Formatering af computer

Har du haft din computer i lang tid, så vil du givetvis også opleve, at den med tiden er begyndt at blive langsom. Dette er ganske naturligt, for med tiden vil harddisken på din computer blive fyldt med mange forskellige filer, programmer og andet. Det er endvidere ikke alle filer, der nødvendigvis er brugbare for din computer og det kan medvirke, at den med tiden er blevet langsom.

Løsningen er heldigvis lige til, for hos CC-Trading i Aalborg, kan du få udført en formatering af din computer. En formatering betyder at vi sletter alt indhold på computerens harddisk og geninstallere styresystemet. Computeren vil herefter fremstå, som da du købte den.

Inkluderet i prisen for en formatering er at vi efterfølgende opdatere og installere alle nødvendige drivers. Opdaterede drivers er nødvendig for at din computerfungerer optimalt – og det er blandt andet med til at lydkortet, grafikkortet, touchpad'en og meget andet fungerer korrekt.

Inkluderet i prisen er ikke en ny licens til Windows. Har du ikke allerede en licens til Windows, skal dette derfor købes udover.

OBS: Det er dog vigtigt at gøre opmærksom på at data bliver slettet under en formatering. Det vil sige at alle billeder, videoer, musik, vigtige dokumenter, mv. bliver slettet! Ønsker man derfor at gemme nogle af disse filer, skal man taget et backup af disse inden formateringen.

Har du spørgsmål til vores services, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 60 66 96 75 eller på mail. 

Prisen for en formatering er kr. 499,-