iPhone SE udskiftning af homeknap på eget værksted i Aalborg

iPhone SE Homeknap reparation

Inkl. Grade A reservedel

Se produktspecifikationer

Varenummer: repSEhomePris: 349,00 DKK

(279,20) ekskl. moms


40 på lager - 1-2 dages leveringstid

Fragtpriser Gratis fragt ved køb for over 1.000 Kr.


iPhone SE udskiftning af homeknap på 30-60 minutter

At få skiftet Homeknap på sin iPhone SE er aldrig rart. Priserne på reparationer af elektronik er ofte skyhøje. Udover de høje priser, ses også ofte en lang reparationstid ved diverse servicecentere mm. Heldigvis har vi gjort det nemt og enkelt for dig at få repareret din iPhone SE. Vi tilbyder kompetent reparation af din enhed med vore kompetente teknikere med flere tusinde sager bag sig. Vores teknikere klarer typisk Udskiftning af homeknap på din iPhone SE indenfor 30-60 minutter. Vi har eget værksted i Aalborg-bydelen Vejgaard, hvor vi tilbyder hurtig reparation af din iPhone SE. Denne reparation benytter en Grade A reservedel, som er gennemtestet for eventuelle fejl. Skulle der mod forventning opstå komplikationer efter udskiftningen af Homeknap er du selvfølgelig omfattet af vores garanti på 1 år.

Prisen her på siden er inklusiv Reservedel og montering, og Forudbestilling er ikke nødvendig til denne type reparation.

Alle vore reparationer foretages på eget værksted på Hadsundvej 70, 9000 Aalborg. Butikken har åbent mandag-fredag fra 8-18 samt lørdag fra 10-16. Du kan læse mere om vores elektronikværksted her.


Har du spørgsmål til vores iPhone SE reparationer, kan du kontakte os på:

Tlf: 60 66 96 75   |    info@cc-trading.dk    |    Livechat