HTC Desire 500 LCD og digitizer | Display til HTC

HTC Desire 500 LCD og touch samlet - Sort

Kvalitets reservedel - Grade A

Se produktspecifikationer

Varenummer: htc-res225Pris 349,00 199,00

(159,20) ekskl. moms


9 på lager - 1-2 dages leveringstid

Fragtpriser Gratis fragt ved køb for over 1.000 Kr.


Sort HTC Desire 500 reservedel til udskiftning af LCD og digitizer | Display

HTC Desire 500 LCD og digitizer | Display udskiftning for gør-det-selv personen eller det professionelle værksted. Denne reservedel kan være alt, der skal til for at bringe fuld funktion i din HTC igen. Denne reservedel er i Grade A kvalitet, leveres med 1 år garanti og passer til HTC Desire 500.

Smadret skærm eller pixelfejl på din HTC Desire 500?

Så er du kommet det rigtige sted. Denne LCD og digitizer | Display kan nemlig, ved hjælp af en udskiftning ofte kunne løse problemer med Smadret skærm eller pixelfejl. Du skal dog sikre dig, at det er den korrekte reservedele du søger til din HTC-enhed.

Har du ikke selv erfaring med at udskifte LCD og digitizer | Display på en HTC Desire 500 eller en HTC-enhed generelt, anbefales det at kontakte et professionelt værksted for at foretage udskiftningen.

Reparation af HTC Desire 500 Smadret skærm eller pixelfejl

Skal vi hjælpe dig? Er du i tvivl om, hvorvidt der er tale om en hardware fejl, hvor der skal udskiftes en spare part eller om det er problem med Android softwaren på din HTC Desire 500, så kontakt vores kundeservice for at få ekspertråd. Vi foretager også reparationer på eget værksted i Aalborg, så du har også mulighed for at indlevere din HTC Desire 500 hos os.