iPhone 8 Charging flex til Apple

iPhone 8 hvid charging flex

Kvalitets reservedel

Se produktspecifikationer

Varenummer: RI8110

Pris 249,00 199,00

(159,20) ekskl. moms

20 på lager - 1-2 dages leveringstid

Fragtpriser Gratis fragt ved køb for over 1.000 Kr.


Hvid iPhone 8 reservedel til udskiftning af Charging flex

iPhone 8 hvid charging flex

Kan din iPhone ikke lade, og har du tjekket, at det ikke er selve opladeren fra stikkontakten, der er defekt? Hvis dine opladere fungerer fint, kan meget tyde på, at dit ladestik i telefonen trænger til en udskiftning. Det kan skyldes, at komponenten er stået af, at de pins som sidder i bundstikket er beskadiget eller en helt tredje ting. Det kan ofte være svært at afgøre, hvorvidt det er ladestikket eller batteriet, som er defekt i enheden. Har dit batteriet været dårligt over en længere periode, kan dette også være årsagen til den manglende opladning mellem lader og batteri.

Mikrofonen er ligeledes en integreret del af dette komponent, hvorfor denne reservedel til iPhone også skal anvendes til at reparere en fejl på mikrofonen. Det samme gør sig gældende med audio stikket, hvor du tilkobler dit lydtilbehør såsom headset, højtalere og lignende. En fejl på mikrofonen kan eksempelvis tydes ved, at folk ikke kan høre, hvad du siger i telefonen eller at den skratter meget hos andre, når der tales i telefon med andre. Audio stikket lider typisk en fysisk skade i form af et knækket jackstik, som ikke kan fås ud fra hullet på mobiltelefonen. I sådanne tilfælde vil det være nødvendigt at udskifte modulet.

Specifikationer
Beskrivelse Data/lader stik (Bundstik)
Model
iPhone 8
Enhed Modul til opladning
Farve Hvid
Indeholder Mikrofon, audio jack, oplademodul, komplet flexmodul
Passer blandt andet til
iPhone 8
Kvalitet
Grade A
Garanti
1 år

Se også vores andet tilbehør, beskyttelsescovers og reservedele, som passer til netop Apple iPhone 8. Husk, at vi leverer lagervarer fra dag til dag - skal du bruge reservedelen allerede i morgen, så er du landet det rigtige sted.

 Produktspecifikationer

Vægt
Kvalitet Grade A
Størrelse
Funktion Dårlig lyd eller opladningsproblemer
Kompatibilitet Apple
Inkluderet Charging flex
Strøm
Operativsystem Apple iOS
Forudbestilling
Reparation
Model iPhone 8
Farve Hvid
Materiale
Garanti 1 år
Andet

Tilbage