iPhone 8 SIM kortholder til Apple

iPhone 8 sort SIM tray

Kvalitets reservedel til iPhone 8

Se produktspecifikationer

Varenummer: RI8115

Pris 99,00 49,00

(39,20) ekskl. moms

0 på lager - 4-14 dages leveringstid

Fragtpriser Gratis fragt ved køb for over 1.000 Kr.


Sort iPhone 8 reservedel til udskiftning af SIM kortholder

iPhone 8 SIM kortholder udskiftning for gør-det-selv personen eller det professionelle værksted. Denne reservedel kan være alt, der skal til for at bringe fuld funktion i din Apple igen. Denne reservedel er i Grade A kvalitet, leveres med 1 år garanti og passer til iPhone 8.

Manglende SIM kortholder på din iPhone 8?

Så er du kommet det rigtige sted. Denne SIM kortholder kan nemlig, ved hjælp af en udskiftning ofte kunne løse problemer med Manglende SIM kortholder. Du skal dog sikre dig, at det er den korrekte reservedele du søger til din Apple-enhed.

Har du ikke selv erfaring med at udskifte SIM kortholder på en iPhone 8 eller en Apple-enhed generelt, anbefales det at kontakte et professionelt værksted for at foretage udskiftningen.

Reparation af iPhone 8 Manglende SIM kortholder

Skal vi hjælpe dig? Er du i tvivl om, hvorvidt der er tale om en hardware fejl, hvor der skal udskiftes en spare part eller om det er problem med Apple iOS softwaren på din iPhone 8, så kontakt vores kundeservice for at få ekspertråd. Vi foretager også reparationer på eget værksted i Aalborg, så du har også mulighed for at indlevere din iPhone 8 hos os.Produktspecifikationer

Vægt
Kvalitet Grade A
Størrelse
Funktion Manglende SIM kortholder
Kompatibilitet Apple
Inkluderet SIM kortholder
Strøm
Operativsystem Apple iOS
Forudbestilling
Reparation
Model iPhone 8
Farve Sort
Materiale
Garanti 1 år
Andet

Tilbage