Du er her: Forhandler

Forhandlerlogin

Ansøg om et forhandler-login, hvis Deres virksomhed ønsker at forhandle vores produkter.
Bemærk alle priser på siden vises inkl. moms.

Hos CC-Trading kan vi tilbyde forskellige typer af forhandleraftaler. Drømmer du om at drive virksomhed eller mangler du produkter til din nuværende butik, så kan CC-Trading være din kommende samarbejdspartner. Vi er lagerførende af et stort og bredt sortiment, og sætter en dyd i at levere selv store varepartier fra dag til dag. Derfor fremstår vi som en ideel samarbejdspartner. Nedenfor har vi kort beskrevet de alternativer af erhvervsaftaler vi tilbyder.

Mængdekøb til butik eller lager

CC-Trading ApS kan tilbyde mængdekøb til videresalg i egne fysiske butikker eller virksomheder til yderst fordelagtige priser. På denne måde kan der opretholdes en lukrativ avance på produkterne. Vi har kørende sælgere, der kører over hele landet, så hvis din virksomhed ønsker, at én af vores sælgere kigger forbi for at give et tilbud eller fremvisning af varer, så gør vi gerne det. Alternativt kan vi sætte et møde op på vores hovedlager, hvor vi gerne fremviser produkter, som kunne være interessante for netop din virksomhed. Vi har ikke nogen decideret fastsat bruttoavance på vores produkter – derfor kan vi af selvsamme årsager ikke give en melding om en bestemt sats på fortjenesten. Dette afhænger meget af, hvilken produktgruppe og mængdeantal der indkøbes.

Derfor anbefales det, at der først tages kontakt til vores ansvarlige for mængdekøb, så vi sammen kan udarbejde nogle fordelagtige priser for både køber og sælger. CC-Trading ApS er en udviklingsorienteret virksomhed, og konstant på jagt efter nye trendsættende produkter, så hvis du står og mangler et bestemt produkt, så tøv ikke med at kontakte os.


Aftale om reparation

Vores erhvervskunder prioriteres altid højt, fordi vi ved, hvor vigtig den nødvendige elektronik er i det professionelle liv. Derfor tilbyder vi gratis ekspres og hastesager til erhvervskunder. CC-Trading tildeler, efter indgåelse af aftale, en fast kontaktperson, der står til rådighed hverdage i arbejdstiden, og altid kan være behjælpelig, når skaden er sket eller der opstår problemer med elektronikken.

Vi reparerer lynhurtigt iPhone, iPad og computer på vores værksteder efter indlevering af de elektroniske enheder. Typisk kan en smadret skærm på en mobiltelefon eller computer repareres i løbet af en times tid, hvis den indleveres som hastesag, hvilket er gratis for erhvervskunder. Bestilling af fragtmand til afhentning af jeres bærbare enheder på virksomhedens adresse er en anden omkostningsfri mulighed som tilbydes gennem vores forhandleraftale.

Travlheden i hverdagen er også et forhold CC-Trading er bevidste om. Derfor har vi forsøgt os med en succesfuld løsning på dette problem. Nu kører vi også ud af huset til erhvervsdrivende for at foretage reparationer af elektronik. Vores kørende teknikere har komponenterne med på farten til at reparere mobile enheder som computer, telefon og tablet. Derfor tilbyder CC-Trading både service på egne værksteder og ud af huset, så hvis elektronikken er nede kan vores teknikere komme og fikse det.


Dropshipping

Ønsker du at drive din egen virksomhed, men muligvis ikke har budgettet eller pladsen til at føre eget lager, så er dropshipping den ideelle løsning. Dropshipping hos CC-Trading foregår således, at der ansøges om et forhandlersamarbejde som godkendes med eller uden mulighed for kredit. Denne afgørelse afhænger af om, hvorvidt vores kreditforsikringsselskab godkender kreditmuligheden eller ej.

I praksis foregår selve handlerne online på vores webshop, hvor der tilsendes et login til vores side. Når der er logget ind på forhandlersiden fremkommer nye muligheder og priserne på produkterne vil være ændret. Der lægges i indkøbskurven på normal vis, mens der ved bestilling noteres slutbrugerens leveringsadresse i den alternative leveringsadresse. Herefter sendes ordren direkte til kunden uden reklame og logo fra CC-Trading, mens forhandler faktureres for varerne. Skulle du have spørgsmål vedrørende vores dropshipping så kontakt endelig én af vores erhvervskonsulenter.


Retur- og Kommissionsaftaler

CC-Trading kan i visse tilfælde tilbyde retur- og kommissionsaftaler til erhvervsdrivende, der ønsker at øge salget gennem et mersalg af CC-Tradings produkter. Denne løsning har vi også anvendt i butikker som kiosker, blomsterforhandlere, webshops, supermarkeder og lignende virksomheder, som har mange besøgere, der let kunne fristes til at gøre impulsive køb.