billig brugt iphone 8 refurbished

Brugt Apple iPhone 8 / 8 Plus

I efteråret 2017 annoncerede Apple endnu en ny række iPhones til hele verden - heriblandt Danmark. Efterfølgeren til iPhone 7 serien blev født, og kaldt iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Telefonerne bygger grundlæggende på iPhone 7 - dog med en opdatering af hardware. Blandt andet ses det at metallet, som ellers har været kendt på iPhones siden iPhone 5, er blevet fravalgt til fordel for glas.

Her på siden finder du CC-Tradings udvalg af refurbished iPhone 8 og 8 Plus. Telefonerne er fuldt funktionsdygtige og sælges med 1 års garanti og 2 års reklamationsret. iPhone 8 serien udkommer i flere forskellige farver, og i størrelserne 4,7 og 5,5 tommer. Derudover sælges de med hhv. 64 GB og 256 GB intern lagerplads. Køb din brugte iPhone her på siden, og få den leveret på 1-2 dage ved bestilling før klokken 16.

  Filter
Antal GB
Stand
Farve

Der er desværre umiddelbart ingen produkt i denne kategori. Prøv alligevel at kontakte kundeservice live-chatten, info@cc-trading.dk eller tlf. 60 66 96 75 - det kan ske, at det er en fejl :-)

Se også andre Refurbished iPhones