Dummy kamera

Dummy kameraer kan skramme indbrudstyven væk eller advare dit personale om, at der er opsat videoovervågning. Et dummy kamera er ganske simpelt et falsk videoovervågnings kamera, som kan købes til lave priser. For at sikre Dem yderligere sikkerhed anbefaler vi at købe et overvågningsskilt til at sætte i vinduet eller på døren. Dette findes under tilbehør til overvågning.

Prisgaranti:
 
CC-Trading garanterer, at De ikke finder vores dummy kameraer billigere andre steder. Hvis varen findes billigere, giver vi dummy kameraet til den fundne pris plus et gavekort på 10 % i yderligere rabat.
Falsk dummy kamera Dummy Dome Kamera

Dummy Dome Kamera

Lager | 244 stk.

Pris 179,00 Nu 49,00 DKK

(39,20)ex moms

Vare nr: CODK101
Falsk dummy kamera IR Dummy Kamera

IR Dummy Kamera

Lager | 2 stk.

Pris 199,00 Nu 99,00 DKK

(79,20)ex moms

Vare nr: CODK102
Falsk dummy kamera Metalhus Dummy Kamera

Metalhus Dummy Kamera

Lager | 5 stk.

Pris 399,00 Nu 99,00 DKK

(79,20)ex moms

Vare nr: CODK104

Hos CC-Trading i Aalborg (Vejgaard) er vi eksperter i videoovervågning og tilbehør til videoovervågning. Vi har derfor også et stort udvalg af forskellige dummy kameraer, der kan virke præventivt mod indbrud og tyveknægte. Vi står altid klar i vores butikker eller på telefon, hvis du har spørgsmål angående vores produkter eller udvalg.

Hvorfor skal jeg bruge et dummy kamera?

Hvis du ikke er interesseret i et komplet overvågningssæt,så kan et dummy kamera være en billig og god løsning. Et dummy kamera har en præventiv virkning, og det kan være grunden til, at tyvene springer netop din bolig over. Vi har forskellige dummy kameraer, der nemt og hurtigt kan sættes op.

Hvis du er interesseret i et af vores dummy kameraer, så anbefaler vi, at du også tilkøber et overvågningsskilt, da det signalerer videoovervågning til udefrakommende. Det øger ligeledes den præventive virkning overfor indbrudstyve, at du skilter med videoovervågningen.

Videoovervågning fra CC-Trading

Hvis du er på udkig efter et komplet overvågningssæt, så tilbyder CC-Trading et stort udvalg af videoovervågning af høj kvalitet. Videoovervågning kan være sikkert bevismateriale i forbindelse med tyveri – og det kan være en effektiv sikring af dine værdier, ansatte eller bygninger.

Hos CC-Trading får du altid prisgaranti på vores videoovervågning – vi er de billigste!

Hvad er et dummy kamera?

Et dummy kamera er et falsk overvågningskamera. Kameraet ligner et almindeligt overvågningskamera, men har ikke de tekniske specifikationer som et normalt kamera. Formålet med et dummy kamera er at afskrække potentielle indbrudstyve eller kriminelle mod hærværk ved at opsætte falske overvågningskameraer, der hermed, af udseende, ligner almindelig videoovervågning. Hvis tyven ser de monterede kameraer, vil vedkommende uden tvivl tænke sig om ekstra gang, og derfor ofte være tøvende eller afvisende overfor den pågældende bolig.Det falske kamera er ofte produceret i samme materiale som de ægte kameraer – eller ofte i en billigere plastikudgave for at holde prisen på et minimum. Dummy kameraer skal opfattes som en billigt alternativ til videoovervågning. Desværre er det blevet således, at boliger eller virksomheder ofte kræver installerede videoovervågningssystemer som et led mod kriminalitetsbekæmpelse. Det kan være en relativ budgettung omkostning, hvorfor et falsk overvågningskamera kan være er stærkt supplement hertil. Vores tilbyder videoovervågning og dummy kamera tilbud, og disse kan købes fra kr. 99, hvilket må siges at være en relativ lav investering set i forhold til et indbrud eller hærværk på en bil, bolig eller grund. Vi oplever ofte, at vores kunder indkøber attrap kameraer til sommerhuse eller arealer, der sjældent er besøgt og derfor udsat for indbrud.

Falsk overvågning af et sommerhus

Opsætning af attrap kamera udendørs kræver ikke de store håndværkeregenskaber, da det nemt og enkelt monteres med få skruer via et medfølgende kamerabeslag. Vi har erfaret, at vores kunder ofte opsætter falske overvågningskameraer under udhænget i et sommerhus samt indendørs, da dette har en skræmmende effekt overfor potentielle indbrudstyve. Et fake kamera har en skræmmende effekt, fordi det først og fremmest stresser tyven. Den blinkende effekt fra den falske videoovervågning kan virke frustrerende for indbrudstyven, hvorfor vedkommende ofte vil være tøvende i sin adfærd, og ofte vil forsvinde fra det udsete gerningssted. Et dummy kamera har en meget præventiv effekt overfor indbrudstyve, hvorfor den relativt lave etableringsomkostning i form af ét eller få falske overvågningskameraer bør overvejes.

Indendørs og udendørs dummy kamera

Du kan både opsætte dit dummy kamera udendørs og indendørs – de fleste af vores modeller er lavet til såvel inde- som udebrug. Vores kameraer kan både tåle vind og vejr, hvorfor de kan være brugbare både indendørs og udendørs. Fordelen ved at montere et falsk kamera indendørs kan være, at indbrudstyve kan have det svært ved identificere, hvorvidt det er et ægte eller falsk videoovervågningskamera. Omvendt har en tyv mulighed for at komme helt tæt på et kamera, hvis det er monteret under et udhæng på en terrasse i eksempelvis et sommerhus.

Forskellen på et almindeligt kamera og et dummy kamera

Den helt store forskel er selvsagt, at et almindeligt overvågningskamera er funktionsdygtigt, mens dummy kameraet udelukkende skræmmer en potentiel tyv væk fra fareområde. Det almindelige kamera vil være tilsluttet en strømforsyning, en optagerboks eller begge, hvorfor der ofte vil være kabling fra kameraovervågning. Dette kan også være gældende for et falsk dummy kamera for at gøre udseendet mere realistisk, men det er dog ikke alle dummy kameraer, der er i besiddelse heraf. Et dummy kamera kan dog godt være drevet af batteri, og dermed afgive varslinger fra sig i form af et blinkende lys. Dette kan lyse konstant med få sekunders mellemrum eller ved en bevægelse foran kameraet. En sådan bevægelse registreres ved hjælp af en indbygget sensor i kameraet, der opfanger aktivitet foran enheden.

Hvilket dummy kamera ligner et almindeligt kamera mest?

Vi har ikke nogle falske overvågningskameraer, der decideret ligner et ægte kamera mere eller mindre end andre. Alle vores dummy kameraer er i princippet efterligninger af originale videoovervågningskameraer, hvorfor den enkelte model kan ligne et decideret overvågningskamera mere end en anden. Et stort metalhus dummy kamera vil derfor ligne et stort professionelt kamera som vi ser dem på gadehjørnerne i London og på den store koncerns parkeringsplads. Derimod vil et mindre dome dummy kamera minde om det installerede kamera i kiosken på Nørrebro, hvorfor denne type af kamera vil være den mest genkendelige i den forbindelse. Omvendt kan et IR bullet kamera være det mest realistiske i et helt tredje tilfælde. Konklusionen herpå må derfor være, at vi ikke har ét kamera, der decideret ser mere ægte ud end andre. De falske kameraer er kopier på hver sin vis.

Dome eller dummy kamera – hvad er forskellen?

Et dome kamera er en kameratype, der beskriver, hvordan enheden rent fysisk ser ud. Et dome overvågningskamera er kendetegnet som et kuppel kamera, der oftest er monteret i et loft eller en væg. I princippet kan man sagtens få et dummy dome kamera. Et dummy kamera er nemlig en betegnelse for et falsk kamera, og kan derfor være eksempelvis et dome-, bullet, ptz- eller et helt fjerde kamera. Det eneste, der principielt minder om hinanden ved et dome og et dummy kamera, er i princippet deres navn.

Kan et dummy kamera optage

Lad os sige det med det samme – NEJ! Et dummy kamera kan ikke optage. Det er ikke funktionsdygtigt, og har ingen opklarende funktion i forbindelse med efterforskning og lignende. Vi får ofte spørgsmål om, hvorvidt det er muligt at tilkoble et dummy kamera til et allerede nuværende overvågningssystem. Vores svar hertil er, at det på ingen måde muligt at forbinde et dummy kamera til andre enheder, da det er en attrap, der anvendes til at skræmme uvedkommende.Ønskes et overvågningskamera, der kan optage, kan vi anbefale at undersøge vores produkter under videoovervågning, hvor vi har et væld af muligheder i komplette færdigpakkede overvågningssystemer, HD-overvågning, TV-overvågning, spion kameraovervågning eller mange andet. Er du i tvivl om, hvilke kameraer du skal vælge eller har du bare brug for hjælp i forbindelse med køb af overvågningsudstyr, så tøv ikke med at kontakte én af vores eksperter på telefon, chat eller mail.

Er der IR lys i et dummy kamera

Der vil ofte være IR lys i vores udendørs falske dummy kameraer, hvorfor uvedkommende og andre kan se det blinkende lys på længere afstand. IR står for infrarød, og indikerer derfor, at kameraet har integreret infrarødt lys. Dette er indbygget for igen at gøre dummy kameraet mere virkeligt, fordi disse infrarøde lys ofte kan opdages ved normale overvågningskameraer, da dette er en nødvendighed for at optage i mørke. Alternativt kan en lyssensor ofte være en god skræmmefaktor, der kan være medvirkende til at afholde indbrudstyven fra at begå indbrud eller hærværk.

Hvilke elementer kan anvendes som komplement til et dummy kamera

Hvis budgettet ikke lige er til et almindeligt videoovervågningssystem, kan det være en god idé at dække sig ind med et falsk dummy, der kan skræmme tyve og lignende væk fra dine ejendele og arealer. Som supplement til et dummy kamera kan der anbefales overvågningsskilte, en lyssensor samt en tidsindstillet lampe, der tændes med jævne mellemrum – herunder særligt om aftenen, hvor mørket slår til.Et overvågningsskilt kan være et godt redskab til at afholde tyve væk fra ens ejendomme, da dette kan fortælle uvedkommende om, at de filmes og derfor kan udleveres til politiet via kameraets dokumentation. Dette opfattes ofte som den værste frygt for mange af de kriminelle, hvorfor de vælger at undlade indbrudsforsøg i et overvåget område. Derudover har en lyssensor en meget skræmmende effekt, fordi det kan stresse indbrudstyven og give vedkommende et chok, fordi der kommer et pludseligt lys som konsekvens af tyvens bevægelse. Ydermere kan det være en god idé at erhverve sig en tidsindstiller til stikkontakten. På denne måde kan der eksempelvis tidsindstilles en lampe eller to, mens du er ude eller på ferie. Hermed kan der indikeres, at beboere er hjemme, hvilket ligeledes er en indikator, der afholder indbrudstyve fra at begå indbrud i en bolig. Er du også øm over dine ting? Frygter du også, at uvedkommende bryder ind, mens du er på farten? Forebyg imod indbrud – køb præventiv skræmmeudstyr i form af overvågningsskilte, dummy kameraer, lyssensorer og lignende udstyr.