Tilbage til toppen

Havefigur


Et smart og moderne udvalg af figurer til haven i forskellige motiver. Skab liv i din have eller på terrassen med en havefigur fra CC-Trading. Med en havefigur til ude, sikrer du mere liv og glæde i dine nære omgivelser. Vi kører med prisgaranti på alle vore havefigurer.

Pris: 0,00 DKK

(0,00)ex moms

Pris: 0,00 DKK

(0,00)ex moms

Pris: 0,00 DKK

(0,00)ex moms

Pris: 0,00 DKK

(0,00)ex moms

Pris: 0,00 DKK

(0,00)ex moms

Pris: 0,00 DKK

(0,00)ex momsHos CC-Trading har vi et stort og flot udvalg af forskelligefigurer til haven, indkørslen og sommerhuset. Hvis du gerne vil skabe lidtekstra liv og dynamik i haven, så kan en havefigur meget vel være sagen. Voresstore udvalg af figurer til haven dækker over de helt simple til de sjovefigurer. Hos CC-Trading har vi ydermere prisgaranti på alle vores havefigurer.

Skab liv i haven eller på terrassen

Hvad enten du gerne vil skabe liv i haven, på terrassen, iindkørslen eller i sommerhuset – så kan en havefigur være vejen frem. Vi har etmoderne udvalg, og tilbyder havefigurer i mange forskellige motiver. Enhavefigur kan være alt lige fra en sød hundehvalp til en sjov trold, derslænger sig i sin hængekøje.

Her på CC-Trading finder du et stort udvalg af artikler til huset og haven. Vi har et moderne og stort udvalg af blandt andet biopejse, vandfontæner, solcellelamper og haveskulpturer. Danskerefår i stigende grad øjnene for udsmykning af haven, og det er vi glade for herpå CC-Trading.

Fordele ved havefigurerne

Det kan være svært at beslutte sig for, om man skalinvestere i haveskulpturer eller havefigurer. Begge dele er jo med til atudsmykke haven, og begge dele er med til at skabe lidt ekstra hygge blandt blomsterne,græsset og træerne.

En af de store fordele ved havefigurerne frem forhaveskulpturerne er prisen. Havefigurerne er nemlig oftest billigere – og somen ekstra bonus, får du altid prisgaranti på havefigurer her på CC-Trading. Denlavere pris bevirker også, at det er nemmere at skifte ud i havefigurer indimellem, hvis du synes du trænger til fornyelse.