iPad Pro 11 reservedele

Der er ingen tvivl om, at iPad Pro 11 er en fantastisk tablet.
Hardwaren er i top, og hele det fysiske udtryk er nyt og imponerende.
Da modellen udkom i 2018, kostede den ca. 5000 kroner for den billigste udgave, hvis man købte den i udlandet, men i Danmark starter priserne p.t. ved cirka 6.500 kroner.
iPad Pro 11 er den mest imponerende iPad til dato, og højdepunkterne ved denne model er helt klart, at du nu kan fastgøre din pencil på iPad’en, og du får en nærmest vanvittig ydelse på hardwaresiden samt nogle fantastiske højttalere.
Som navnet antyder, er skærmen på denne iPad på 11 tommer, så den er stor i formatet, men selve skærmen ser anderledes ud end tidligere, da de sorte kanter rundt om skærmen er blevet smallere.
Det er den samme udvikling, som vi har set med almindelige fladskærms-tv’er, og som altid er der masser at vælge imellem, når det kommer til specifikationerne.
Du kan med iPad 11 Pro vælge mellem en ren Wi-Fi-model eller en udgave, der understøtter anvendelsen af 4G-data, når du er på farten.
Derudover er der som altid forskellige muligheder, når det kommer til selve lagringspladsen, der starter ved 64 GB og går op til en hel TB.
Prisen på ca. 6500 kroner, som før blev nævnt, gælder for en 64 GB-model.
Med en iPad i denne prisklasse skal man selvfølgelig behandle den ordentligt, men det kan jo ske, at uheldet er ude, og skærmen går itu.
Heldigvis kan du finde masser af iPad-reservedele her på hjemmesiden, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du mangler en del, du ikke kan finde i vores sortiment. Så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig i mål med din iPad-reparation.

Der er desværre umiddelbart ingen produkt i denne kategori. Prøv alligevel at kontakte kundeservice live-chatten, info@cc-trading.dk eller tlf. 60 66 96 75 - det kan ske, at det er en fejl :-)

Se også vores andre reservedele til iPad