Trådløs dørklokke

Du er her: TyverisikringDørklokker

Stort udvalg af dørklokker til privat og erhverv. Vi har både dørklokker med sensor, der kan registrere når der kommer kunde i din butik, og helt almindelige ringeklokker med trykknap, som man oftest ser i huse og lejligheder.

Simpelt og effektivt dørklokkesystem

Trådløst dørklokke system

Lager | 71 stk.

Pris 599,00 Nu 499,00 DKK

(399,20)ex moms

Vare nr: CCDO011
Dørklokke, der er enkel at bruge. Passer til de fleste formål

Trådløs dørklokke system (Batteri)

Lager | 102 stk.

Pris 599,00 Nu 499,00 DKK

(399,20)ex moms

Vare nr: CCDO026
Trådløs dørklokke med to modtagere - perfekt til butik.

Trådløs dørklokke system med to modtagere

Lager | 42 stk.

Pris 999,00 Nu 699,00 DKK

(559,20)ex moms

Vare nr: CCDO014
Smart dørklokkesystem, der har 2 modtagere

Trådløst dørklokke system med 2 modtagere

Lager | 14 stk.

Pris 499,00 Nu 349,00 DKK

(279,20)ex moms

Vare nr: CCDO010
Almindelig ringeklokke til dør i sort

Trådløs dørklokke med trykknap

Lager | 11 stk.

Pris 499,00 Nu 399,00 DKK

(319,20)ex moms

Vare nr: CCDO028
Almindelig ringeklokke til dør i sort

Trådløs dørklokke system med en sender og to modtagere

Lager | 2 stk.

Pris 699,00 Nu 599,00 DKK

(479,20)ex moms

Vare nr: CCDO029
Almindelig ringeklokke til dør i sort

Trådløs dørklokke system med to sendere og en modtager

Lager | 14 stk.

Pris 699,00 Nu 599,00 DKK

(479,20)ex moms

Vare nr: CCDO030
Intelligent dørklokkesystem med to sensorer

Dørklokke system med to entre-sensorer

Lager | 28 stk.

Pris 799,00 Nu 699,00 DKK

(559,20)ex moms

Vare nr: CCDO002
Dørklokke, der giver mange muligheder

Dørklokke-system med 3 entre-sensorer

Lager | 26 stk.

Pris 1.199,00 Nu 999,00 DKK

(799,20)ex moms

Vare nr: CCDO022
Dørklokke med fire sensorer

Dørklokke system med 4 entre sensorer

Lager | 32 stk.

Pris 1.499,00 Nu 1.299,00 DKK

(1.039,20)ex moms

Vare nr: CCDO023
Dørklokke, der egner sig til steder med flere indgange.

Dørklokke system med 3 modtagere og 2 entre sensorer

Lager | 18 stk.

Pris 1.499,00 Nu 1.299,00 DKK

(1.039,20)ex moms

Vare nr: CCDO025
Trådløs dørklokke med sensor og tre modtagere.

Trådløs dørklokke system med tre modtagere

Lager | 16 stk.

Pris 1.299,00 Nu 999,00 DKK

(799,20)ex moms

Vare nr: CCDO015
Simpelt og funktionelt dørklokkesystem, der har fire modtagere.

Trådløs dørklokke system med fire modtagere

Lager | 9 stk.

Pris 1.399,00 Nu 1.149,00 DKK

(919,20)ex moms

Vare nr: CCDO016
Smart dørklokke med to klokker

Trådløst dørklokke-system med 2 dørklokker

Lager | 11 stk.

Pris 499,00 Nu 99,00 DKK

(79,20)ex moms

Vare nr: CCDO009
Almindelig ringeklokke til dør i træfarve

Trådløs ringeklokke (Træ farve)

Lager | 9 stk.

Pris 499,00 Nu 99,00 DKK

(79,20)ex moms

Vare nr: CCDO017
Ringeklokke i fint ståldesign

Trådløs ringeklokke (Stål)

Lager | 4 stk.

Pris 499,00 Nu 299,00 DKK

(239,20)ex moms

Vare nr: CCDO019

Skal du bruge en dørklokke til butik?

Størstedelen af vores kunder, der har brug for en dørklokke til en butik, søger en model, hvor der er monteret en sensor ved indgangen samt en dertilhørende klokke i et baglokale. Dørklokken vil ringe, når en kunde eller gæst træder ind forbi sensoren. Dette sker ved, at modtageren (sensoren) kommunikerer et signal til senderen (klokken). Derfor kan medarbejderne eksempelvis arbejde på lageret samtidig med, at butikken er åben, fordi dørklokken ringer, når kunderne besøger butikken. Denne dørklokke til butik finder du her.

Sådan fungerer en vores dørklokker

Lad os understrege: Alle vores dørklokker er trådløse, hvilket betyder, at der ikke er kabling mellem sender og modtager. Vi har systemer, hvor både ringeklokke og klokken ved døren kan være komplet trådløse. Det vil sige, at enhederne kan være batteridrevne. Dog er langt størstedelen af vores dørklokker produceret således, at senderen er batteridrevet, mens modtageren, der afgiver ringetonen er forbundet med en almindelig 220 volts stikkontakt.Vi har et stort udvalg i dørklokker hos CC-Trading – sortimentet er bredt og produkterne er forskellige. Særligt har vi to typer af dørklokker, der adskiller sig fra hinanden. Den ene type er designet således, at der manuelt skal trykkes på en knap, som efterfølgende sender et signal ud til dørklokken, der herefter aktiverer med en ringetone. Denne model er kendt som den almindelige dørklokke, som ses i private hjem, hvor gæster kan ringe på en klokke, mens dørklokken ringer indvendigt i huset, så beboer kan registrere gæsterne.Vores trådløs dørklokke system med bevægelsessensorer aktiverer ved bevægelse, hvorfor denne ofte er anvendelig i en butik, hvor personalet eksempelvis skal informeres om kundernes indtræden i butikken. Systemet er bygget op med én eller flere sendere og modtagere. Dørklokkesenderen er enheden, som er placeret ved døren, hvor gæsten kan indtræde. I butikker med flere indgange kan der med fordel indkøbes flere modtagere således alle døre er dækket. Vores systemer kan opkobles med op til fire bevægelsessendere. Dørklokkemodtageren er enheden, som placeret i stikkontakten eller i baglokalet, hvor medarbejdere og kontorfolk eventuelt kan registrere en kundes indtræden i en butik, klinik, lager eller lignende. Vores dørklokkesystemer kan aktivere op til fire dørklokkemodtagere. Vores modtagere til dørklokkesystemer kan både være batteridrevne eller drevet af en 220 volts stikkontakt.

Hvor mange toner har en dørklokke?

Antallet af indbyggede tonearter i en dørklokke er varierende fra klokke til klokke. Vi har dog forsøgt at angive under specifikationerne på hver model, hvor mange ringetoner den givne dørklokke har. Skulle dette ikke være tilfældet, så kontakt os gerne. I så fald kan vi udbedre den manglende information, og naturligvis opdatere dig og vores hjemmeside omkring spørgsmål. Vi har dørklokke, hvor der er helt op til 50 melodier. Vores erfaringer siger os dog, at mange melodier både kan være fordelagtig, men samtidig også en ulempe. Skal ringetones skiftes på en dørklokke, vil det ofte kræves, at det trykkes én gang ad gangen for at skifte melodi. Det betyder derfor, at hvis der søger efter en bestemt dørklokke melodi, så kan det tage 49 omgange at finde melodien. Til gengæld af udvalget også ringetoner også bredt, hvilket kan gør din velkomstmelodi til noget specielt.For at besvare, hvor mange ringetoner en dørklokke har anbefales det, at klikke ind under vores produkter og herefter aflæse manuelt, hvor mange melodier dørklokken er i besiddelse af.

Hvor lang er rækkevidden på dørklokken?

Rækkevidden på vores trådløse dørklokke systemer ligger mellem 120-150 meter i fri luft. Det vil sige, at systemets sender og modtager kan sidde med en tilsvarende afstand fra hinanden. Bemærk, at denne rækkevidde er målt ud fra en antagelse om, at enhederne sidder uden genstand, væge eller lignende imellem sig. Ved tilkobling af flere modtagere vil afstanden ikke fordeles ud, da rækkevidden skal forstås per enhed og dermed ikke per system.I tilfælde af, at der er integreret mure eller væge mellem den trådløse dørklokke og modtager anbefales en maksimum afstand på 50 meter. Denne afstand anbefales af hensyn til stabiliteten for systemets signal. Har du en projekt, hvortil der ønskes et dørklokkesystem, men er i tvivl om, hvorvidt vores dørklokker kan række eller eksempelvis, hvilket system, der bør vælges? – Kontakt os endeligt, vi sidder klar på telefon, chat, Facebook og mail.

Hvor tæt skal personer på døren, hvis en trådløs dørklokke skal ringe?

Vores trådløse dørklokke registrerer bevægelse fra forbigående inden for 40 cm til 200 cm. Afstanden kan dog variere alt afhængig af, hvilken dørklokke, der vælges. Det er muligt at justere afstanden ved at placere dørklokken anderledes. Rækkevidden øges ved at justere enheden således, at den peger lige ud mod gaden eller entréen. Omvendt kan registreringen af forbigående nedsættes ved at pege klokken ned mod jorden eller gulvet således senderen udelukkende registrerer personer, der bevæger sig ind under dørklokken. Dette kan med fordel være brugbart, hvis en butik har åbne eller klare facaderuder, hvor dørklokken har mulighed for at registrere forbigående inden for to meters afstand, hvilket kan være distraherende for butiksansatte, hvis dørklokken ringer og medarbejderen bevæger sig forgæves.

Kan man få billede på min dørklokke?

Vi oplever ofte, at vores kunder fortvivler sig om, hvad en dørklokke og et dør videosystem er. Vores dørklokker fungerer således, at der sendes en lyd fra en modtager til en sender. Derfor er der udelukkende tale om et lydsignal, og dermed ikke noget videosignal.Dette kan derfor kendetegnes med en dørklokke lyd.

En video dørtelefon er omvendt et system, der har en sender med et indbygget kamera. Denne dørtelefonsender med kamera afgiver et lyd- og videosignal til ind modtageren, som typisk vil være en monitor, hvorpå der fremkommer et skærmbillede af gæsten. Kort fortalt, så fungerer dette system således, at senderen er en dørklokke med kamera, mens modtageren er en skærm, hvor døren kan åbnes og føres tovejskommunikation igennem. Skal døren kunne åbnes via en skærm, skal der dog tilkøbes en elektronisk lås, der passer til den givne dør. Vores kunder forbinder ofte vores dørtelefoner med en dørklokke med ledning.