., vil vores professionelle mandskab finde den bedst mulige løsning til dig. Kontakt os med information om dit problem, og vi kan komme med et uforpligtende tilbud.

 

HAR DU BRUG FOR HJÆLP? Vi sidder altid klar på telefon 60 66 96 75, hvis du har spørgsmål til vores service - eller hvis du gerne vil bestille en tid til reparation af netop din computer.

En PC reparation bliver typisk udført inden for 48 timer, efter vi har modtaget din computer. Få din computer repareret hos CC-Trading i Aalborg (Vejgaard) på Hadsundvej 70.

Beskrivelse på priseksempler
Vejl. Pris
Fejlanalyse GRATIS
Rensning af blæser 299,00 DKK
Ny Windows installation (inkl. opdatering) 499,00 DKK
Almindelig backup af PC 499,00 DKK
Gendannelse af data fra defekt harddisk 999,00 DKK
Udskiftning af tastatur Fra 499,00 DKK
Udskiftning af ladestik (DC bøsning) Fra 899,00 DKK
Udskiftning af display Fra 999,00 DKK

Reparation af bærbar computer

Din bærbare computer betyder sikkert rigtigt meget for dig, og det kan være meget frustrerende, såfremt den går i stykker. Men hos CC-Trading er hjælpen aldrig mere end et opkald væk; og vi klarer langt de fleste reparationer på din bærbare computer inden for blot 48 timer.

I det nedenstående kan du finde reparation af netop dét, du har brug for - og du kan læse om hvad det betyder for din bærbare computer.

Der kan være rigtigt mange forskellige grunde til, at din bærbare eller stationære computer holder op med at fungere – og hvis du ikke er vant til at arbejde med computere, så er det ikke nemt at finde ud af, hvor man skal starte. Hos CC-Trading har vi igennem mange år serviceret og repareret computere, og vi ved lige præcist hvad der skal til, når din computer skal være køreklar.

Gennemskuelighed og overblik

Vi mener, at det skal være nemt at få repareret sin bærbare computer eller PC. Derfor kan du som regel altid få tid til en reparation samme dag, og vi har typisk klaret reparationen af din computer inden for få timer. Når du handler med os, så får du altid klar tale og gennemskuelige priser, så du ved hvad du kan forvente.

Uanset hvad der måtte være i vejen med din bærbare computer, så er du i trygge hænder hos os. Vi har erfarne teknikere på eget værksted, der ved lige nøjagtigt hvordan de skal tage hånd om netop dit problem.

Vi giver altid en gratis fejlanalyse af din computer, så du ved hvad der er galt - og endnu vigtigere; så du ved hvor lang tid det tager at reparere fejlen, og hvad det koster. På den måde undgår begge parter ubehagelige overraskelser.

Hurtig OG billig - Senmoderne computerværksted!

Når det kommer til hurtighed og computer rep, kan mange faktorer spille sig ind. Det kan først og fremmest skyldes vedkommende, der håndterer enheden. Indledningsvist gælder det personens evne til at fejlvurdere det givne produkt. Vi har teknikere, der ikke har fordybet sig i andet end computere de sidste 18 år rent erhvervsmæssigt, hvorfor erfaringen og tilmed kompetencerne til at fejlanalysere en computer er særligt høje på vores værksted. Det tager ofte en brøkdel af tiden for vores erfarne computerreparatører at undersøge en defekt på en PC set i forhold til en forbruger.

En anden vigtig faktor, som kan kaldes trin to i reparationsfasen er så evnen til at fremskaffe den defekte reservedel, og efterfølgende udskifte denne. Som noget ekstraordinært i computerbranchen fungerer CC-Trading både som PC reparatør og distributør af computer reservedele, hvorfor vi har et stort og meget bredt udvalg af nye reservedele til bærbare computere, og leveringstiden typisk er sløjfet eller minimal. Det betyder således, at vi ofte er i stand til at reparere din PC, bærbar eller MacBook på samme- eller efterfølgende dag efter indlevering.

Vores rolle som distributør sikrer ikke bare en hurtig leveringsservice, men også en pris ud over det sædvanlige. Vi sparer ekstraomkostninger til underleverandører og transportselskaber, hvorfor vi som noget helt unikt yder en prisgaranti på vores reparationer, så vores kunder på ingen måde kan føle sig snydt, hvis de inde i midtbyen skilter med en reparationspris kr. 50 under vores.

Ny harddisk, geninstallering af styresystem eller fjernelse af virus – på helt bar bund?

Fejlene kan hobe sig op, og Google kan give dig adskillige forskellige løsningsforslag, der kan beskrive, hvad der netop er galt med din bærbar eller PC. Det samme gør sig gældende for vores teknikere – også på trods af at vedkommende har over 18 års erfaring i branchen udelukkende som computer reparatør. Der kan være tale om én fejl, flere fejl eller en decideret dødserklæring, når der er tale om en fejlbeskrivelse af en computer. Vi tester intern hardware i din enhed selvom, der meldes en softwarefejl, som eksempelvis kan være forårsaget af en malware, virus eller lignende. Hos CC-Trading er vi ikke interesseret i at sende en computer ud på markedet igen, hvis vi bemærker, at enhedens køling er ved at stå af, fordi kølepastaen er slidt op, at topkabinettet brækker, fordi hængslet i venstre side er knækket eller at batteriet har en levetid på mindre end 12 %, og derfor snart vil stå helt af. Du kan regne med klarhed og en gennemskuelig pris, når vi tjekker din computer pc eller bærbar – og vi foretager aldrig en reparation medmindre en pris og leveringstiden er aftalt med kunden.

Mange computerværksteder kan have for vane, at tilbyde en såkaldt gratis fejlundersøgelse. Denne er så gældende i et vist antal minutter, hvorefter kunden kontaktes for at informere om, at undersøgelsen kan være længerevarende, og der som følge heraf vil kræves et gebyr på medarbejderens timeløn, hvis fejlanalysen skal fortsætte. En misvisende form for markedsføring som denne anvendes ikke hos CC-Trading. Vi lever af at reparere computere for vores kunder ved at fjerne virus, udskifte skærm, display, indkøbe reservedele som batterier og ram, men på ingen måde ved at kræve uigennemskuelige priser af vores kunder.

Kan I gøre det hurtigere end et repair center?

Der findes et utal af computer repair centers i såvel Danmark som resten af verden. Modsat disse centre, hvor enheden oftest skal sendes ind og undersøges, håndterer vi din reparation med det samme, så ventetiden er minimal. Der kan ofte være tale om en generende fejl, men ikke er funktionsfejl, hvorfor det kan være belejligt for vores kunder at få en gratis PC fejlundersøgelse, hvor fejlen undersøges, så der eventuelt kan bestilles en manglende reservedel hjem. Dermed kan kunden gøre brug af sin computer med en mindre defekt – alt imens reservedelen til at reparere computeren leveres til værkstedet. På denne måde mindskes ventetiden mest muligt.

Vi tænker på vores kunder – vi har forståelse for, at en bærbar computer ikke kan undværes over en længere periode! CC-Trading er beliggende lige nær Aalborg Universitets hovedcampus, hvorfor vi har et væld af studerende, der besøger i vores butik. Derfor får vi ofte kommentarer som; ”Min computer er død. Jeg har lige skrevet et helt projekt på den, og jeg skal aflevere i morgen – kan I hjælpe med nu?” eller ”Jeg skulle rydde op på min bærbar, og pludselig var min mappe med alle Uni-dokumenterne slettet. Kan I genskabe dem?”. Vi tager gerne computere ind akut, så vi kan fikse enheden med det samme eller som minimum give pc’en en fejlmeddelelse hurtigst muligt for at imødekomme vores kunders behov. Derfor kan du roligt kigge forbi CC-Trading – specielt hvis det haster! Vores IT support ydes på et højt niveau lige fra betjeningen ved kassen til udførelse af det færdige produkt på værkstedet.

Studerende og reparation af PC, bærbar, MacBook eller lignende

Som studerende er du oftest meget afhængig af din computer. Vi skal i Danmark fortsætte vores videnssamfund, og dermed leve af de studerende i fremtiden, hvilket vi hos CC-Trading belønner med en studierabat på 10 % og en ekstraordinær ekspresservice. Kom ind til CC-Tradings butik i Aalborg, og få et godt tilbud på en computer reparation. Når tilbuddet er modtaget, kan du efterfølgende drage fordel af din studierabat ved at trække yderligere 10 % fra prisen (Gælder ved fremvisning af et gyldigt studiekort).

Vi har dagligt kunder fra lokale institutioner som Aalborg Universitet, Aalborg Handelsskole i Turøgade, Filstedvejens skole og Vejgaard Østre skole. Derfor vil du ofte kunne finde en medstuderende, kollega eller IT-ansvarlig på skolen, der kan give råd i forbindelse med reparationen, eventuelt har referencer til virksomheden eller erfaring med brug af CC-Trading som reparatør på IT-produkter.

Er du også studerende, og kan du, ligesom alle andre studerende, heller ikke undvære din bærbar på farten? Så er du kommet til det rigtige computer service center. Vi kan oftest fejlmelde din computer, mens du venter. Derfor kan du enten indlevere din enhed til reparation med det samme, få en reservedel bestilt hjem til at udbedre fejlen på din computer eller bare få en gratis analyse af din PC for at undersøge, hvad der er af opgraderingsmuligheder på netop din enhed.

Vi har et bredt udvalg af computer reservedele på eget lager, hvilket betyder, at din reparation oftest kan være klar samme dag, fordi vi kan udskifte dele i enheden med det samme og dermed færdiggøre din PC. Der er stor forskel på, hvordan computerværksteder håndterer en reparation af en computer i Aalborg. Vi oplever jævnligt, at vores kunder netop har opsøgt CC-Trading i håb om, at vores teknikere kan reparere enheden hurtigere end konkurrenternes angivne reparationstider. Erfaring fra vores værksted viser, at dette oftest gør sig gældende. Årsagen hertil kan være varierende, men hovedårsagen er oftest, at reparatørerne springer over, hvor gærdet er lavest. Det vil sige, at der sendes en bestilling af sted til leverandøren på et keyboard til en ASUS X550, hvilket er et vidt begreb for en reservedelsleverandør, fordi computere ofte er produceret i mange forskellige udgaver som i dette tilfælde eksempelvis kunne være X550J, X550C, X550CX og lignende. Derfor opstår der ofte problemer, fordi der herskes tvivl om, hvilken spare part, der oprindeligt passer i computeren. Denne bestillingskonflikt undgås vi, med både har eksperter i reparation og reservedelsnumre.

En reparationsmetode som ovenstående er ofte nemmeste løsning, og i de tilfælde hvor metoden tilregnelig, vil den klart være at foretrække for enhver tekniker, da det er hurtigst. Det viser sig dog ofte, at reservedelen er forskellig i mange af de såkaldte seriemodeller, hvorfor indkøbet ofte kan dreje sig om held. Vi tager ikke den metode i brug medmindre teknikeren føler sig 100 % i sin sag. Årsagen til, at reparationstiden ofte forlænges på et computer servicecenter skyldes en forkert bestilt IT reservedel eller en længere reparationskø. Derfor afmonterer vi typisk den defekte del, aflæser selve partnummeret på reservedelen, da denne 100 % vil indikere, hvilken del maskinen har brug for. Herudover får teknikeren ligeledes et indblik i eventuelle øvrige skader på enheden, så kunden har mulighed for at komme på forkant med disse inden den reelle reparation af computeren udføres.