Billige brugt iPad 9.7

Brugt iPad 9,7

Når man snakker om begrebet tablet, så kommer der i de flestes hoved Apples iPad frem som det første. iPads lanceres hvert efterår og i de forgangne år har vi set meget til begrebet iPad Air og iPad mini, men nu skal der ske noget nyt. De nye 9,7 tommer store iPads hedder "bare" iPad. Dette har fået befolkningen til at døbe disse iPads noget forskelligt. Her hos CC-Trading kalder vi dem iPad (2017) og iPad (2018) på baggrund af deres lanceringsår, mens andre har døbt dem iPad 5th generation og iPad 6th generation. Med andre ord findes der mange synonymer for denne nye produktserie. 

Her på siden finder du vores udvalg af den nye iPad 9,7 serie, med 9,7 tommer skærm - Vi har iPads'ne i flere af de velkendte farver, og forskellige lagerplads alt efter dig behov. Kig efter din nye iPad her på siden, og bestil den inden 16 i dag - vi har 1-2 dages levering.

  Filter
Antal GB
Cellular
Stand
Farve

Der er desværre umiddelbart ingen produkt i denne kategori. Prøv alligevel at kontakte kundeservice live-chatten, info@cc-trading.dk eller tlf. 60 66 96 75 - det kan ske, at det er en fejl :-)

Se også andre Refurbished iPads