Du er her: PrinterHPHP COLOR LASERJET

HP Color Laserjet lasertoner

Toner til HP laser printere som LaserJet, Color LaserJet og mange flere modeller. Køb din lasertoner til HP i dag, og få den leveret med posten i morgen.

Vores laser toner er af høj kvalitet uanset om der købes en original, kompatibel eller uoriginal toner til HP. Vores HP toner er typisk på eget lager, og kan derfor afhentes i vores butik med laser toner i Aalborg. Hvis du ikke bor i nærheden af disse byer, kan vi naturligvis også sende HP toner.Har du problemer med at finde din toner, så kontakt os eller forsøg at søg på din toner eller printermodel i toppen af siden.

Sådan tjekker du din HP toner model


Dette kan gøres på flere måder. Du kan aflæse din printers modelnummer. Det kan eksempelvis lyde "HP LaserJet 1100". Alternativt kan du tage selve tonerkassetten ud fra printeren, og på denne måde aflæse toner patronens nummer. Er dette ikke muligt eller er du i tvivl om, hvordan dette gøres, så kontakt vores kundeservice, der kan være behjælpelige over telefon, mail og chat.

Levering af HP laser toner

CC-Trading afsender lagervarer bestilt inden kl. 16 samme dag. Derfor sætter vi en stor dyd i at servicere vores kunder hurtigst muligt og på bedst mulige måde. Det betyder tilmed, at du kan bestille din HP toner hos CC-Trading, og forvente denne leveret dagen efter med Post Danmark.