iPhone 8 Plus Wifi og bluetooth antenne flex til Apple

iPhone 8 Plus WiFi og bluetooth antenne flex

Kvalitets reservedel til iPhone 8 Plus

Se produktspecifikationer

Varenummer: RI8P112Pris 199,00 149,00

(119,20) ekskl. moms


9 på lager - 1-2 dages leveringstid

Fragtpriser Gratis fragt ved køb for over 1.000 Kr.


iPhone 8 Plus reservedel til udskiftning af Wifi og bluetooth antenne flex

iPhone 8 Plus Wifi og bluetooth antenne flex udskiftning for gør-det-selv personen eller det professionelle værksted. Denne reservedel kan være alt, der skal til for at bringe fuld funktion i din Apple igen. Denne reservedel er i Grade A kvalitet, leveres med 1 år garanti og passer til iPhone 8 Plus.

Dårligt eller defekt WiFi på din iPhone 8 Plus?

Så er du kommet det rigtige sted. Denne Wifi og bluetooth antenne flex kan nemlig, ved hjælp af en udskiftning ofte kunne løse problemer med Dårligt eller defekt WiFi. Du skal dog sikre dig, at det er den korrekte reservedele du søger til din Apple-enhed.

Har du ikke selv erfaring med at udskifte Wifi og bluetooth antenne flex på en iPhone 8 Plus eller en Apple-enhed generelt, anbefales det at kontakte et professionelt værksted for at foretage udskiftningen.

Reparation af iPhone 8 Plus Dårligt eller defekt WiFi

Skal vi hjælpe dig? Er du i tvivl om, hvorvidt der er tale om en hardware fejl, hvor der skal udskiftes en spare part eller om det er problem med Apple iOS softwaren på din iPhone 8 Plus, så kontakt vores kundeservice for at få ekspertråd. Vi foretager også reparationer på eget værksted i Aalborg, så du har også mulighed for at indlevere din iPhone 8 Plus hos os.