Apple iPad Mini 3 Reparation


Reparation af iPad mini 3 i Aalborg

Her finder du priser og information om CC-Tradings reparation af iPad mini 3.  Alle iPad mini 3 reparationer foretager vores erfarne reparatører på vores eget værksted i Aalborg. Du er derfor sikret hurtig reparation, der gør at du aldrig skal undvære din iPad mini 3 i længere tid, uanset om du skal have skiftet en ødelagt skærm, nyt batteri eller foretaget en helt anden iPad mini 3 reparation. 

Til alle vores reparationer benytter vi os udelukkende af reservedele af højeste kvalitet og du er derfor sikret at din reparation holder i lang tid.

For at få repareret din iPad mini 3 skal du blot aflevere den i vores butik. Så reparere vi den hurtigst muligt og oftest indenfor 2 timer. Det er også muligt at sende din iPad mini 3 til hos, hvid du ikke har mulighed for selv at aflevere den. Se hvordan du sender din enhed til os her.

Har du spørgsmål til vores iPad mini 3 reparationer, kan du kontakte os på:

Tlf: 60 66 96 75   |    info@cc-trading.dk    |    Livechat

iPad mini 3 Reparation

Tid

Pris

Fejlanalyse 1-2 timer Gratis
Display glas (sort) 1-2 timer 599 kr.
Display glas (hvid) 1-2 timer 599 kr.
LCD skærm 1-2 timer 1.199 kr.
Batteri 1-2 timer 799 kr.
Højtaler 1-2 timer 999 kr.
Kamera (Bag) 1-2 timer 999 kr.
Kamera (Front) 1-2 timer 999 kr.
Data/Lader stik 1-2 timer 999 kr.
Tænd og sluk knap 1-2 timer 699 kr.
Wifi antennemodul 1-2 timer 999 kr.
3G antennemodul 1-2 timer 999 kr.
Data og software services
Opdatering/Geninstallation af styresystem 1-2 timer 299 kr.
Backup af data 1-2 timer 499 kr.
Backup af data fra ødelagt iPad mini 3 1-2 timer 699 kr.

iPad mini 3 reparation i Aalborg

Når vi reparere iPad mini 3, så sker det altid på vores eget værksted i Aalborg, hvor vores erfarne teknikere bruger udvalgte kvalitetsreservedele. Dette sikre os, at din iPad mini 3 reparation foregår hurtigt og problemfrit, så du igen har en funktionsdygtigt iPad tilbage på kort tid.

CC-Trading har mange års erfaring med iPad mini 3 reparationer og som samarbejdspartner med over 300 skoler og virksomheder i hele Nordjylland, hvor vi står for reparation af deres tablets, computere og telefoner – så er vi hos CC-Trading muligvis de mest erfarne reparatører af iPad mini 3 i hele Nordjylland.

Reservedele til iPad mini 3

Vi bruger som sagt udelukkende iPad mini 3 reservedele af høj kvalitet. Er du selv reparatør eller fiks på fingere, så kan der være mange penge at sparer ved selv at reparere din iPad mini 3. Derfor er det muligt at købe alle vores iPad mini 3 reservedele til en fordelagtig pris lige her.

Cover til iPad mini 3

Har du fået repareret din iPad mini 3 og vil gerne udgå endnu en dyr reparationsregning, så har vi hos CC-Trading et stort udvalg af forskellige covers, panserglas mv. Alt dette finder du på vores tilbehørsside for iPad mini 3.

Se priser på reparation af andre iPad modeller her

iPad mini 3 Reparationer

Der er desværre umiddelbart ingen produkt i denne kategori. Prøv alligevel at kontakte kundeservice live-chatten, info@cc-trading.dk eller tlf. 60 66 96 75 - det kan ske, at det er en fejl :-)