Droner

Du er her: DiverseDroner
Droner – det sjoveste voksenlegetøj meget længe! En fjernstyret drone kan flyve langt op i luften for at tage billeder eller blot for at underholde. De forskellige modeller har mange specifikke funktioner alt efter model, men fælles for dem alle er, at de er perfekte til dig, der elsker mekanik og elektronik! Dronerne benævnes blandt andet drone, quadcopter, minidrone - se mere om de forskellige modeller neden for.

Mulighederne med en fjernstyret drone er mange, og det enkelte behov hos brugerne kan være vidt forskelligt. Vi har kunder, der ønsker en drone for til lave smarte tricks og konkurrere med kammeraten i multi flips. Omvendt ønsker andre at tage flotte og helt igennem fantastiske optagelser af naturområder eller landskaber. Det har tidligere været relativt problematisk at skyde et flot bybillede fra luften medmindre man var i besiddelse af en helikopter. Dette er ikke længere tilfældet med den nye verdensopfindelse, som gør det muligt at fotografere og optage videoer i en kilometers højde.


Dronen er ligeledes perfekt til rejsen, hvor der eksempelvis ønskes et billede på en helt unik privat strand eller ved solnedgang på havet, hvor dronen kan fange vinkel,højde og solnedgang på bedst mulige vis.

Der er desværre umiddelbart ingen produkt i denne kategori. Prøv alligevel at kontakte kundeservice live-chatten, info@cc-trading.dk eller tlf. 60 66 96 75 - det kan ske, at det er en fejl :-)