Du er her: ComputerGamerudstyr

Gamerudstyr

Udstyr er det vigtigste indenfor gaming. Argh måske ikke helt, men et godt skydespil er oftest afhængig af en god mus og et godt tastatur. Der findes et hav af forskellige muligheder for gode gaming-oplevelser i verden. Her på siden finder du et stort udvalg af muse, tastatur, headsets og endda også stole og borde. Alt sammen noget der kan forbedre din oplevelse når du sidder foran skærmen. 

  Filter
Mærke
Type
Farve
  FOURZE mousepad 4540

  FOURZE 4540 Musemåtte

  Lager | 1 stk.

  Pris: 149 DKK

  (119)ex moms

  Vare nr: CCTI466
  FOURZE mousepad 9030

  FOURZE 9030 Musemåtte

  Lager | 1 stk.

  Pris: 229 DKK

  (183)ex moms

  Vare nr: CCTI467
  FOURZE sort RGB mus GM100

  FOURZE GM100 gaming mus

  Lager | 1 stk.

  Pris: 249 DKK

  (199)ex moms

  Vare nr: CCTI460
  FOURZE sort RGB mus GM110

  FOURZE GM110 gaming mus

  Lager | 3 stk.

  Pris: 299 DKK

  (239)ex moms

  Vare nr: CCTI461
  FOURZE sort RGB mus GM120

  FOURZE GM120 gaming mus

  Lager | 2 stk.

  Pris: 349 DKK

  (279)ex moms

  Vare nr: CCTI462
  FOURZE blå RGB mus GM800

  FOURZE GM800 gaming mus - Blå

  Lager | 2 stk.

  Pris: 399 DKK

  (319)ex moms

  Vare nr: CCTI465
  FOURZE sort headset GH500

  FOURZE GH500 gaming headset

  Lager | 3 stk.

  Pris: 499 DKK

  (399)ex moms

  Vare nr: CCTI456
  FOURZE sort keyboard GK100

  FOURZE GK100 mekanisk gaming keyboard

  Lager | 1 stk.

  Pris: 549 DKK

  (439)ex moms

  Vare nr: CCTI457
  FOURZE D1400-E justerbar i grøn

  FOURZE D1400-E justerbart gamerbord - Grøn

  Lager | 1 stk.

  Pris: 2.299 DKK

  (1.839)ex moms

  Vare nr: CCTI454

  Hvad skal man tænke over ved køb af mus?

  En ny mus til gaming kan være et stort projekt. Der er mange forskellige faktorer der gør sig gældende ved køb af ny mus. Generelt til gaming anbefales der en mus med kabel, da disse kan levere en hurtig og stabil forbindelse til en lav pris. Derudover er der også begrebet DPI (Dot per inch), som er en faktor at forholde sig til. Jo højere DPI-tal, jo mindre skal du flytte musen for at den bevæger sig. Der findes også muse hvor dette kan justeres direkte på musen eller som et ekstra tilføjelsesprogram til din pc. Vægten på en mus er også vigtig for hvor nemt du har ved at styre den. I den lette ende kan man finde en mus på cirka 70 gram, mens der også nemt kan lægges et par hundrede gram på i den modsatte ende. Der er kort fortalt mange faktorer, når jagten går ind på en ny mus.


  Tanker ved køb af tastatur

  Et nyt tastatur er også en begivenhed der skal granskes nøje. Der er nemlig mange forskellige ting der skal tages i mente, når det nye tastatur skal indkøbes. Foruden design skal der også tænkes i type af tastatur. Der findes den mekaniske (og lidt dyrer) type, som reagerer hurtigt på tryk ved brug af switches, mens der også findes en membran drevet type, som er lidt langsommere, men stadig en pålidelig type. Derudover skal man tænke over om et numerisk tastatur er en nødvendighed, og om man ønsker ekstra støtte til håndled mv. 
   

  Husk det rette underlag

  Når man skal game, kan musen godt klage lidt over underlaget. Derfor er det for mange rigtig vigtigt at få en god musemåtte, således at musen aldrig er i tvivl om at den skal rykke. Når man køber en musemåtte skal man for det første bestemme sig for et eventuelt design, og derudover også hvor stor den skal være. Nogen bruger ingen plads, mens andre vil lave hele bordet om til deres musemåtte.


  Den rette placering

  Du skal helst ikke slide dig selv fordi du gamer en fredag aften. Så sørg for at have dine fysiske forhold i orden. Der findes mange komfortable stole (endda med lys!), der gør gamingoplevelsen helt unik, og skal du spice det helt op kan du fået et gamingbord. Et gamingbord er optimeret for at kunne skjule kabler nemt og mange leveres endda med en holder til dit headset og en bordflade lavet som en stor musemåtte. Skal det være rigtig vildt fåes de endda også med elektrisk hæve/sænke funktion, således at du sidder optimalt.