iPad 1 Mute knap til Apple

iPad mute knap

Kvalitets reservedel

Se produktspecifikationer

Varenummer: RIP1107Pris: 99,00 DKK

(79,20) ekskl. moms


0 på lager - 4-14 dages leveringstid

Fragtpriser Gratis fragt ved køb for over 1.000 Kr.


iPad 1 reservedel til udskiftning af Mute knap

iPad 1 Mute knap udskiftning for gør-det-selv personen eller det professionelle værksted. Denne reservedel kan være alt, der skal til for at bringe fuld funktion i din Apple igen. Denne reservedel er i Grade A kvalitet, leveres med 1 år garanti og passer til iPad 1.

Defekt mute knap på din iPad 1?

Så er du kommet det rigtige sted. Denne Mute knap kan nemlig, ved hjælp af en udskiftning ofte kunne løse problemer med Defekt mute knap. Du skal dog sikre dig, at det er den korrekte reservedele du søger til din Apple-enhed.

Har du ikke selv erfaring med at udskifte Mute knap på en iPad 1 eller en Apple-enhed generelt, anbefales det at kontakte et professionelt værksted for at foretage udskiftningen.

Reparation af iPad 1 Defekt mute knap

Skal vi hjælpe dig? Er du i tvivl om, hvorvidt der er tale om en hardware fejl, hvor der skal udskiftes en spare part eller om det er problem med Apple iOS softwaren på din iPad 1, så kontakt vores kundeservice for at få ekspertråd. Vi foretager også reparationer på eget værksted i Aalborg, så du har også mulighed for at indlevere din iPad 1 hos os.