Dørtelefon (Videosamtaleanlæg)

Her hos CC-Trading finder du forskellige typer dørtelefoner, alle til en favorabel pris. Hos os finder du dørtelefoner, der kan sættes op med flere skærme, så du kan tjekke, hvem der ringer på, flere rum i bygningen. Der er også dørtelefoner, der har flere kameraer/ringeklokker, så du kan se, hvem der kommer på besøg, når der er flere indgange til bygningen. Der er mange muligheder – tag et kig på vores udvalg, og kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål.
Dørtelefon med kamera

Video dørtelefon med billede funktion

Lager | 9 stk.

Pris 2.999,00 Nu 2.499,00 DKK

(1.999,20)ex moms

Vare nr: dor113
Dørtelefon med samtaleanlæg og en 10,1" skærm hvor du kan se hvem der ringer på døren.

Video samtaleanlæg med 10,1" skærm

Lager | 4 stk.

Pris 2.499,00 Nu 1.999,00 DKK

(1.599,20)ex moms

Vare nr: dor116
Dørtelefon til hus eller lejlighed

Dørtelefon

Lager | 2 stk.

Pris 999,00 Nu 699,00 DKK

(559,20)ex moms

Vare nr: dor102
WIFI Videodørtelefon

WIFI Videodørtelefon

Lager | 3 stk.

Pris: 1.999,00 DKK

(1.599,20)ex moms

Vare nr: dor210
Touch monitor til dørtelefon

Touch monitor til dørtelefon

Lager | 1 stk.

Pris 1.999,00 Nu 1.599,00 DKK

(1.279,20)ex moms

Vare nr: dor201
Klassisk dørtelefon system med lyd (Til ejendom)

Klassisk dørtelefon system med lyd (Til ejendom)

Lager | 67 stk.

Pris 2.499,00 Nu 1.999,00 DKK

(1.599,20)ex moms

Vare nr: dor101-1
Touch monitor til dørtelefon med hukommelse

Touch monitor til dørtelefon med hukommelse

Lager | 6 stk.

Pris 2.499,00 Nu 1.999,00 DKK

(1.599,20)ex moms

Vare nr: dor202
Kamera til dørtelefon

Kamera til dørtelefon

Lager | 5 stk.

Pris 1.299,00 Nu 999,00 DKK

(799,20)ex moms

Vare nr: dor203
Udendørs enhed til 7 dørtelefoner

Udendørs enhed til 7 dørtelefoner

Lager | 1 stk.

Pris 2.499,00 Nu 1.999,00 DKK

(1.599,20)ex moms

Vare nr: dor204
Udendørs enhed til 10 dørtelefoner

Udendørs enhed til 10 dørtelefoner

Lager | 2 stk.

Pris 2.999,00 Nu 2.499,00 DKK

(1.999,20)ex moms

Vare nr: dor205
Strøm

Strøm

Lager | 1 stk.

Pris 749,00 Nu 691,50 DKK

(553,20)ex moms

Vare nr: dor206
En trådløs dørtelefon lader dig vælge, hvilke mennesker du vil lukke ind i din opgang, dit hjem eller din virksomhed. Næsten alle vores dørtelefoner har kamera, så du ikke blot hører din gæsts stemme, men også ser dem på en skærm, hvorfor der er tale om et videosamtaleanlæg.

Langt de fleste kameraer i dørtelefoner er diskrete, så det er sjældent, at den, der ringer på, opdager kameraet. Det kan du udnytte til din fordel: du kan stille nogle simple spørgsmål og se, om personen ved indgangen svarer sandt – og derved kan du vurdere, om personen er til at stole på. En dørtelefon med kamera er således en god sikkerhedsforanstaltning.

Dørklokke vs. dørtelefon - hvad er forskellen?

Har du ikke brug for en dørtelefon, som er en form for videosamtaleanlæg, så det er muligvis en dørklokke du har behov for. Vores dørklokker fungerer således, at klokken ringer via en sensor eller et tryk fra en gæst. Der er udelukkende tale om envejskommunikation, hvor sender til modtager. Der er derfor ikke tale om et anlæg, hvor beboer og gæst kan kommunikere med hinanden.

Skal klokken med kamera have strøm?

Enheden, der fungerer som senderen, fås både med og uden separat strømforsyning. Det anbefales at undersøge det pågældende produkts specifikationer for at identificere om din enhed skal have strømforsyning eller ej. Dette skyldes, at video samtaleanlæggets kamera både kan få strøm via et lederkabel, der er forbundet med kamera og skærm eller gennem en 220 volt strømforsyning. Vi har ligeledes løsninger, hvor der er mulighed for begge alternativer.

Kan jeg montere en dørtelefon i min lejlighed?

Ja, en dørtelefon til lejlighed er en meget efterspurgt vare. Der anvendes ofte en dørtelefon til etageejendom, når beboere i et boligselskab eller anden udlejningsejendom efterspørger en dørklokke eller samtaleanlæg. Systemet kan kommunikere tovejs, så en gæst kan trykke på dørklokken, hvorefter der sendes et direkte billedesignal op til værten i lejligheden. Dette indebærer dog, at der er installeret en dørtelefon med kamera. Hvis dette ikke er tilfældet, så sendes et lydsignal ind i lejligheden, så værten bemærker en gæsts ønskede indtrængen. På vores hjemmeside registreres ofte søgninger som dørtelefon lejlighed, dørtelefon til etageejendom eller samtaleanlæg lejlighed, hvilket bekræfter efterspørgslen på salget af dørtelefoner til lejligheder. Et samtaleanlæg med eller uden video kan både opsættes af udlejere eller af private beboere. Vi har både systemer, der kun er produceret til én bruger samt større systemer, der fungerer med flere tilkoblede enheder. Det vil ofte være muligt at bygge på et dørtelefonsystem, hvis du allerede har en eksisterende dørklokke med kamera eller lignende. Du kan ligeledes læse mere om fordelene ved udskiftning af dørtelefoner i nedenstående afsnit.

Udskiftning af dørtelefon

Det forholder sig ofte således, at en udskiftning af et komplet dørtelefonsystem typisk kan klares relativt enkelt. Hermed menes, at systemet kan genanvende de samme kabler, således der ikke skal trækkes kabel fra den eller de pågældende dørtelefoner. En udskiftning af kamera og skærm kan ofte være nødvendig, fordi enhederne er forældet og kvaliteten i forhold til lyd og billede er forbedret markant. Vi har oplevet en stor udvikling i dørtelefonbranchen i de senere år, hvorfor specielt lyd og funktioner er forbedret markant. Derfor kan der ved en relativ lille investering ofte udskiftes system uden de store montering- og installationsomkostninger.Er du i tvivl om, hvilke kabler dit system er installeret med eller har du bare brug for ekspertviden på området, så kan gerne én af vores sikkerhedskonsulent, der sidder klar til at rådgive dig inden et eventuelt køb. Husk: Hos CC-Trading er det gratis at få vejledning – helt uden forpligtelse!

Hvad er forskellen på en video dørtelefon og et video samtaleanlæg?

Branchen for sikkerhedsudstyr og herunder særligt video dørtelefoner og video samtaleanlæg anvender ofte begreberne som synonymer for hinanden. Derfor bruges variationen af ordene oftest for at optimere søgeord i forbindelse med søgningen efter produktet. Det betyder også, at der oftest fremkommer de samme produkter, når der enten søges på en video- dørtelefon eller samtaleanlæg. Det er i bund og grund et produkt, der fungerer som en almindelig ringeklokke – blot med den forskel, der er en lyd- og videokommunikation integreret. Af samme årsag kan der med sådanne anlæg foretages tovejskommunikation, så gæst og vært kan kommunikere med hinanden inden en eventuel åbning af døren finder sted.

Hvordan tilsluttes video samtaleanlæg?

Der arbejdes primært med to løsninger for tilkobling af et video samtaleanlæg. Den ene er kabelført, altså forstået således, at der trækkes ledning til dørtelefonen, mens den anden fungerer trådløst – uden et forbindelseskabel mellem dørklokke/kamera og skærmenhed. Det smarte ved den kabelførte model er, at enhederne kører stabilt med et lederkabel imellem sig. Der skal ikke tages højde for udsving i form af lang afstand mellem skærmenheden og dørklokken, da disse kan strække sig over en lang rækkevidde. Omvendt er en trådløs dørtelefon praktisk, fordi der netop undgås trækning af kabler. Monteringsarbejdet er minimalt til vores trådløse videosamtaleanlæg, hvorfor denne vil være den perfekte løsning til en simpel og brugervenlig installation. Du kan læse mere om installationer og montering af vores videodørtelefoner neden for.

Tilslutning kabelført dørtelefon

En kabelført dørtelefon med kamera forbindes først og fremmest ved at tilslutte et lederkabel. Der anvendes ofte et RJ11 telefonkabel, RJ45 netværkskabel eller et almindeligt lederkabel fra et byggemarked til at montere video anlægget. Der medfølger altid 10 meter kabel til vores systemer – skal der anvendes mere kabel bedes der tages kontakt til vores kundeservice. Alternativt kan du finde kablet i dit lokale byggemarked, hvis rækkevidden mellem enhederne til dørtelefonen skal overgå 10 meter. Når kablet er forbundet, vil der straks forekomme forbindelse med klokke og skærm. Hermed kan systemet testes, og højden for installationen af kameraet samt skærmen kan indstilles efter behov. I den medfølgende manual angives standardmål for højden af de forskellige enheder. Dog anbefales det at indstille efter behov. Der medføler beslag til såvel kamera- som skærmenhed. Beslagene opsættes med få skruer, hvorefter enheden kan fastmonteres herpå uden yderligere installation. Når enhederne er opsat på væggen, døren eller lignende, kan forbindelseskablet med fordel tilsluttes, hvorefter anlægget er aktiveret. Dette vil være nødvendigt ved vores trådløse dørtelefoner, da disse drives af et trådløst signal frem for en kabeltilslutning. Læs mere om den tilslutning neden for.

Tilslutning af trådløs dørtelefon

En trådløs dørtelefon monteres ved at ophænge de medfølgende enheder på den ønskede væg, dør eller lignende. Vi oplever ofte, at selve kameraet, hvorpå klokken er monteret, ophænges på gæstens side af døren eller uden for en opgang, mens skærmpanelet ofte monteres indendørs. Der medfølger et beslag til at montere et dørklokkekamera på døren eller væggen. Dette skal ophænges med få skruer, hvorefter kameraet kan fastgøres til beslaget.Skærmpanelet monteres lige såvel på en væg eller bagsiden af en dør via et medfølgende beslag. Ophænget er ligeledes meget enkelt, hvorfor der kun skal monteres få skruer før beslaget er klar til fastgørelse af display. Vi oplever ofte, at vores kunder ønsker at montere skærmen i eksempelvis stuen, fordi vedkommende kan have gangbesvær eller blot for at optimere forholdene i hjemmet. Dette er naturligvis også en mulighed, hvilket understreger enhedens fleksibilitet. Dette forhold kan ofte blot være en midlertidig løsning. Skærmen får strøm via en stikkontakt, hvorfor det kan kræve, at enheden er monteret nær en kontakt. Dog har videoanlæggets skærm et indbygget lithium batteri, der gør, at det eksempelvis kan være muligt at have enheden i stuen midlertidigt, hvorimod det kan oplade i fastmonterede beslag om natten. Muligheder er mange, og en trådløs dørtelefon øger fleksibiliteten og kan være meget praktisk for folk, der kan have svært ved at gå. Dermed ønskes sikkerheden tilmed, så en gangbesvær kan se, hvem der ringer på inden døren åbnes. Har du spørgsmål til en trådløs dørtelefon med kamera eller video, så kontakt os endeligt og lad os guide dig til, hvilken model, der kan være aktuel til dine behov. Et trådløst dørtelefonanlæg kræver primært ophæng af to små beslag, hvorfor installationen er meget simpel.