iPad reservedele

Reservedele til din Apple iPad. Køb iPad Display Touch Skærm, digitizer, højtalere og meget mere her. Hurtig levering og nettets bedste priser

Hos CC-Trading har vi et stort udvalg af reservedele til iPad, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Air, iPad Air 2, iPad Pro 9,7" og iPad Pro 12,9" - uanset om det er iPad batteri, skærme eller blot de mindre komponenter til din iPad.

Sådan identificeres iPad-modeller

Der er desværre umiddelbart ingen produkt i denne kategori. Prøv alligevel at kontakte kundeservice live-chatten, info@cc-trading.dk eller tlf. 60 66 96 75 - det kan ske, at det er en fejl :-)


Skal man bruge en iPad skærm ved udskiftning af mindre reservedel?

Vi har erfaret, at langt de fleste teknikere og særligt private får iPad displayet til at krakelere, når skærmen afmonteres. Det sker på grund af materialets ultra tynde dimensioner, som går itu ved det mindste tryk. Derfor er det ofte forventeligt, at skærmen skal udskiftes, hvis du eksempelvis forsøger at udskifte mindre dele i en iPad såsom home knap, batteri, ladestik, mikrofon, højtaler eller noget helt sjette. Skærmen på en iPad skal varmes op, og afmonteres med en spartel eller lignende værktøj, der ikke virker for voldsom overfor enheden.
Derfor kan det være en god idé at købe en ny skærm, hvis du har behov for at udskifte en anden reservedel i din iPad. Dette er gældende uanset, hvilken Apple tablet, der er tale om. De nyere iPads fra Apple er produceret således, at både touch display og LCD skærm er monteret i ét stykke. Her kan det være en stor omkostning at udskifte skærmen, da enhedsprisen på sådanne displays er relativt høje. Derfor er det meget vigtigt at være ekstra varsom, hvis du selv ønsker at udskifte et komponent i en iPad.

Dette værktøj skal du bruge til en Apple iPad reparation

Det kan være en god idé at anvende professionelt iPad værktøj, hvis du selv ønsker at gå i gang med en reparation derhjemme. Hos CC-Trading har vi både reservedele, værktøj og ikke mindst kompetente medarbejdere, der kan rådgive dig i, hvilke reservedele du har brug for til netop din iPad reparation.
Hvis du allerede har erfaring med udskiftning af reservedele på iPad, iPhone, computer og lignende, så har du sikkert allerede reparationsværktøj i huset. Ved udskiftning af dele på iPad kan det være en god idé først og fremmest at være i besiddelse af en varmeblæser, der kan varme limen op på skærmen, så denne kan afmonteres, således det vil være muligt at tilgå de defekte reservedele, der er placeret mellem skærmdisplayet og bagcoveret. Herudover har du brug for de nødvendige skruetrækkere med korrekte de bits tilsvarende den givne model. Det er ikke altid den samme mængde og model af skruer, som er monteret i de forskellige iPads som Air, Mini, Pro og de ældre Apple enheder. Derfor bør du sikre dig, hvilket iPad-værktøj du bør være i besiddelse af inden en eventuel reparation.

Kan CC-Trading reparere min iPad, hvis jeg selv har reservedelen?

Ja, det kan vi i princippet godt. Vi giver dog ingen garanti, hvis der ikke anvendes vores egne reservedele af hensyn til kvalitet på produktet. Herudover tillader vi os at afvise en reparation, hvis vi vurderer, at det ikke vil være forsvarligt at reparere med en given iPad reservedel. Har du en forespørgsel på lignende, så kontakt os eventuelt på telefon, mail, chat eller Facebook – Vi besvarer alle henvendelser inden for få timer uanset kommunikationsmedie.
Hos CC-Trading står vi inde for vores reservedele, fordi de er testet og vi har erfaring med brug af disse. Derfor advarer vi omvendt også vores kunder om at købe reservedele til iPad for billigt online eller i udlandet, da disse kan være af dårlig kvalitet og dermed ikke være i stand til at udbedre en given fejl på din Apple enhed. På CC-Tradings værksteder finder du både originale og kompatible reservedele – dog kan du være sikker på, at de kompatible dele indkøbes i den kvalitet, der betegnes Grade A.