Reparation af mobil, tablet og computer

Vi kan udføre mobil reparationer af enhver slags. Typisk tager en reparation kun 30 minutter, hvis din telefon eller tablet skal have udskiftet glas, fordi skærmen er smadret. Kig forbi vores butik i Aalborg, så klarer vi dine mobil reparation på kort tid. Vi benytter altid klasse A reservedele.

Med disse links kan du finde info om iPad reparation og reparation af computer og laptop .

Vi reparerer bl.a. følgende iPhones


Har du ikke en iPhone, så fortvivl ikke. Vi kan også udføre Samsung Galaxy reparation på vores værksted i Aalborg. Generelt er Samsung reparation lidt dyrere end iPhone reparation. Det skyldes prisen på selve reservedelen er langt højere. Det samme er gældende for reparation af HTC, LG, Sony og Nokia - dog ligger disse reparationer af skærme typisk i et lavere prisleje end en Samsung reparation. Fælles for alle vores reparationer er, at vi udfører dem på vores eget værksted i Aalborg til yderst konkurrencedygtige priser. Vi vil være billigst!


På vores værksted i Aalborg foretager vi:
Reparation af Samsung Galaxy - se priser her
Reparation af HTC - se priser her
Reparation af Nokia - se priser her
Reparation af LG - se priser her
Reparation af Sony Xperia - se priser her
Reparation af Apple iPad - se priser her
Reparation af Apple iPhone - se priser her
Reperation af Apple Watch - se priser her

Reservedele på eget lager - kort ventetid
Vi har et stort lager af reservedele, så vi har altid dele på lager til din smartphone. Skulle det ikke være tilfældet, så har vi altid alternativer, hvilket betyder, at vi kan få reservedele til telefoner hjem indenfor 24 timer. Vi sælger også reservedele til privat og erhverv, så derfor vil du også kunne købe dele til iPhone, iPad, Samsung, HTC, Sony, LG eller hvilken telefon du ellers behøver reservedele til

Egne uddannede teknikere
På værkstedet har vi uddannede teknikere. Flere års erfaring gør, at eksempelvis din mobil eller tablet reparation foretages hurtigt og med kvalitet og service i top! Vi sætter en dyd i at tilfredsstille vores kunder, så derfor kan du altid forvente hurtig, men kvalitetsservice hos os, så du ikke skal undvære din iPhone, Galaxy eller anden enhed i længere tid.

Reparation af mobiltelefon i Aalborg

Få foretaget en mobil reparation i Vejgaard, nær Aalborg i Nordjylland. Vi er placeret mellem centrum af Aalborg og den østlige del af byen, hvor butikken med tilhørende værksted er placeret på den hovedvej, der går gennem bydelens centrum. Den præcise adresse er CC-Trading ApS, Hadsundvej 70, 9000 Aalborg, Denmark. Der findes parkeringspladser til butikken lige foran døren samt i virksomhedens baggård.

Har du problemer med at finde os, så læs med her. Vi har butik i Vejgaard i nærheden af Aalborg. CC-Trading har parkering lige uden for butikken, så du ikke skal bruge tid på at lede efter en ledig parkeringsplads. Dette er gældende for begge vores butikker. Se billeder og mere via links nedenfor:
Reparation hos CC-Trading Vejgaard ved Aalborg - se mere her.