iPhone X bundskrue (1 stk) | Skrue til Apple

iPhone X-Xs-Xs Max-Xr sort bundskrue (1 stk)

Kvalitets reservedel til iPhone X

Se produktspecifikationer

Varenummer: RIX124Pris: 4,00 DKK

(3,20) ekskl. moms


96 på lager - 1-2 dages leveringstid

Fragtpriser Gratis fragt ved køb for over 1.000 Kr.


Sort bundskrue (1 stk) til Apple iPhone X-Xs-Xs Max-Xr

iPhone X-Xs-Xs Max-Xr Bundskruer udskiftning for gør-det-selv personen eller det professionelle værksted. Denne reservedel kan være alt, der skal til for at bringe fuld funktion i din Apple igen. Denne reservedel er i Grade A kvalitet, leveres med 6 måneder garanti og passer til iPhone X-Xs-Xs Max-Xr.

Bundskrue på din iPhone X-Xs-Xs Max-Xr?


Så er du kommet det rigtige sted. Denne Bundskruer kan nemlig, ved hjælp af en udskiftning ofte kunne løse problemer med Bundskrue. Du skal dog sikre dig, at det er den korrekte reservedele du søger til din Apple-enhed.

Har du ikke selv erfaring med at udskifte Bundskruer på en iPhone X-Xs-Xs Max-Xr eller en Apple-enhed generelt, anbefales det at kontakte et professionelt værksted for at foretage udskiftningen.

Reparation af iPhone X-Xs-Xs Max-Xr Bundskrue    


Skal vi hjælpe dig? Er du i tvivl om, hvorvidt der er tale om en hardware fejl, hvor der skal udskiftes en spare part eller om det er problem med Apple iOS softwaren på din iPhone X-Xs-Xs Max-Xr, så kontakt vores kundeservice for at få ekspertråd. Vi foretager også reparationer på eget værksted i Aalborg, så du har også mulighed for at indlevere din iPhone X-Xs-Xs Max-Xr hos os.