Du er her: PrinterHPHP DESKJET

HP Deskjet Printerpatron

Blækpatroner til HP Deskjet printere. Hewlett Packard er kendt for at lave printerpatroner, og gør det til mange serier som eksempelvis Photosmart, Deskjet, OfficeJet, Business InkJet, Color InkJet, PSC, DesignJet, DeskWriter og mange flere modeller. Køb din printerpatron i dag, og få den leveret med posten i morgen.
Printerblæk til HP - original eller uoriginal patron?


CC-Trading anbefaler altid brugen af kompatibel eller uoriginale blækpatroner, da garantien er den samme uanset om der anvendes en original eller kompatibel patron. Fordelen ved de uoriginale blækpatroner er dog, at de typisk indeholder mere blæk, så der på den samme printerpatron kan udskiftes flere sider. Dette er oftest gældende til en lavere pris. Printerpatronerne udskiftes på samme måde uanset om patronen med blæk er original eller uoriginal.

Leveringstid hos CC-Trading

Vi afsender altid vores lagervarer samme dag, hvis de er bestilt inden klokken 16. Derfor kan der i de fleste tilfælde modtages printerpatronerne dagen efter bestilling, idet vi har blækpatroner til over 1.000 HP printere på lager.